| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
действительно
Ігор Луценко
http://blogs.pravda.com.ua/authors/l...56c81e7f00400/
Виявляється, що патрульний поліції Олійник, котрий застрілив 17-річного пасажира злощасного БМВ, був раніше саме тим слідчим Оболонського райвідділку міліції, що сфальсифікував кримінальне провадження, незаконно затримав і відправив до СІЗО активістів Автомайдану, побитих Беркутом у Кріпосному провулку 23 січня 2014 року.
На пропозицію колеги Мустафи Наєма я особисто як депутат збирався брати поліцейського на поруки – оновлення органів правопорядку, як-не-як, є для мене глибоким особистим пріоритетом, і мені зрозуміло, що треба захищати нове від старого. Учора, після судового рішення про арешт поліцейського Олійника, я вирішив ретельніше вивчити справу, щоб розуміти, як треба діяти в апеляційному суді.
Коли поглянув на період роботи підозрюваного Олійника С.В. до того, як той потрапив у патрульні, то помітив там досвід роботи слідчим. Перше запитання, яке постало – чи був він причетний до терору проти Майдану. Я звернувся до своїх колег по "Автомайдану", котрі системно працюють з цим питання. І вони підтвердили – дійсно, слідчий Оболонського РУВС Олійник С.В. допитував мінімум одного затриманого Беркутом автомайданівця Дениса Сергієнка, сфабрикував проти нього справу за статтею 296, частина 3 (хуліганство, опір представникам влади), і на підставі тих фальсифікацій вніс до суду клопотання про тримання Дениса Сергієнка під вартою протягом 2 місяців. Це клопотання, звісно, ручний суддя суддя Оболонського райсуду міста Києва Оробець Ю.П задовольнив.
Отак Автомайданівця Сергієнка "закривали" на 2 місяці. Звісно, Денис пізнав у "копі" свого старого знайомого, він писав про це Геращенку та Авакову у соцмережах, але без реакції.
и до Глобуса дело дойдет )))))))))))))))))))
Как же вам хочется расстрелов, так что бы через страх строилось культурное правовое мимишное гос-во, а не через осознание своей принадлежности к обществу, в котором приветствуется необходимость соблюдения правовой культуры ... вам бы только кнут, да тюрьму с неминуемым электрическим стулом )
п.с. сажает суд, копы только задерживают и дела шьют левые)
Заложники ситуации. Заложниками сделал их водитель. Почему он не несёт ответственность за все последствия, которые произошли?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks