| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
http://censor.net.ua/news/373635/v_p...belyu_molodogoВ патрульной полиции отстранили от службы сотрудников, участвовавших в погоне за авто, с гибелью молодого человека
йовбаки, от вашего щенячьего восторга уже даже Деконоидзе открестилась
и извиняется перед семьей укуренного ушлепка у которого мог быть гранатомет и который мог сбить кучу беременных мамашек с колясками
10.02.2016 | 18:02
«Трагічне завершення нічного переслідування викликає глибоку скорботу. І я, і вся поліція щиро висловлюємо співчуття родині загиблого.
Поліцейський вживає заходів для виявлення і припинення правопорушень, а також зобов'язаний вживати заходів, які спрямовані на усунення загроз життю та здоров'ю людини. Для досягнення цих цілей, відповідно до статті 46 Закону України «Про Національну поліцію», поліцейський має право застосувати вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю або здоров'ю людей та/або поліцейського.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Дык, всё правильно написала. По крайней мере, я с ней согласен тут.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
http://khersonline.net/novosti/prois...nasilnika.html
В Геническе женщина сама задержала и доставила в полицию насильника![]()
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
представитель уполномоченного по правам человека в ВРАнархіст Чаплига
1 год. ·
Рубрика: ну раз вы так просите... я вас услышал.
Одна беда - в свете заяв после инцидента с ночной погоней я уже хочу видеть отставку Деканоидзе и Министра... принципиально.
Сорри сразу не признал и написал "Вашу"... мне пока сложно вас различать.
И поверьте - для них это самый оптимальный путь.
Да... и товарищам в одном пос-ве я готов на пальцах пояснить почему так. УВЕРЕН - они даже спорить не будут.
П.С.: а попросите мне тоже диппаспорт как у Вас? Украины. Я тож хочу...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks