| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Опередили. Сам с этой ссылкой и такими же вопросами буквально несся в эту ветку. )))))
Похоже, моя замена лампочек на диодные подействовала.
Жалко Рената Леонидыча, но шо ж поделать. Не хочет быть украинским Илоном Маском...
И в догонку
НЭК "Укрэнерго" в январе 2016 года сократило передачу электроэнергии по магистральным сетям на 10,2% (на 1 млрд 214,606 млн кВт-ч) по сравнению с аналогичным периодом 2015 года – до 10 млрд 738,167 млн кВт-ч, сообщается на сайте компании.
Востаннє редагував Ykov: 26.02.2016 о 13:51
ДТЭК играет в обиженного.
можно пожалеть и разрешить ахметову отгрузку э\э в лугандон и Крым. или отдать ему долю энергорынка госпредприятия Энергоатом
чувакам из ДТЭК уже давно пора научиться жить в изменившихся условиях без поддержки государства, как они привыкли делать годами
на самом деле мэм про "бабушек" несет позитивный импульс, там ничего обидного
связан с подготовкой создания сервиса интерактивной системы мониторинга качества газа у потребителей последней миле.
просто по старой доброй традиции сообщение об этом в теме немножко зафлудили
программа долгоиграющая, некоторые ее детали:
количество точек мониторинга на ГТС- 400 (сейчас- 69)Відкритий майданчик, де побутовий споживач газу буде мати можливість:
-отримати вільний та зручний доступ до даних щодо якості газу в конкретному місці (область, населений пункт, будинок);
-відправити скаргу/звернення/відгук про якість газу;
-дати свою суб`єктивну оцінку якості блакитного палива, сфотографувавши вогник в процесі згорання газу та завантажити дане фото в нашу систему з відповідним геолокаційним маркером. Завдяки цьому УКРТРАНСГАЗ зможе отримувати додаткову інформацію по якості газу безпосередньо від споживачів та спільно з регіональними газовими компаніями оперативно реагувати у випадках невідповідності;
-проводити експеримент з покроковою інструкцією, опублікувати на карті свої результати та порівняти їх з результатами сусідів по будинку/вулиці/населеному пункту/області;
-брати участь в анкетуваннях та опитуваннях;
количество точек мониторинга на ГРС и ГРП- 1 500 (сейчас- единицы)
будет содержать
-фізико-хімічні показники аналізу газу з паспортів якості (близько 20 од. в 1 паспорті);
-хронологія зміни фізико-хімічних показників в кожній точці відбору проб газу (архів);
более подробно тут
как там принято говорить- "туманный Альбион", "в Англии идут дожди" ...
встречайте- СЭС рядом с Темзой, сэр!
Крупнейшую в Европе плавучую солнечную электростанцию построят в пригороде Лондона
Три британских компании объединились для создания уникального для Европы сооружения. Thames Water, Ennoviga Solar и Lightsource Renewable Energy начали строительство солнечной станции в водохранилище имени Королевы Елизаветы II в городке Уолтон-он-Темз.
Общая мощность будущей СЭС ― 6,3 МВт.
В первый год работы СЭС, как ожидается, сгенерирует 5800 ГВт*ч энергии.
Повинен заявити, що за виключенням коротких двох хвиль холоду у січні, Придніпровська ГРЕС опалювала через свої мережі набагато потужніше ніж потрібно. Мені було дуже дико читати тут та в інших місцях про скорий дефіцит вугілля при тому що мені регулярно доводилося відкривати балконні двері для провітрювання – опалювати вулицю.
Я, і не тільки, регулярно питав наш «домумправ», тобто людину що завідує лічильником, щоб зменшили опалення, вона божиться що за виключенням тих двох хвиль лічильник стоїть на самому мінімуму, який можливий технологічно.
+24 - +26 мені в квартирі взимку не потрібно.
PS Так, звісно, в мене квартира утеплена. Боявся холодних батарей у цю зиму.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
каждая светодиодная лампочка в доме - это гвоздик в гробик ахметова+х.ла
кто еще боится или не знает с чего начать - обращайтесь, посоветую
У меня осталось две не диодный лампочки. И те-только изза габаритов
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Це ТЕС. Ті які спускають бросове тепло 30 С. А якщо 120 С... Ви вивчали у школі цикл Карно? Там у формулі є температура "холодильника", тобто температура конденсації робочого тіла. Зазвичай - водяного пару.
У турбін, що відпускають пар при 150-120 С ккд на електрику не більше 15-20%.
Я погано розумію тут що таке "тем более" та "я не очень верю".
Ви гадаєте вивчали у школі, що таке цикл Карно?
Так ось, цикл Карно - це така ж сама недосяжна мета як абсолютний нуль Кельвіна чи швидкість світла.
Будь яка реальна теплова машина, для того щоб реально існувати та працювати, повинна бути гіршою.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks