Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 136 з 461 ПершаПерша ... 3686126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146186236 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9214, показано з 2 701 по 2 720.

Тема: Приусадебный участок (делимся опытом и задаем вопросы)

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від malisap Переглянути допис
    Вам щоб дорого і швидко, чи бюджетно і можете почекати доки виросте?
    Стандартно - туя Смарагд, Брабанд. Можна ялини. Є й інші вічнозелені. Брала у Бережнюків. Я їхній фанат.
    Кипарисовик Лавсона також часто використовують для живоплоту. Однак, як на мене, він трохи розтрьопаний. Можна його спостерігати на Набережній.
    Можна листопадні. Я висадила живопліт перед садком. Планую його ростити до 1 м. Просто як декоративний. Бірючина. А перед нею для пом"якшення естетики рядочок лаванди. Вийде такий собі двоярусний живопліт, який відділяє сад від двару. Зонування території.
    Можна ліани...
    Собі висадила з фасадного боку двору туї Смарагд через одну з її аналогом жовтого кольору. Купувала у Бережнюків. Доки будується будинок - живопліт виросте.
    Да, это будет красота)
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
    Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Цитата Допис від В.Н. Переглянути допис
    Почитал. Интересно.
    А какое мнение про самшит?
    Років через 20 наросте)))

Дописів
    1 663

Типово

Мені складно грузити сюди. Тому запрощую на фейсбук. Альбом Братське 2015 тимчасово публічний.
    https://www.facebook.com/profile.php...=3&pnref=story
    Звісно, ще все крихітне. Туї посадки осінь 2014 року, а бірючина - весна 2015.З усіх посаджених туй (брала 40 шт) випали 2-3 штуки. Жовті менші були за Смарагд. І я б не радила повторювати таке чередування. Вони дуже схожі, однак наростають по різному. Смарагд росте швидше. Тому живопліт буде нерівномірним. Якби робила спочатку - то саджала б тільки Смарагд без жовтих.
    Востаннє редагував malisap: 17.11.2015 о 23:49

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    5 681

Типово

Мені складно грузити сюди. Тому запрощую на фейсбук. Альбом Братське 2015 тимчасово публічний.
    https://www.facebook.com/profile.php...=3&pnref=story
    Звісно, ще все крихітне. Туї посадки осінь 2014 року, а бірючина - весна 2015.З усіх посаджених туй (брала 40 шт) випали 2-3 штуки. Жовті менші були за Смарагд. І я б не радила повторювати таке чередування. Вони дуже схожі, однак наростають по різному. Смарагд росте швидше. Тому живопліт буде нерівномірним. Якби робила спочатку - то саджале б тільки Смарагд.
    Пошла смотреть, подскажите пожалуйста, смарагд на зиму темнеет?

П.С. А какой возраст Вашей голубой ели?

Дописів
    24 739

Типово

Цитата Допис від Sheba Переглянути допис
    Років через 20 наросте)))
    Зато жить может до 500-800 лет)
    Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)

Дописів
    1 663

Типово

Цитата Допис від reshuk Переглянути допис
    Пошла смотреть, подскажите пожалуйста, смарагд на зиму темнеет?

П.С. А какой возраст Вашей голубой ели?
    Смарагди не стали коричневими, як інші туї. Стали менш яскравими, але залишись зеленими. Спробую зробити фотки на вихідних.
    Я бачила розкішний живопліт у ОШІ. Отам Смарагди - розкішні!!!
    Ялинка осінь 2013. Проснулась навесні 2014 року. Була близько 30 см. З Польщі.
    Я в ПОльщі бачила багато смарагдових живоплотів. І той, що був зелено-жовтим просто вразив...
    Буду пробувати когось із туйок стимулювати, когось - стримувати аби вийшов рівномірний живопліт.
    Я знайшла ще весняну фотку живолплоту, щоб можна було порівняти, як наріс за сезон. Фотки все ще там відкриті.
    Востаннє редагував malisap: 18.11.2015 о 11:25

Звідки Ви
    Левобережный-3,Донецкое шоссе
    Дописів
    84

Типово

совсем чуть чуть
    Цветочки Тут можно посмотреть цветы:http://forum.gorod.dp.ua/album.php?albumid=13061Моя тема:http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=383406Услуги няни "на час"

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    5 681

Типово

Смарагди не стали коричневими, як інші туї. Стали менш яскравими, але залишись зеленими. Спробую зробити фотки на вихідних.
    Я бачила розкішний живопліт у ОШІ. Отам Смарагди - розкішні!!!
    Ялинка осінь 2013. Проснулась навесні 2014 року. Була близько 30 см. З Польщі.
    Я в ПОльщі бачила багато смарагдових живоплотів. І той, що був зелено-жовтим просто вразив...
    Буду пробувати когось із туйок стимулювати, когось - стримувати аби вийшов рівномірний живопліт.
    Я знайшла ще весняну фотку живолплоту, щоб можна було порівняти, як наріс за сезон. Фотки все ще там відкриті.
    Спасибо!!! Просто у меня с прошлогодней посадки есть туя смарагд и туя спиралис и теперь не пойму где какая

Звідки Ви
    Игрень
    Дописів
    5 681

Типово

Подскажите пожалуйста, кто во сколько столбиков ведет высокорослые помидоры(пасынкует)
    И маленькие кустовые не пасынкуете?

Поделитесь хорошими сортами перца и огурцов

Звідки Ви
    Подгородное/ Набережная Победы
    Дописів
    5 597

Типово

Цитата Допис від reshuk Переглянути допис
    Поделитесь хорошими сортами перца и огурцов:lol:
    начитавшись в этой теме, садила в этом году Цезарь. осталась ооочень довольна. неприхотливый, урожайный, вкусный и в консервации себя хорошо повел. советую.

Звідки Ви
    Левобережный 3
    Дописів
    14 985

Типово

посмотрела видео, про туи... чуток не поняла на счет стенки перед воротами, а остальное понравилось)))

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Приобрела наконец этой осенью лиственницу у бережнюков. Пришла свеженькая, злененькая. Вот какая бяка напала или была уже. Похоже на хермесы, но могу ошибаться, так как не сталкивалась. http://www.aif.ru/dacha/garden/1332640
    http://www.green-soul.ru/?page_id=405
    3 обработки сделала Б-58, планирую еще две, но сменив препарат.... пока результата ноль. Начитавшись , что вывести практически нереально...но как-то же можно??? попадалось на глаза борьба удушающим каким-то маслом. каким? и как?
    Помогите пожалуйста побороть сейчас

фото перед первой обработкой, хвоинки "возле белых зараженных" усохли быстрее. сейчас картина немного хуже
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  img_20151030_153554.jpg
Переглядів: 80
Розмір:  57,6 КБ
ID:	1876156Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  фото6010.jpg
Переглядів: 31
Розмір:  76,7 КБ
ID:	1876157Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  фото6011.jpg
Переглядів: 55
Розмір:  70,6 КБ
ID:	1876158 можно увеличить последнее фото 1920x1440
    Востаннє редагував anazdeziya: 20.11.2015 о 00:39

Дописів
    24 739

Типово

Я не имела дела с лиственницами, поэтому не берусь судить - утолщенные почки это галлы с хермесами или нет.
    Но лиственница так и называется, потому что сбрасывает "листву". Может, потеря хвои связана с подготовкой к зиме и все не так плохо?
    Она не с пересушенными корнями приехала?

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Цитата Допис від Loona Переглянути допис
    Я не имела дела с лиственницами, поэтому не берусь судить - утолщенные почки это галлы с хермесами или нет.
    Но лиственница так и называется, потому что сбрасывает "листву". Может, потеря хвои связана с подготовкой к зиме и все не так плохо?
    Она не с пересушенными корнями приехала?
    там где нет предполагаемых хермесов осыпалась хвойка позже. Просто осыпалась, а в белых местах она усыхала и почечки не такие живенькие. Корни были в порядке, я хорошо их раздербанила правда (торф у бережнюков г попадается).

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    5 812

Типово

Цитата Допис від anazdeziya Переглянути допис
    Приобрела наконец этой осенью лиственницу у бережнюков. Пришла свеженькая, злененькая. Вот какая бяка напала или была уже. Похоже на хермесы, но могу ошибаться, так как не сталкивалась. http://www.aif.ru/dacha/garden/1332640
    3 обработки сделала Б-58, планирую еще две, но сменив препарат.... пока результата ноль. Начитавшись , что вывести практически нереально...но как-то же можно??? попадалось на глаза борьба удушающим каким-то маслом. каким? и как?
    Насть, напиши Бережнюкам, может они подскажут.

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Цитата Допис від Помощница Переглянути допис
    Насть, напиши Бережнюкам, может они подскажут.
    написал, позвонила. Очень отзывчивы кстати, что порадовало. Попросили фото.
    Итог. не сталкивались с таким. Предположили, что запрело в коробке,...но ничего оно не запрело.

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Цитата Допис від anazdeziya Переглянути допис

фото перед первой обработкой, хвоинки "возле белых зараженных" усохли быстрее. сейчас картина немного хуже
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  img_20151030_153554.jpg
Переглядів: 80
Розмір:  57,6 КБ
ID:	1876156Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  фото6010.jpg
Переглядів: 31
Розмір:  76,7 КБ
ID:	1876157Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  фото6011.jpg
Переглядів: 55
Розмір:  70,6 КБ
ID:	1876158 можно увеличить последнее фото 1920x1440
    Модрина - листопадна рослина. І це нормально, що хвоя жовтіє.

Дописів
    56 447

Типово

интересные идеи для дачников.)

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Цитата Допис від Sheba Переглянути допис
    Модрина - листопадна рослина. І це нормально, що хвоя жовтіє.
    Дело не в цвете хвое а в белых штуках, которые были до опада.

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Цитата Допис від БлондИннка Переглянути допис
    Я как раз прочиталастатью про самшит, вроде как неприхотлив, но мороз в -20 не выдержит, надо укрывать, мне оч понравилось то что он всегда зеленый, не меняет цветДолучення 1877284
    еще информация про кустарники в ландшафте.
    По факту в нашому місті дуже давно росте самшит біля стадіону. Не бачила, щоб обмерзав. Ніхто ніколи не укривав.
    І ще враховуйте специфічний запах самшиту. Мені особисто подобається (нагадує Сочі часів дитинства). Де-кому неприємний.

Сторінка 136 з 461 ПершаПерша ... 3686126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146186236 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті