| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а статью кто то читал, кроме меня...а то я может не верно понял... Беня со своими орлами повязали государственных преступников, прокурорские с судейскими их отпустили, а виноват все равно Беня...
хорошая агитка для лохов...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
.. похоже кто то из нас читать не умеет..
А через рік після затримання, у червні 2015 року, Лисого і Палія взагалі амністували і справу закрили.ну или не правильно понимает значение слова "после"...24 грудня 2015 р. багаторічний єдиний власник "УПС" Тарас Палій уступив половину свого підприємства словацькій фірмі "Ароґраф",
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
действительно тупанул - формально сначала амнистировали, но думаю условия амнистии были оговорены конкретно и заранее (факт налицо)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks