Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 84 з 92 ПершаПерша ... 3474757677787980818283848586878889909192 ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 1 661 по 1 680.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    921

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Більш нічого на прилеглій місцевості вас в легку дєпрєсію не вганяє, окрім пам'ятників ? Я бальдєю, як каже мій сусід-підліток.
    В данной теме речь идет о памятниках. Или вам нравятся эти мрачные уродства?...

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ENDY Переглянути допис
    В данной теме речь идет о памятниках. Или вам нравятся эти мрачные уродства?...
    Ніколи не було часу звертати на них увагу. Стояли й стояли. Але євротуалети то значно краще.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    921

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Ніколи не було часу звертати на них увагу. Стояли й стояли. Але євротуалети то значно краще.
    А это-то к чему?....

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ENDY Переглянути допис
    А это-то к чему?....
    Тему читайте
    Цитата Допис від ДЫМАРИ Переглянути допис
    Надо бы к народу прислушаться, а народу н...ть, на тех кто його ставил и на тех кто його снёс. Остаётся одно - для культуризации площадки, поставить скромный туалет. Ну, для народа, он будет и дальше молчаливо выражать. Контент бесплатный, за счёт сдачи
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Джентельмен года 2008, Болельщик года 2012 Аватар для AHDA
    Звідки Ви
    dnepr
    Дописів
    29 280

Типово

а не час пензлюваты ублюдкам которые зря не почем сносят ? или вопрос чем отличие от титушек 1

Дописів
    8 884

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Голову таки действительно отдали историческому музею. Дар. По акту приёма-сдачи. Представитель Филатова сдал-Капустина лично приняла. Лично присутсвовал на подписании. Тушка испарилась в никуда без всяких бумажек.
    Вот оно как...

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Да заживём, мля, заживём! Успокойтесь уже!
    И вы заживёте, если вместо того, чтобы тявкать на тех, кто хоть что-то делает, сами начнёте работать.
    PS Задрала уже эта совковата, всё её плющит, никак не отпустит! И одно и то же по стотысяч раз талдычат и талдычат, гады.
    В смысле - ещё что-то стыбрить?

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від AHDA Переглянути допис
    а не час пензлюваты ублюдкам которые зря не почем сносят ? или вопрос чем отличие от титушек 1
    давай список
    обсудим)))

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    В смысле - ещё что-то стыбрить?
    Чисто совковый подход.
    Я думал, он только у бомжей остался, ан нет...

Дописів
    35

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Днепродзержинск всегда был Камянскым...
    ДніпроБзежинськ, хай мацкалі уСССРусся!

Дописів
    35

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  кат.jpg
Переглядів: 36
Розмір:  93,2 КБ
ID:	1919471 Так треба і залишити! Хай стоїть нагадуванням про гадів-кровопивць!

Дописів
    704

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Перемогає варіант з озелененням-приберанням, от побачите весною-літом ви не впізнаєте площу. Мафи вже збираються приберати, з торговцями мотлохом боряться. Сфотаграфуйте площу зараз потім порівняємо. Я б сам сфотав, проте я в ато зайнятий гвалтуванням старух та розіп'яттям хлопчиків в трусіках.
    А еще позже,ну после весны-лета,уж точно не узнаете...Ходят упорные слухи,что будет там очередной торговый центр,Борин,так что нужно фоткать,да.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від sharcos Переглянути допис
    А еще позже,ну после весны-лета,уж точно не узнаете...Ходят упорные слухи,что будет там очередной торговый центр,Борин,так что нужно фоткать,да.
    Якщо у ньому будуть безкоштовні євротуалети - то хай будує

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

ТРЦ там побудувати фізично не реально, заспокойтеся, це фейкі що розганяють совкофіли. Ті самі що обіцяли вийти і захистити ідола фізичною силою. Як завжди окрім скиглення цей соціальний баласт нічого не може.

ЗІ це вже друга моя пророцька тема на форумі. Наступними підуть на смітник калінін з кіровим.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від AHDA Переглянути допис
    Ого скільки пафосу та злості, чого ж ти не захистив ідола, лячно? Дивись мої прогнози збуваються, створю тему чи не пора пасивним гомосексуалістам зникнути з міста і тебе не стане...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    704

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    ТРЦ там побудувати фізично не реально, заспокойтеся, це фейкі що розганяють совкофіли. Ті самі що обіцяли вийти і захистити ідола фізичною силою. Як завжди окрім скиглення цей соціальний баласт нічого не може.

ЗІ це вже друга моя пророцька тема на форумі. Наступними підуть на смітник калінін з кіровим.
    Ну как надо будет внимание отвлечь от очередного покращення так сразу и підуть на смітник... В каком месте кому полегчало что все давнишние кровосиси на смитнике будут? Теперишние толпу дурную пользуют,орите-валите,пилить бабло не мешайте,а тут прям тема целая,прям такое облегчение Украине от того,что смитник с калининых-лениных сделают...Люди чи совсем подурели,в стране бардак,пиз..т уже не миллионы - миллиарды,а вы ведетесь на эти шоу!?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Ну как надо будет внимание отвлечь от очередного покращення так сразу и підуть на смітник... В каком месте кому полегчало что все давнишние кровосиси на смитнике будут? Теперишние толпу дурную пользуют,орите-валите,пилить бабло не мешайте,а тут прям тема целая,прям такое облегчение Украине от того,что смитник с калининых-лениных сделают...Люди чи совсем подурели,в стране бардак,пиз..т уже не миллионы - миллиарды,а вы ведетесь на эти шоу!?
    Глубокомысленно, аки бабка на лавочке.

Дописів
    12 402

Типово

памятник ботинкам Петровского неплохой получился, я так думаю эти ботинки еще долго будут радовать приезжих.

.. там совсем недалеко сидит памятник Горькому, и сука с таким выражением лица, шо полюбому замышляет шото, одним словом москаль.

Как бы подкинуть борцам за чистоту, где нада сделать надрезы болгаркой, шоб этого падлу тоже свалить? Чтобы получился памятник жопе Горького.

Дописів
    704

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Глубокомысленно, аки бабка на лавочке.
    Глубокомысленно ссать в подъездах дешевого пива оппившись,но зато каменюки валять... Это просто гении одни там скачут,куда тем бабкам,бабкам о хлебе насущном думать приходиться... И пиво пить не за что. Поэтому и пиво ото из жопы в голову не давит,и глубокие мысли в той голове не производит.

Как каменюки поваляете,а оно лучше жить не станет,на кого вас натравят? Бабок душить? Ходят, скотыняки, по улице,доллар из-за них скачет (главный банкир озвучила!). Опять же пенсии им, падлюкам ,платят,обкрадывают бабки страну... Ату их,ату!!!
    Востаннє редагував sharcos: 14.02.2016 о 10:06

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Пиво в жопе? Странные у вас понятия об строении организма.

Дописів
    704

Типово

У тех,что скачут, с организмом явно "не слава Богу". Не удивлюсь,если при ближайшем рассмотрении окажется,что жопа вместо головы...

А вообще "пилите,Шура,пилите"... Авось поможет....

Сторінка 84 з 92 ПершаПерша ... 3474757677787980818283848586878889909192 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті