Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Голосували
29. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так, зробив! Повністю перейшов на українську мову!

13 44,83%
  • Ні, не зробив! Українську мову вчити небуду, тому що я російський шовиніст!

7 24,14%
  • Я навпаки буду призирати усіх україномовних!

1 3,45%
  • Я ненавиджу українську мову!

8 27,59%
Сторінка 5 з 28 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 543, показано з 81 по 100.

Тема: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Чудово! Так диви і людською мовою почнуть розмовляти. Лайка - найперше що видає рідну мову людини. То ти хто, зросійщений українець чи?...

Долучення 1911894
    Мій батько у свій час деякий час прожив на Уралі. Коли чув, як розмовляють татари - то йому було дивно - начебто і розумів, а начебто ні. Коли прислухався то зрозумів - лайка була російською мовою, все останнє - татарською.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    7 619

Типово

Странно писал я пост в тему о ненависти к русскому языку, а все переехало в тему о любви к украинскому языку.
    Это кто так тихо передернул?

Словник української мови
    Академічний тлумачний словник (1970—1980)
    Тлумачення, значення слова «шулерство»:

ШУ́ЛЕРСТВО, а, сер. Використання нечесних, шахрайських прийомів;
    // перен. Обман, шахрайство.
    ШАХРА́ЙСТВО, а, сер. Хитрий і спритний обман; крутійство, ошуканство.
    ОШУКА́НСТВО, а, сер., розм. Обман, обдурювання.
    Востаннє редагував Igor K: 31.01.2016 о 15:38

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 056

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Странно писал я пост в тему о ненависти к русскому языку, а все переехало в тему о любви к украинскому языку.
    Это кто так лихо передернул?
    Так вийшло, тому що українці люблять свою мову. Будучи зросійщеними насильно, захищають її навіть підсвідомо.
    Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Nemezzida Переглянути допис
    Так вийшло, тому що українці люблять свою мову. Будучи зросійщеними насильно, захищають її навіть підсвідомо.
    А Ви впевненнi, що таку мерзоту (шулерство) зробили українці ?
    Мерзотники є i були в усiх нацiях, тiльки переносити пiдлiсть зроблену окемою людиною на всю нацiю - це не добре.

Звідки Ви
    из далека, мыгранты мы :)
    Дописів
    6 561

Типово

Алэ вона в душi, i я ii розумiю, та й розмовляти вmiю.Хочь i балакаю бiльш россiйскою
    И детей отдаю в школу в школу с преподаванием на украинском.Это государственный язык, и знать его надо.
    Востаннє редагував psvpsv: 31.01.2016 о 16:07

Дописів
    7 619

Типово

Один вопрос остался : а как же быть с неграмотными глухонемыми ?
    Любить их или НЕ любить?

Звідки Ви
    Дописів
    6 561

Типово

Один вопрос остался : а как же быть с неграмотными глухонемыми ?
    Любить их или НЕ любить?
    Дядя, ты дурак? Спрси еще как быть с умственно отсталыми.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від psvpsv Переглянути допис
    Дядя, ты дурак? Спрси еще как быть с умственно отсталыми.
    Достойна вiдповiдь. Здалеку бачу що ти людина визначних розумових здiбностей. Вiтаю!

Дописів
    13 721

Типово

Достойна вiдповiдь. Здалеку бачу що ти людина визначних розумових здiбностей. Вiтаю!
    Невже ви іншого очікували?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    7 619

Типово

Побачив написано людською, то й вирішив відповісти та видалити з ігнору. То про що ви питаєте тут?

Це про особливості кримських щелеп, про розумові здібності громадян чи про рівень освіти чи освіченості?
    Це я про те, що робити з тими, хто не розмовляє мовою з-за фізичних здібностей?
    Будемо їх обїймати? Чи так, тихенько придушимо щоб питаннь не було?
    Нема людини - нема проблеми?

Звідки Ви
    Дописів
    6 561

Типово

Зачмырить ватника, дело чести.Адьес хло.
    ЗЫ Самару с собой прихвати, в то пешее путешествие в которое тебя послали.Парочка будет Твикс.Всем на радость.

Дописів
    7 619

Типово

Щось мені підказує, що не даремно ви опинились в ігнорі минулого разу. До чого тут люди з фізичними особливостями, взагалі незрозуміло. Продовжите свою думку, може якось розвинете?
    Не хочеться вас ображти, але те що ви пишите має таку суть (котортко): "До людини траба ставитись так чи iнше по наслiдку того, на якiй мовi вона розмовляє".
    Тому я i запитав : що робити з ними хто взагалi не може размовляти нiякою мовою?
    Чи у вас на це ще немає iдей?

Дописів
    7 619

Типово

Зачмырить ватника, дело чести.Адьес хло.
    ЗЫ Самару с собой прихвати, в то пешее путешествие в которое тебя послали.Парочка будет Твикс.Всем на радость.
    Выздоравливайте.

Копролалия (лат. coprolalia; греч. κόπρος — кал, грязь + λαλία — речь)(словесный понос) — болезненное, иногда непреодолимое импульсивное влечение к циничной и нецензурной брани безо всякого повода. Особой выраженности достигает при синдроме Туретта, однако наблюдается и при других заболеваниях — при шизофрении, прогрессивном параличе, реже — маниакальных состояниях.

Звідки Ви
    Дописів
    6 561

Типово

Не хочеться вас ображти, але те що ви пишите має таку суть (котортко): "До людини траба ставитись так чи iнше по наслiдку того, на якiй мовi вона розмовляє".
    Тому я i запитав : що робити з ними хто взагалi не може размовляти нiякою мовою?
    До чего любит человек самоистязаться, его посылают а оно лезет и лезет.Наверно глухонемой.Раз так озаботился их судьбой.

Дописів
    7 619

Типово

Ну чому в мене нема ідей. В мене навіть отака відповідь на це є:
    Долучення 1911894
    Про людей з фізичними вадами - в них своя мова, мова жестів. Це якщо ви не в курсі...
    Так i у туркiв своя мова - мова туркiв. Якщо ви не в курсi.
    Я запитав досить конкретно. Так майте честь вiдповiсти конкретно.

Дописів
    7 619

Типово

До чего любит человек самоистязаться, его посылают а оно лезет и лезет.Наверно глухонемой.Раз так озаботился их судьбой.

О! Полегчало?
    Вроде уже и осмысленные фразы в речи появились.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 056

Типово

Толерантність українців і нахабність 'великодержавних' і призвела до нинішньої ситуації з мовою.
    ....Ви до мене говорите російською, так і я Вам відповім російською... Чому ж на моє звертання українською не кожен російськомовний відповість нею ж?
    Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Nemezzida Переглянути допис
    Толерантність українців і нахабність 'великодержавних' і призвела до нинішньої ситуації з мовою.
    ....Ви до мене говорите російською, так і я Вам відповім російською... Чому ж на моє звертання українською не кожен російськомовний відповість нею ж?
    Прошу пробачення, розтлумачте оце: "до нинішньої ситуації з мовою". Що сьогоднi з мовою не так?
    Тим бiльш що Ви сами пишите " не кожен", а якби було зовсiм погано - Ви б написали "нiхто".

Дописів
    13 721

Типово

Конкретно:
    В українців є РІДНА українська мова, яку вбивали та гвалтували століттями та насильно насаджена через смерть, кров, голодомори ЧУЖА російська. Патріоти використовують свою рідну мову, а слабаки та пристосуванці - російську. Що ще роз'яснити? Українські патріоти не бувають російськомовними (воїнів АТО це поки що не стосується, інвалідів відповідно - теж).

Хто ще цього й досі не зрозумів - бевзень, вайло, йолоп, бовдур, дурбелик, дурбецало, запроданець, нездара, незграба, недолугий недотепа, схиблений телепень, тюхтій...

ТАК ЗРОЗУМІЛО?
    А щодо волонтерів з нашого форуму?
    Що ви тут пишите...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    7 619

Типово

Конкретно:
    [В українців є РІДНА українська мова, яку вбивали та гвалтували століттями та насильно насаджена через смерть, кров, голодомори ЧУЖА російська. Патріоти використовують свою рідну мову, а слабаки та пристосуванці - російську. Що ще роз'яснити? Українські патріоти не бувають російськомовними (воїнів АТО це поки що не стосується, інвалідів відповідно - теж).
    Хто ще цього не зрозумів - бевзень, вайло, йолоп, бовдур, дурбелик, дурбецало, запроданець, нездара, незграба, недолугий недотепа, схиблений телепень, тюхтій...
    Iдея понятна - мова понад усе.
    Україномовний злодiй - це "наш" злодiй, росiскомовний Герой АТО - це поки ще не ворог. Поки.
    Iнвалiди теж - поки.
    Поздоровляю, твої погляди мають пенвну назву : НАЦИЗМ.

Сторінка 5 з 28 ПершаПерша 123456789101112131415 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті