| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Отвлекитесь немножечко! Всех с наступающим новым годом! Пусть колокольчики всегда звенят для вас праздничным звоном!
Коломойский оказывается заПорошенкообъективность... ))
"Як висловився Ткаченко, в програмі відбувалося банальне розгойдування човна. Під час укладення контракту, йшлося про 100% об'єктивності: у запрошенні гостей, роботі соціологічної служби, людей, які тиснуть на кнопки. Але те, що побачив я і фахівці "1+1" у першій програмі, йшло в розріз із зобов'язаннями, які взяв на себе пан Шустер. Об'єктивності не було ні в чому, звичайне мочилово. Ляшко мочив Порошенка, а альтернативну точку зору в студії ніхто не представляв. Але, дозвольте, існують журналістські стандарти: балансу думок і т. д. Це було схоже на розп'яття. Ми обговорили з Ткаченком і він, як і ряд інших людей, підтвердив мої сумніви. У другій програмі сумніви викликала робота соціологічної служби", - пояснює він.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/kolomoyskiy-r...ve-547251.html
ЗЫ Напомню про первые шаги городского мера по моментальную коалицию с БПП...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
гібкая логічєская політична позиція 4-D)
якщо йдеться про симпатії- суцільна емпатія "коалиция с БПП, рыговской Самопомощью, это лишь разделение ответственности", якщо про пєтєй за тих самих обставин - безудєржная обструкція)
Можно как угодно относиться к ИВК. Но за то, что он (тут даже неважна степень искренности) это настойчиво озвучивает, - уважаю. Респект.Это наша национальная черта: мы всегда должны мерить, кто больше.
У нас с вами не одна национальность, извините.
Одна.
Нет.
Одна. Мы - оба украинцы. Так в паспорте записано. А этническое происхождение, или как там еще…
Вероисповедание.
Да, вероисповедание в паспорте не указывается.
http://lb.ua/news/2015/12/03/322600_...campaign=lenta
в их Швейцариях путают гражданство и национальность.![]()
Но его реально приятно читать.
и поэтому вся Самопомич - рыговская?
и филькина грамота? и ширма для ПР?
не занадто демонизируем?
а вторая часть интервью действительно бомба.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks