Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 49 з 92 ПершаПерша ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 961 по 980.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    10 908

Типово

Цитата Допис від archios Переглянути допис
    Когда победил Ющенко, Донбасс и Крым может в общей массе и не были довольны, но смирились, тем более оружие никто не давал и повода. Но когда фактически силой скиунли януковоща, то дали повод - "януковощ легитимный", а в Киеве - хунта и... началось. Так и здесь. То как сикнули - повод поп**здеть с намеком на биндеровцев, хунту, ну вы поняли... Потомоу что многим сложно отказывать от совка в головах.
    Когда там будет очередной веселый гендель,называемый торговым центром или еще как нить к примеру -евроцентр ,я наковыряю Ваши сегодняшние посты)Живем дальше и наблюдаем....................

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Предмет спора?
    вы же чем-то недовольны?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Реально нікому з тих, хто влаштував тут вселенський "плач Ярославни", ні цей пам'ятник, ні інші, як знесені раніше, так і ті, що залишились, даром не потрібні. З 1991-го було зрозуміло, що Україна рано чи пізно повертатиме собі справжню історію, а не імперську чи пізніше комуністичну версію "русского мира". Було очевидно, що комуністичне минуле дістане належну оцінку, разом з його символами. З 2014-го року цей процес набув масового характеру . І що ж?

У місті мешкають , мабуть, тисячі членів КПСС і її спадкоємця КПУ, ще більше бувших і не дуже комсомольців. Багато "червоних директорів", рівно ж як і "червоних головних інженерів", механіків, економістів і інших. "Ідейних" совків - я б оцінив не менше, як у чверть населення. Якби хоча б десятій частині з них були такими дорогими численні Іллічі і поодинокі Івановичі і Мироновичі, без жодних проблем вони давно могли б організуватись, узгодити місце для історичного парку, знайти техніку , з усіма почестями перемістити своїх святих в належне і безпечне місце, і вже там - що душі завгодно: екскурсії, молебни, істерики...

А що в реальності? Ніхто й пальцем не поворушив. От зараз для них ще є шанс своїми силами "врятувати" , наприклад, Кірова, Калініна. Проте без особливого ризику помилитись можна передбачити, що знову все обмежиться не більше, аніж потужною діареєю в пресі, набором штампів російської пропаганди ( тольколоматьспособны, надоуважатьисторию, естьдругиепроблемы і т.п.).

Все так, як в 1991-му. Партія, передовий загін прогресивого людства, 19 мільйонів кращих із кращих. А коли опечатали обкоми і райкоми, на всю країну не знайшлось жодного комуніста, який би вийшов на їх захист.

Дописів
    2 716

Типово

Цитата Допис від Сорокчетвертый Переглянути допис
    так вот оно че михалыч(с)
    памятник грише задумали снести в далеком 2006 году... реал хунта епрст
    Кто там дату на документах будет смотреть?Главное вкинуть .

Звідки Ви
    Гагарина р-н ДИИТа
    Дописів
    16 554

Типово

Правильно сделали что снесли
    Нужно было еще в 90е убрать всю эту гадость, а то 24 года все времени не нашли
    «Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм». Шамиль Басаев

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

сердобольные могут спокойно ложиться спать )

Долю поваленого пам'ятника Петровському вирішать мешканці ДніпропетровськаКуди подінуть повалений монумент радянському діячу вирішуватимуть разом із мешканцями Дніпропетровська. Про це заявив в.о. заступника мера Микола Лисенко.
    "Його буде відвезено на базу одного з комунальних підприємств міськради. У суботу ми постараємося зняти елементи, що лишилися, аби попередити розкрадання. З мешканцями Дніпропетровська ми оберемо подальше місце його дислокації", - сказал Лисенко
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    10 908

Типово

Да, опять. Потому что моих родственников морили голодом и расстреливали, такие пи***сы как петровский по доносам других совковых п***в. У кого и кто там спрашивал совет? Поэтому, извините, но мое мнение я прошу тоже учитывать, как и мнение большинства украинцев.

ОК. Это радует. Но мне тогда не понятно, почему любители петровского не должны молиться на него где-то в стороне? Это же лучше для всех.
    Ваше уже учли. Свалили. Возрадуйтесь. Справедливость восторжествовала. Надеюсь и мои учтут,поставят памятник Квитке -Основьяненко.Или прокинут? Как думаете?
    А потому что никто на памятник не молится раз а во вторых действия мне напоминают пресловутый совок и червь гложет,что кто-то опять отымеет денег и со мной не поделится.Жаба душит.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    вы же чем-то недовольны?
    А что есть такие адвокаты которые выигрывают суды где предметом спора есть суть "доволен/ не доволен" ?

Дописів
    8 771

Типово

Цитата Допис від Левобережная Переглянути допис
    Олег хорошо написал https://www.facebook.com/chistopolts...70?pnref=story
    согласна. Хотела почитать комменты к его посту, увидела фотки и поплохело....есть люди которые могут смотреть на жертв голодомора спокойно, у меня моментально волосы дыбом встали и испарина (бедные люди, бедные дети). Будь прокляты эти ублюдки за такие звертсва. Извините, если эмоционально написала

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

вы тут родная не пойте песни про паровоз, ок?

сходите на прием к мэру и стройте
    У нас на форуме каждый имеет право сказать то ,что хочет. Вы спели про ТРЦ,а я про другой вариант. Но только сколько ТРЦ построено в последнее время, а сколько мест для "спокойного отдыха?
    И я вам не родная,на ваше счастье.И на моё тоже
    Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Язва Переглянути допис
    Ваше уже учли. Свалили. Возрадуйтесь. Справедливость восторжествовала. Надеюсь и мои учтут,поставят памятник Квитке -Основьяненко.Или прокинут? Как думаете?
    А потому что никто на памятник не молится раз а во вторых действия мне напоминают пресловутый совок и червь гложет,что кто-то опять отымеет денег и со мной не поделится.Жаба душит.
    ну шоб тебя в долю взяли надо на дело в месте с бандой ходить, а не строчить каменты на огороде)))
    там еще киров остался
    не прозевай

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від leondp Переглянути допис
    У нас на форуме каждый имеет право сказать то ,что хочет. Вы спели про ТРЦ,а я про другой вариант. Но только сколько ТРЦ построено в последнее время, а сколько мест для "спокойного отдыха?
    И я вам не родная,на ваше счастье.
    мне монопенисуально что там будет
    я против любого памятника на том месте
    скажу почему
    лицом к проспекту - жопой к приезжим
    лицом к приезжим - жопой к городу

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

просто оставлю это здесь..
    материал из википедии
    русский и украинский варианты одной и той же статьи

Бой под Кру́тами (укр. Бій під Кру́тами) — вооружённое столкновение, произошедшее 16 (29) января 1918 года на железнодорожной станции в районе села Круты (130 км к северо-востоку от Киева, 18 км восточнее Нежина) между отрядом советских войск под общим командованием М. А. Муравьёва и вооружёнными формированиями УНР, пытавшимися остановить их продвижение к Киеву. Хотя этот бой не сказался на последовавшей военной кампании, события обросли мифами, гипертрофированными оценками и искажениями фактов. В украинской историографии, публицистике, художественной литературе и политике бою приписывают особое значение, представляя его как пример героической борьбы украинской молодёжи, не пощадившей жизни ради независимости своей родины
    Бій під Кру́тами — бій, що відбувся 16 (29) січня 1918 року на залізничній станції Крути під селищем Крути та поблизу села Пам'ятне, за 130 кілометрів на північний схід від Києва, 18 км на схід від Ніжина. Цей бій тривав 5 годин між 4-тисячним підрозділом Червоної Гвардії під проводом есера Михайла Муравйова та загоном з київських курсантів і козаків «Вільного козацтва», що загалом нараховував близько чотирьох сотень вояків.

В бою під Крутами оборонці української державності отримали переконливу військову перемогу. Наступ ворога було зупинено і здійснено організований відступ, руйнуючи за собою колії і мости. Російсько-більшовицькі нападники втратили боєздатність на чотири дні. Агресор мусив підтягнути нові сили, відремонтувати підірвані й поруйновані мости та залізничні колії, і лише після цього продовжувати свій наступ на Київ, не так залізничним шляхом, як на реквізованих селянських возах, запряжених кіньми, по розмоклій дорозі

Ця затримка ворога дала змогу українській делегації укласти Брест-Литовський мирний договір, який врятував молоду українську державність
    .
    это о том как мы видим историю..

выбирайте, дамы и господа)

Дописів
    13 721

Типово

.. . У суботу ми постараємося зняти елементи, що лишилися, аби попередити розкрадання. З мешканцями Дніпропетровська ми оберемо подальше місце його дислокації"
    Ха-ха
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    10 908

Типово

ну шоб тебя в долю взяли надо на дело в месте с бандой ходить, а не строчить каменты на огороде)))
    там еще киров остался
    не прозевай
    Там в Харькове один уже хотел в долю попасть,терь грят накажут.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

скажу почему
    да , взаимно- но памятник это не единственный вариант(из культурных)
    Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.

Дописів
    1 233

Типово

Да, опять. Потому что моих родственников морили голодом и расстреливали, такие пи***сы как петровский по доносам других совковых п***в. У кого и кто там спрашивал совет? Поэтому, извините, но мое мнение я прошу тоже учитывать, как и мнение большинства украинцев.
    .
    А когда вы высказывали мнение по поводу сноса Петровского? Ну не тут на форуме, а может был какой-то опрос? С минимальной защитой от накруток, хотя бы как на сайте петиций президента? Или было решение руководства города? Достаточно даже мера (он же избран большинством)
    Но мер написал вот что:
    Официально заявляю, что я не имею никакого отношения к сносам памятников в Днепропетровске.
    Пожалуйста, не забывайте, что я не в состоянии противостоять инициативе свободных граждан.
    кто такие свободные граждане? Сколько их? Ну вы поняли суть вопроса... Кто принял решение о сносе?

Дописів
    10 908

Типово

скажу почему
    Фонтан как вариант. КрОсиво и не жопом.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

В Сан Франциско памятника Христу б не было,по такой логике о попе-спине памятника

tofanidze
    Guest

Типово

А шо такое? за Калинина кто то мазу тянет? )
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Сторінка 49 з 92 ПершаПерша ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті