Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 83 з 92 ПершаПерша ... 337374757677787980818283848586878889909192 ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 1 641 по 1 660.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Я бальдєю...
    Да. И, видимо, уже давно. Хронически.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Да. И, видимо, уже давно. Хронически.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Vendis и вам не хворать, под ноги только смотрите
    І нема чого додати.
    Відповідати не потрібно
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 466

Типово

Як куда, - відвезли на "спецсклад", де будуть знаходитись і усі інши совєтські пам'ятники, доки не буде створений парк юрського періоду, - десь так писали. Ну, - то лапша для пересічних. А на справді поріжуть та реалізують. Йой, шо я пишу, вони прочитають голосування, яке Че2000 причепив і зроблять як народ вирішив.
    бумажки должны быть. Фигура эта бронзовая числилась же на баллнасе.В том числе и по качеству - вес, размер и ты пы.Если демонтаж официальный, то не только Решение должно быть, а и Акт проведенного демонтажа и документы по перемещению "на тот самый склад". Сдал-принял....короче целый ворох.И с утилизацией-переработкой тоже.
    Ничего я не нахожу.Ни бумажек, ни инфоромации на тему "куда дели идола".А история имела резонанс,так что могли бы обнародовать.

И СМИ у нас интересные.Бывает, что что-то одно они яростно освещают, выколупывают интервью, вобщем старательно добывают информацию.Другое им всем единомоментно не интересно.Как и не произошло ничего.Уже не раз обращала внимание.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    бумажки должны быть. Фигура эта бронзовая числилась же на баллнасе.В том числе и по качеству - вес, размер и ты пы.Если демонтаж официальный, то не только Решение должно быть, а и Акт проведенного демонтажа и документы по перемещению "на тот самый склад". Сдал-принял....короче целый ворох.И с утилизацией-переработкой тоже.
    Ничего я не нахожу.Ни бумажек, ни инфоромации на тему "куда дели идола".А история имела резонанс,так что могли бы обнародовать.

И СМИ у нас интересные.Бывает, что что-то одно они яростно освещают, выколупывают интервью, вобщем старательно добывают информацию.Другое им всем единомоментно не интересно.Как и не произошло ничего.Уже не раз обращала внимание.
    А по знесеному два роки тому леніну якісь бумажки є? А тоді люди теж писали, запитували. Тиша усюди, змі меж не відреагували. Хтось писав -наче голова у історичному музеї... Ніякої інформації.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

я бы еще предложил закон какой нибудь, что после сноса памятника, пустое место должно 5 лет простоять пустым "отдохнуть"
    Затем если есть необходимость, пусть что то новое ставят. А то сейчас влепят в спешке какой то монумент или вообще карусель поставят, и мучайся с ним потом опять

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 707

Типово

Ему грустно...
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_1189.jpg
Переглядів: 63
Розмір:  57,3 КБ
ID:	1917000
    Мы должны быть благодарны Богу, что он создал мир так, что все простое — правда, а все сложное — неправда. Григорий Сковорода
    Усложнять просто, упрощать сложно. Закон Мейера

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Осталось Кирова и Калинина, заживём тогда, ух заживём...
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від blend Переглянути допис
    Осталось Кирова и Калинина, заживём тогда, ух заживём...
    Да заживём, мля, заживём! Успокойтесь уже!
    И вы заживёте, если вместо того, чтобы тявкать на тех, кто хоть что-то делает, сами начнёте работать.

PS Задрала уже эта совковата, всё её плющит, никак не отпустит! И одно и то же по стотысяч раз талдычат и талдычат, гады.

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

И вы заживёте, если вместо того, чтобы тявкать на тех, кто хоть что-то делает, сами начнёте работать.

PS Задрала уже эта совковата, всё её плющит, никак не отпустит! И одно и то же по стотысяч раз талдычат и талдычат, гады.
    "Эх Вовка, бери винтовка и защищай родной Биробиджан!" (с)
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 151

Типово

да не плющит ее, не плющит
    у них вот
    разрыв пукана

"Quam quisque norit artem, in hac se exerceat" Marcus Tullius Cicerō

Дописів
    13 721

Типово

Що, згідно закону України вже перейменували?
    А де гуляння, феєрвєрки...?

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 151

Типово

це перевірка на вілкулізм головного мозку
    "Quam quisque norit artem, in hac se exerceat" Marcus Tullius Cicerō

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А по знесеному два роки тому леніну якісь бумажки є? А тоді люди теж писали, запитували. Тиша усюди, змі меж не відреагували. Хтось писав -наче голова у історичному музеї... Ніякої інформації.
    Голову таки действительно отдали историческому музею. Дар. По акту приёма-сдачи. Представитель Филатова сдал-Капустина лично приняла. Лично присутсвовал на подписании. Тушка испарилась в никуда без всяких бумажек.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Правильно.Не нравиться что другие что-то делают, берите и воруйте сами! Вот тогда СМИ и будут копать, кто, куда и сколько. А пока команда :заглохнуть!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

считаю что нужно пустую площадь оставить и крест этот перенести, что за кладбище еще, жуть

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Голову таки действительно отдали историческому музею. Дар. По акту приёма-сдачи. Представитель Филатова сдал-Капустина лично приняла. Лично присутсвовал на подписании. Тушка испарилась в никуда без всяких бумажек.
    А хто дарітєль? Представник Філатова? То ,може, він знає - де тіло? Чи - "нема тіла - нема діла (справи)"?
    А як же обіцяний парк совєтського періоду? Голова без тіла - то не повне відображення совка, монументалізму невистача...
    Востаннє редагував Самара11: 10.02.2016 о 21:23

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Як куда, - відвезли на "спецсклад", де будуть знаходитись і усі інши совєтські пам'ятники, доки не буде створений парк юрського періоду, - десь так писали. Ну, - то лапша для пересічних. А на справді поріжуть та реалізують. Йой, шо я пишу, вони прочитають голосування, яке Че2000 причепив і зроблять як народ вирішив.
    Перемогає варіант з озелененням-приберанням, от побачите весною-літом ви не впізнаєте площу. Мафи вже збираються приберати, з торговцями мотлохом боряться. Сфотаграфуйте площу зараз потім порівняємо. Я б сам сфотав, проте я в ато зайнятий гвалтуванням старух та розіп'яттям хлопчиків в трусіках.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від ДЫМАРИ Переглянути допис
    Надо бы к народу прислушаться, а народу н...ть, на тех кто його ставил и на тех кто його снёс. Остаётся одно - для культуризации площадки, поставить скромный туалет. Ну, для народа, он будет и дальше молчаливо выражать. Конечно бесплатный, за счёт сдачи металлолома и за счёт стоимости залога в суде на хулиганов.Долучення 1918762
    Ти ще живший совкодрочєр? Пукан не луснув? Як тобі живеться в бандерівському місті?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    4 532

Типово

ch2000, тему переименуйте

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    ..... Як тобі живеться в бандерівському місті?
    Це Дніпропетровськ бандерівське місто? Там торгівці зі занесених лотків не рознесли горсовєта? І які лозунги вони там волали...
    Доречі, з "обществєннимі туалетами" в місті повний за--б. А кількість ОТ - показник цивілізованості. Так що - возвести туалета і не "скромного", а по євростандартам.

Сторінка 83 з 92 ПершаПерша ... 337374757677787980818283848586878889909192 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті