---
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
---
Востаннє редагував Сорокчетвертый: 13.02.2016 о 14:33
Лучше молчать и слыть идиотом, чем заговорить и развеять все сомненья.
Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.
http://www.segodnya.ua/regions/dnepr...mu-687305.html
А тут написали что в спецсклад. Дурят нашего брата
Востаннє редагував Самара11: 30.01.2016 о 13:37
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Тим, кого вже скоро добу, як обурюють нібито нецивілізовані методи, ще раз нагадаю: у вас є шанс показати, як це робиться правильно. Ще є як мінімум пам'ятники Кірову і Калініну . До справи! Організуйте небайдужих, дуже цивілізованих і законослухняних, надзвичайно інтелектуально обдарованих , справжніх знавців і шанувальників історії - і зробіть це зразково-показово, вдень, без масок і т.д. Бо ви прекрасно знаєте, що закон буде виконано і вони так чи інакше будуть прибрані. Зможете?
Але ж ніхто і пальцем не ворухне.
То гріш ціна вашим плачам. Не потрібні вам ні пам'ятники ( ну, про це багато хто - спасибі - відверто каже ), ні цивілізовані методи, ні пам'ять як така. А вся ця писанина - прояв психологічних комплексів, страх перед неминучими змінами, туга за стабільністю, нехай навіть у злиднях. Правильно Vedma недавно нагадала про таких: " А в тюрьме сейчас ужин. Макароны!"
---
Востаннє редагував Сорокчетвертый: 13.02.2016 о 14:33
---
Востаннє редагував Сорокчетвертый: 13.02.2016 о 14:32
Надеюсь хоть пару тройку комуняк пенсов хватил кондрат на почве сноса григория.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Так а когда памятник славы будем валить? Нуахули он посреди города, этот символ агрессии совковой пропаганды))
Как раз можно толкнуть эту территорию через пяток подставных фирм и забабахать очередной ТРЦ. Или огородить и построить небоскреб для мажоров , с высоченным забором по периметру с видеокамерами, вооруженной охраной и прочими свистелками и перделками которые будут ограждать покой граждан для которых существует эта страна - от всяких маргинальных клошаров, которые вместо того чтобы включить мозги скачут возле памятников и рушат все подряд ничего при этом не созидая))
дебилизм. Стоял памятник и пусть бы стоял... Куда теперь голуби срать будут? На месте этого памятника дооооолго еще будут развалины..... Строить, создавать новое, разумное не научились... Кричать только слава.... А кому слава то? разрухе?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks