Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 75 з 92 ПершаПерша ... 25656667686970717273747576777879808182838485 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 1 481 по 1 500.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Nervnaya12 Переглянути допис
    еще скажите что надо было референдум устроить по вопросу сноса)
    законом референдум не предусмотрен...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 104

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    законом референдум не предусмотрен...
    надо менять закон!!!11пыщ
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від molli 2 Переглянути допис
    Я представляю, что здесь начнётся, когда будут сносить хрущёвки, а их будут сносить. Они уже давно пережили свой век.
    Нічого ви не "представляете"
    З хрущевок у созідательскі переселяти будуть, - так що усі будуть вдоволені
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    4 532

Типово

Проводить декоммунизацию методом варварского снесения памятников ..... Лучшей популяризации ленинских идей, чем вандальное скидывание памятников и придумать нельзя.

нынешнее поколение вообще не знает, кто такой ленин, а вы тут про какие-то идеи...
    методички, такие методички...

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від TRavva Переглянути допис
    вілкул у фейсбуці каже "вандалізм", значить, вандалізм.
    Тут два варiанти : або дурак або полiтик.

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від molli 2 Переглянути допис
    Я представляю, что здесь начнётся, когда будут сносить хрущёвки, а их будут сносить. Они уже давно пережили свой век.
    Да они сами по себе начнут "сноситься", как только сварные соединения плит достаточно проржавеют. Там уже недолго осталось.

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Тут два варiанти : або дурак або полiтик.
    Не, обыкновенная сволочь.

Звідки Ви
    Левый берег
    Дописів
    3 170

Типово

По теме: на месте снесенного Петровского предлагаю установить памятник хорошим дорогам, которые были, да умерли, но помнить мы их будем вечно

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Не, обыкновенная сволочь.
    Значит таки "политик".

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Просто порівняємо україномовну весію вікі з кацапською:

1.
    Петро́вський Григо́рій Іва́нович (нар. 22 січня (4 лютого) 1878, с. Печеніги, Харківська губернія, Російська імперія — † 9 січня 1958, Москва, РРФСР, СРСР) — український радянський державний і політичний діяч. Був одним із ініціаторів створення ВЧК та організації Голодомору 1932–1933

Петровський належав до тієї частини партійного і державного апарату УРСР, яке, орієнтуючись на Москву, повністю відкидало ідею українських націонал-комуністів про можливість існування української радянської державності.

Проведена під керівництвом Петровського, примусова колективізація села й вилучення хліба призвели до Голодомору 1932–1933 років. Був одним із ініціаторів організації Голодомору 1932–1933 років. Наприкінці жовтня 1932 року призначений відповідальним за виконання хлібних заготівель у Донецькій області.
    2.
    Григо́рий Ива́нович Петро́вский (укр. Григорій Іванович Петровський, 23 января (4 февраля) 1878, с. Печенеги Волчанского уезда Харьковской губернии — 9 января 195 — революционер, советский партийный и государственный деятель.

В августе 1922 года, представляя Украину в составе комиссии по подготовке союзного договора, полностью поддержал проект Сталина о вхождении формально независимых советских республик в состав РСФСР на автономных правах. В 1923 году во время подготовки конституции СССР выступил против позиции Николая Скрипника, Александра Шумского, Христиана Раковского, направленной на построение государственного союзного государства на конфедеративных началах.

Тобто причетність того сталінського холуя і спеціаліста по грабуванням хліба у селян, в часи голодомору - ніхто вже не заперечує?
    То чого скіглите гаспада?
    Що "нєправєльна" зруйнували? Так а що в нас "правєльна"?
    Весь державний апарат в нас працює "нєправєльна", бо є нащадком комуністичного минулого.
    Я взагалі вже не сподівався, що хтось після Ющенка буде спроможен на критику комуністів і кремлівських паразитів...

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

да когда же вы уже успокоитесь ?
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Поэтому и случился Майдан.
    Если бы добивались снятия "пахана" законными методами, "януковичи" к тому времени уже бы обанкротили Украину (начало было положено 3-х миллиардным "кредитом") и за "долги" сдали бы нас рашке с потрохами.
    Может, конечно, для вас это как раз самый желаемый сценарий, но для народа - аж никак.
    А вже до чого незаконним було, власне, саме проголошення незалежності України - суцільний злочин!
    Замість того, щоб подати заяву, спокійно і терпляче чекати рішень ЦК КПСС, Верховного Совета СССР і т. д. і т. д. - масове беззаконня і свавілля!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    А вже до чого незаконним було, власне, саме проголошення незалежності України - суцільний злочин!
    Замість того, щоб подати заяву, спокійно і терпляче чекати рішень ЦК КПСС, Верховного Совета СССР і т. д. і т. д. - масове беззаконня і свавілля!
    проголошення України було законним... чотири країни в 1922 році створили СРСР.. три країни, четверта на той час не існовала, той СРСР розпустили...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

проголошення України було законним... чотири країни в 1922 році створили СРСР.. три країни, четверта на той час не існовала, той СРСР розпустили...
    Та мало що створювали. Але ж яка гарна процедура виходу із СССР була на той час прописана. А головне - не отримали благословення Політбюро , і лічно Генсєка. Ай-ай-ай.

Дописів
    13 379

Типово

Цитата Допис від Наша Украина Переглянути допис
    Проводить декоммунизацию методом варварского снесения памятников ..... Лучшей популяризации ленинских идей, чем вандальное скидывание памятников и придумать нельзя.

нынешнее поколение вообще не знает, кто такой ленин, а вы тут про какие-то идеи...
    методички, такие методички...
    ППКС.
    Говорила неоднократно: борются с коммуняками их же методами.
    "Кто был ничем, тот станет всем"
    Делай что должен - и будь, что будет.
    Корейская и тайская косметика в Днепре.https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=431934

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Та мало що створювали. Але ж яка гарна процедура виходу із СССР була на той час прописана. А головне - не отримали благословення Політбюро , і лічно Генсєка. Ай-ай-ай.
    якщо я не помиляюся до того часу шосту статтю Конституции СРСР вже ліквідували...

Дописів
    4 532

Типово

чета вспомнилось

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

якщо я не помиляюся до того часу шосту статтю Конституции СРСР вже ліквідували...
    Ну якщо бажаєте, давайте я якийсь смайлик поставлю. Думав, що і так все буде зрозуміло, без натяків на іронію.

Дописів
    13 721

Типово

Сєров співа?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від budur Переглянути допис
    По Вашей теории получается, что если Вас, допустим, обозвали редиской и толкнули в трамвае, и приглашенный решить конфликт полицай посоветовал сторонам мирно разойтись, нужно выхватить обрез и перестрелять всех? Однако....
    это не моя теория... почитай что нибудь по социологии и политологии.. и не пиши глупостей... ну это если у тебя цель разобраться а не потроллить...

Сторінка 75 з 92 ПершаПерша ... 25656667686970717273747576777879808182838485 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті