Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ваш прогноз $цены на нефть Brent в последнюю сессию 2017

Голосували
46. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • менее 30

3 6,52%
  • 30-40

2 4,35%
  • 40-50

7 15,22%
  • 50-60

16 34,78%
  • 60-70

8 17,39%
  • более 70

3 6,52%
  • безразлично

7 15,22%
Сторінка 217 з 1256 ПершаПерша ... 1171672072082092102112122132142152162172182192202212222232242252262272673177171217 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25104, показано з 4 321 по 4 340.

Тема: Падение Гипериона (газо-нефтяная ветка)

Дописів
    4 499

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Може то не якість газу змінюється, а тиск в системі?
    можливо. я не дослiджував, лише кляну усiляких пiдорасiв коли вогонь не займається

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 452

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Нежданчик:
    65% энергоблоков ТЭС ДТЭК в Днепропетровской области не востребованы энергосистемой и простаивают

http://gorod.dp.ua/news/114524

А как же дефицит угля, поставки из ЮАР, России, Лугандонии?
    Опередили. Сам с этой ссылкой и такими же вопросами буквально несся в эту ветку. )))))
    Похоже, моя замена лампочек на диодные подействовала.
    Жалко Рената Леонидыча, но шо ж поделать. Не хочет быть украинским Илоном Маском...

И в догонку
    НЭК "Укрэнерго" в январе 2016 года сократило передачу электроэнергии по магистральным сетям на 10,2% (на 1 млрд 214,606 млн кВт-ч) по сравнению с аналогичным периодом 2015 года – до 10 млрд 738,167 млн кВт-ч, сообщается на сайте компании.
    Востаннє редагував Ykov: 26.02.2016 о 13:51

Дописів
    20 404

Типово

ДТЭК играет в обиженного.
    можно пожалеть и разрешить ахметову отгрузку э\э в лугандон и Крым. или отдать ему долю энергорынка госпредприятия Энергоатом

чувакам из ДТЭК уже давно пора научиться жить в изменившихся условиях без поддержки государства, как они привыкли делать годами

Дописів
    20 404

Типово

Цитата Допис від Pirelli Переглянути допис
    я тоже бабушка, мне мерещится ухудшение качества газа в зимний период почему-то по вечерам
    на самом деле мэм про "бабушек" несет позитивный импульс, там ничего обидного
    связан с подготовкой создания сервиса интерактивной системы мониторинга качества газа у потребителей последней миле.
    просто по старой доброй традиции сообщение об этом в теме немножко зафлудили

программа долгоиграющая, некоторые ее детали:

Відкритий майданчик, де побутовий споживач газу буде мати можливість:

-отримати вільний та зручний доступ до даних щодо якості газу в конкретному місці (область, населений пункт, будинок);
    -відправити скаргу/звернення/відгук про якість газу;
    -дати свою суб`єктивну оцінку якості блакитного палива, сфотографувавши вогник в процесі згорання газу та завантажити дане фото в нашу систему з відповідним геолокаційним маркером. Завдяки цьому УКРТРАНСГАЗ зможе отримувати додаткову інформацію по якості газу безпосередньо від споживачів та спільно з регіональними газовими компаніями оперативно реагувати у випадках невідповідності;
    -проводити експеримент з покроковою інструкцією, опублікувати на карті свої результати та порівняти їх з результатами сусідів по будинку/вулиці/населеному пункту/області;
    -брати участь в анкетуваннях та опитуваннях;
    количество точек мониторинга на ГТС- 400 (сейчас- 69)
    количество точек мониторинга на ГРС и ГРП- 1 500 (сейчас- единицы)

будет содержать
    -фізико-хімічні показники аналізу газу з паспортів якості (близько 20 од. в 1 паспорті);
    -хронологія зміни фізико-хімічних показників в кожній точці відбору проб газу (архів);

более подробно тут

Дописів
    20 404

Типово

как там принято говорить- "туманный Альбион", "в Англии идут дожди" ...

встречайте- СЭС рядом с Темзой, сэр!

Крупнейшую в Европе плавучую солнечную электростанцию построят в пригороде Лондона
    Три британских компании объединились для создания уникального для Европы сооружения. Thames Water, Ennoviga Solar и Lightsource Renewable Energy начали строительство солнечной станции в водохранилище имени Королевы Елизаветы II в городке Уолтон-он-Темз.

Общая мощность будущей СЭС ― 6,3 МВт.

В первый год работы СЭС, как ожидается, сгенерирует 5800 ГВт*ч энергии.

Климентина
    Guest

Типово

Цитата Допис від Хастл Переглянути допис
    можно пожалеть и разрешить ахметову отгрузку э\э в лугандон и Крым. или отдать ему долю энергорынка госпредприятия Энергоатом

чувакам из ДТЭК уже давно пора научиться жить в изменившихся условиях без поддержки государства, как они привыкли делать годами
    вспомнилось из школьного:
    "через четыре года здесь будет город-сад!"
    есть у меня мечта, что когда-нибудь корпуса нашей ТЭС превратятся в фешенебельные лофты... и пусть я даже ни копейки на этом не заработаю ))))

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Хастл Переглянути допис

Повинен заявити, що за виключенням коротких двох хвиль холоду у січні, Придніпровська ГРЕС опалювала через свої мережі набагато потужніше ніж потрібно. Мені було дуже дико читати тут та в інших місцях про скорий дефіцит вугілля при тому що мені регулярно доводилося відкривати балконні двері для провітрювання – опалювати вулицю.
    Я, і не тільки, регулярно питав наш «домумправ», тобто людину що завідує лічильником, щоб зменшили опалення, вона божиться що за виключенням тих двох хвиль лічильник стоїть на самому мінімуму, який можливий технологічно.
    +24 - +26 мені в квартирі взимку не потрібно.

PS Так, звісно, в мене квартира утеплена. Боявся холодних батарей у цю зиму.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

каждая светодиодная лампочка в доме - это гвоздик в гробик ахметова+х.ла
    кто еще боится или не знает с чего начать - обращайтесь, посоветую

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    каждая светодиодная лампочка в доме - это гвоздик в гробик ахметова+х.ла
    кто еще боится или не знает с чего начать - обращайтесь, посоветую
    А можно просто не платить? )

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Повинен заявити, що за виключенням коротких двох хвиль холоду у січні, Придніпровська ГРЕС опалювала через свої мережі набагато потужніше ніж потрібно. Мені було дуже дико читати тут та в інших місцях про скорий дефіцит вугілля при тому що мені регулярно доводилося відкривати балконні двері для провітрювання – опалювати вулицю.
    Я, і не тільки, регулярно питав наш «домумправ», тобто людину що завідує лічильником, щоб зменшили опалення, вона божиться що за виключенням тих двох хвиль лічильник стоїть на самому мінімуму, який можливий технологічно.
    +24 - +26 мені в квартирі взимку не потрібно.

PS Так, звісно, в мене квартира утеплена. Боявся холодних батарей у цю зиму.
    Эта зима была довольно тёплая, а ГРЕСу всё равно где охлаждать свои жидкости, то ли пускать в теплотрассу, то ли спускать в Днепр.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    А можно просто не платить? )
    можно
    это хороший выход
    отключат газ, электрику - и никому не должен)))

Звідки Ви
    Днепр. Левый берег
    Дописів
    23 996

Типово

У меня осталось две не диодный лампочки. И те-только изза габаритов

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Эта зима была довольно тёплая, а ГРЕСу всё равно где охлаждать свои жидкости, то ли пускать в теплотрассу, то ли спускать в Днепр.
    А ще можна було менше спалювати антрациту.
    І так, є велика різниця, охолоджувати пар при 120 С, як для теплотрас, чи до 30 С, як для спуску в Дніпро чи місцевий пруд.

А зими в нас майже завжди будуть теплими.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

І так, є велика різниця, охолоджувати пар при 120 С, як для теплотрас, чи до 30 С, як для спуску в Дніпро чи місцевий пруд.

Как знать, как знать... 23.01.2006 было -26,2,
    26.01.2010 было -23,9,
    31.01.2014 было -24.

Что будет в 2017 и далее? ...

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Как знать, как знать... 23.01.2006 было -26,2,
    26.01.2010 было -23,9,
    31.01.2014 было -24.

Что будет в 2017 и далее? ...
    Ну так ж не <-30 C?
    А якщо в середньому по місяцю та зимі подивитись?
    Локальні мінімуми будуть завжди звісно. Те що температура в середньому протягом наступним 20-ти років в нас підніметься на 1-1,5 С (так, більше ніж в середньому у світі) не означає що зими не буде.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Dendnepr Переглянути допис
    У меня осталось две не диодный лампочки. И те-только изза габаритов
    у меня в двух люстрах
    не могу поменять - не тот угол рассеяния
    сори за оффтоп

Дописів
    6 210

Типово

Электрическое КПД ТЭС 0.3 - 0.4. Остальное уходит в тепло, его нужно утилизировать.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від vt313 Переглянути допис
    Электрическое КПД ТЭС 0.3 - 0.4. Остальное уходит в тепло, его нужно утилизировать.
    Це ТЕС. Ті які спускають бросове тепло 30 С. А якщо 120 С... Ви вивчали у школі цикл Карно? Там у формулі є температура "холодильника", тобто температура конденсації робочого тіла. Зазвичай - водяного пару.
    У турбін, що відпускають пар при 150-120 С ккд на електрику не більше 15-20%.

Дописів
    6 210

Типово

Це ТЕС. Ті які спускають бросове тепло 30 С. А якщо 120 С... Ви вивчали у школі цикл Карно? Там у формулі є температура "холодильника", тобто температура конденсації робочого тіла. Зазвичай - водяного пару.
    У турбін, що відпускають пар при 150-120 С ккд на електрику не більше 15-20%.
    Тем более. Но я не очень верю в КПД 0.2.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від vt313 Переглянути допис
    Тем более. Но я не очень верю в КПД 0.2.
    Я погано розумію тут що таке "тем более" та "я не очень верю".
    Ви гадаєте вивчали у школі, що таке цикл Карно?

Так ось, цикл Карно - це така ж сама недосяжна мета як абсолютний нуль Кельвіна чи швидкість світла.

Будь яка реальна теплова машина, для того щоб реально існувати та працювати, повинна бути гіршою.

Сторінка 217 з 1256 ПершаПерша ... 1171672072082092102112122132142152162172182192202212222232242252262272673177171217 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті