Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 13 з 32 ПершаПерша ... 34567891011121314151617181920212223 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 626, показано з 241 по 260.

Тема: #какбымайдан 2016

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 732

Типово

А ніхто часом не знає звідки відходять автобуси з мітингувальниками на Майдан? Маю на увазі з Дніпра
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    маленькая деталь - для своей патриотической акции, погром+вече+вымоги, данная группа людей не привлекла укр. СМИ ... в едином порыве лица должны быть радостными )))
    Гы-ы.

укр. СМИ просто указали искать новости в других местах.

Ну право, как славный ребенок.

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    А ніхто часом не знає звідки відходять автобуси з мітингувальниками на Майдан? Маю на увазі з Дніпра
    Та не будет ничего, можно спать спокойно

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Каха Бендукидзе:
    "Я погано знайомий з політичними віяннями в Україні, але поки до влади не прийдуть радикальні націоналісти, нічого не зміниться. Причому радикали прийдуть не тому, що вони дуже хочуть бути при владі, а тому, що розуміють: ніхто інший не здатний зробити цю чорну роботу, вони працюватимуть в ім'я України - вибачте за пишномовність. Це дозволить країні стати на ноги. Без цього я не очікую серйозних поліпшень та змін. Потрібна людина-термінатор або група людей, які скажуть: «Нехай нас будуть лаяти, говорити, що ми погані , нехай у нас не буде політичного майбутнього, але ми врятуємо Україну ». на мій погляд, на це потенційно здатні тільки радикальні націоналісти. І не тільки в Україні, взагалі в світі на такі речі здатні тільки ті люди, які хворі національною ідеєю"
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Каха Бендукидзе:
    "Я погано знайомий з політичними віяннями в Україні, але поки до влади не прийдуть радикальні націоналісти, нічого не зміниться. Причому радикали прийдуть не тому, що вони дуже хочуть бути при владі, а тому, що розуміють: ніхто інший не здатний зробити цю чорну роботу, вони працюватимуть в ім'я України - вибачте за пишномовність. Це дозволить країні стати на ноги. Без цього я не очікую серйозних поліпшень та змін. Потрібна людина-термінатор або група людей, які скажуть: «Нехай нас будуть лаяти, говорити, що ми погані , нехай у нас не буде політичного майбутнього, але ми врятуємо Україну ». на мій погляд, на це потенційно здатні тільки радикальні націоналісти. І не тільки в Україні, взагалі в світі на такі речі здатні тільки ті люди, які хворі національною ідеєю"
    Т.е.,переключать на другой канал пока рано?

Дописів
    39 400

Типово

продовження переліку мінстець, з фото

http://vk.com/c14_news?w=wall-31163893_34710

Звідки Ви
    Дописів
    33 732

Типово

Цитата Допис від ТьфуНаВасЕщеРаз Переглянути допис
    Та не будет ничего, можно спать спокойно
    Я так думав восени 2013, а виявилось навпаки
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    22 055

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Гы-ы.

укр. СМИ просто указали искать новости в других местах.

Ну право, как славный ребенок.
    та они гоняли это укр. СМИ, вчерась стрим Громадского пытался десь якось втулытыся "шо за люди, чего бузим", не вышло )

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Т.е.,переключать на другой канал пока рано?
    переключай, разсосутся за ночь (ИМХО)
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 232

Типово

Каха Бендукидзе:
    Это позволит проредить население - я еще поверю.
    А вот насчет "встать на ноги" (что то напоминает), или наоборот - весьма спорный вопрос.

Типово

Я так думав восени 2013, а виявилось навпаки
    Тем кто тогда деньги давал уже не выгодно, так что кина не будет

Дописів
    24 778

Типово

Рассосутся так, шо не остановишь...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    22 055

Типово

розсосались уже, аж капае

Звідки Ви
    Дописів
    33 732

Типово

Доречі, шановні, підскажіть номер карти куди перераховувати гроші для допомоги Майдану. Ну там на теплі речі, каву

Типово

Доречі, шановні, підскажіть номер карти куди перераховувати гроші для допомоги Майдану. Ну там на теплі речі, каву
    Могу свою карту дать, как раз очень надо на кофе
    ЗЫ Вы че правда думаете о майдане?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 232

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    розсосались уже, аж капае
    А как можно ОБЪЯВИТЬ революционную ситуацию ?

Объявить можно кого то президентом ... легитимным там ))), а ситуация - она сама по себе, либо есть, либо нет.

Дописів
    22 055

Типово

https://www.facebook.com/ivan.oberem...80552978697957

Мразі, які роками терлися чи у корита рейдерських шарашок, чи у руля сепарських молодіжок, будуть зараз називати себе "майданівцями"?Почнемо з самого колоритного.
    Нині один з лідерів РПС на Майдані - ліричний бородатий хлопчина. Він співає солов'їною мовою про інтереси народу та України. Кличка(позивний у солдат, а цей не служив) "Фауст" - https://www.youtube.com/watch?v=6WuaQb9Gdfc
    До Майдану був учасником руху "Сопротивление". Не "Спротив", а так як є. Бо це не українська організація, а філіал російської структури.
    ...
    ...
    и т.д. с фото

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Это позволит проредить население - я еще поверю.
    А вот насчет "встать на ноги" (что то напоминает), или наоборот - весьма спорный вопрос.
    так Саакашвілі у нас, бо клав на політичне майбутнє за завєтом Кахі. в сьогоденні позитивними змінами, які впровадив міхо, користується Грузія, а у нас диктатури не вийде, істричні 3 гетьмани завжди поряд.
    Востаннє редагував Rоlа: 21.02.2016 о 20:19

Дописів
    22 055

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А как можно ОБЪЯВИТЬ революционную ситуацию ?

Объявить можно кого то президентом, а ситуация - она сама по себе, либо есть, либо нет.
    ко мне какие претензии?, ты это тем ботам напиши, заскринят и тебя там ... в историю попадешь

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 566

Типово

Гиркина привезли?

Сторінка 13 з 32 ПершаПерша ... 34567891011121314151617181920212223 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті