бути в трєндє
Виталий Куприй
11 мин · Киев ·
Делегацію від УКРОПу запросили в Грузію для обміну досвідом в державному будівництві і діяльності органів місцевого самоврядування.
Якщо все буде йти по плану, то десь в кінці січня ми відвідаємо цю країну. Впевнений, що буде з чого взяти приклад. Пропоную щоб з нами був також мер Дніпропетровська Борис Філатов і ми відвідали такі грузинські міста як Тбілісі, Кутаісі, Батумі.
Вчора нарешті з третьої спроби поспілкувався з Міхеілом Саакашвілі під час урочистостей з нагоди Новорічних свят. Погодились, що з корупцією треба боротись масштабно і рішуче.
Тому планую взяти участь в Антикорупційному форумі, який відбудеться в Києві 23 грудня.
У мене вже є проблематика, яку я хотів би підняти. Це і вибірковість кримінального переслідування, і відсутність відповідальності правоохоронців за порушення процесу, і необхідність законодавчих змін для захисту прав людей від протиправних посягань.
Мене вже зацікавив грузинський досвід у сфері будівництва. Зайдіть на сайт їх забудовників і побачите, що вартість квадратного метра в новобудові міста Батумі, яка розташована майже не березі моря, коштує від 450 до 600 доларів (без ремонту). Тобто в Києві маємо набагато вищі ціни навіть в непрестижних районах. Ось вам і корупційна надбавка знайшлась, яка складається з хабарів меру та депутатам за землю під будівництво!
--------------
коли там на 1+1 чергова серія циклу "Саакашвілі"?)
Bookmarks