Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Поддерживаете ли вы в сегодняшних обстоятельствах И.В.Коломойского в качестве главы ОГА?

Голосували
553. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Поддерживаю

376 67,99%
  • Поддерживаю частично

53 9,58%
  • Никак

46 8,32%
  • В президенты

45 8,14%
  • Осуждаю

33 5,97%
Сторінка 325 з 370 ПершаПерша ... 225275315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7390, показано з 6 481 по 6 500.

Тема: Коломойский против Порошенко?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Ну почему не будет диалога?
    Европа может и рада бы прекратить диалог, но наши долги не отпускают. Я думаю там тоже денги умеют считать.
    по сравнению с Грецией у нас долгов нету... совсем... они бы и грекам те долги простили, дык валюта общая... а о нас просто забудут...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    по сравнению с Грецией у нас долгов нету... совсем... они бы и грекам те долги простили, дык валюта общая... а о нас просто забудут...
    Я в Ваших словах слышу крамолу(((. Так можна докатится до вывода: лучше бы они нас и не вспоминали...

Дописів
    24 778

Типово

Европа может и рада бы прекратить диалог, но наши долги не отпускают. Я думаю там тоже денги умеют считать.
    Ну прямо как детский садик... считать деньги умеют те, кто их зарабатывает - а не печатает... те, кто печатают - не заинтересованы в возврате (ну нах они им), им нужно управление должником через ощущение вины долженства. А Европа попала в роль посредника между хитрожопыми и очень хитрожопыми, причём за свой счёт... незавидная роль...

Вот, переписали долги на новую бумажку, красивым почерком https://news.mail.ru/politics/23936185/?frommail=1 и лицо соответствующее сделала
    Востаннє редагував АЦТЕК: 12.11.2015 о 11:56
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    ИХ выбрал народ. Или где?
    На картинке слева - выбор народа, только не нашего.
    А на картинке справа - выбор власти и тотальная фальсификация.

Дописів
    29 157

Типово

Точка зрения определяется каналом сидения.....
    Гонтарева: "Приватбанк" - системно важливий для фінансової системи
    Неділя, 15 листопада 2015, 10:41
    "Приватбанк" є найбільшим ощадним банком країни і є системно важливим для її фінансової системи.
    Про це в інтерв’ю телеканалу "1+1" розповіла голова Національного банку України Валерія Гонтарева, повідомляє прес-служба регулятора на своїй сторінці у Facebook.
    "Приватбанк" є системно важливим для фінансової системи і найбільшим ощадним банком країни. Він обслуговує значну кількість пенсіонерів, великий, малий і середній бізнес, зарплатні проекти, успішно розвиває платіжні системи і є провідним інноваційним банком", - заявила голова НБУ.
    За словами Гонтаревої, регулятор здійснює постійний моніторинг діяльності та приділяє особливу увагу всім системним банкам.
    "На даний момент "Приватбанк" виконує всі необхідні нормативи, зокрема норматив ліквідності: сьогодні у "Приватбанку" найбільший по системі залишок у касах і банкоматах банку - близько 8 млрд гривень. На коррахунку - близько 1,5 млрд гривень", - зазначила голова НБУ.

Гонтарева заявила, що в 2014 році "Приватбанк" пройшов стрес-тестування та виконав всі необхідні умови для подальшої роботи.

"НБУ у цьому році проводить нове стрес-тестування перших 20 банків. Цей процес спрямований на оздоровлення банківської системи та зміцнення фінансової стабільності країни. Програма рекапіталізації банків після закінчення стрес-тесту розрахована на 3 роки. Це написано в нашій програмі EFF і ми впевнені, що за цей час банки справляться з поставленими завданнями щодо докапіталізації", - підсумувала голова НБУ.
    Як повідомлялося, "Приватбанк" провів конструктивне голосування з іноземними кредиторами. За підсумками капітал банку буде збільшений на 220 млн доларів. Це ще один позитивний крок щодо збільшення капіталізації".
    Раніше голова парламентського комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка заявив з посиланням на слова голови НБУ Валерії Гонтаревої, що Нацбанк може націоналізувати "Приватбанк" у тому разі, якщо його акціонери не будуть виконувати свої зобов'язання.
    "ПриватБанк" заснований в 1992 році. За даними банку, його найбільшими акціонерами є Геннадій Боголюбов та Ігор Коломойський з частками по 45,3349%.
    Згідно з даними Нацбанку, на 1 квітня 2015 року за розміром загальних активів (248,041 млрд гривень) банк є найбільшим серед 133 діючих у країні банків.

Як відомо, телеканал "1+1" також належить Коломойському.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Циник
    Guest

Типово

На выборах в Днепропетровске за Филатова проголосовали 55,8% избирателей, за Вилкула 41,5 % - экзитпол
    у пэти одна надежда - орденонеосный глава цик)

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Упустили еще одного орденоносца: генерала альфы, который сжег Дом профсоюзов.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від marant Переглянути допис
    Упустили еще одного орденоносца: генерала альфы, который сжег Дом профсоюзов.
    тот скорее всего назначен ответственнім за сохранность тушки и, в случае чего, доставки той самой тушки в липецк.

Типово

Цитата Допис від Портвейн Переглянути допис
    СОЦИС и в первом туре Филатову победу обещал.
    Так что... как бы чего не вышло...
    ты ж не голосовал. какая тебе разница?
    כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל

Дописів
    29 157

Типово

Єто ж не его праздник, местньіе считают.......
    Первый закон глупости

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    без разницы кто считает, главное кто оглашает результаты. ты домик охендовского видел).

Типово

Вы серьезно думаете что мы интересны ради наших долгов? Да плевать они на наши долги хотели. Это не возвратные деньги в общем то. Нам будут давать деньги всегда в той или иной мере, мы должны сидеть на долговой игле и никогда с нее не слазить иначе будем сильно умными, как Турция например

Типово

Borys Filatov
    2 мин. ·
    Пожалуйста, повремените с поздравлениями.
    Прямо сейчас Охендовский собирает ЦИК, чтобы аннулировать полномочия городской ТИК и сорвать выборы в Днепропетровске.
    Я обращаюсь к лидерам парламентских фракций, народным депутатам, международным наблюдателям, журналистам, общественности, Президенту Украины выразить четкую позицию по защите волеизъявления жителей города Днепропетровска.

Циник
    Guest

Типово

Тьі шото знал....
    Цитата Допис від Израильский Солдат Переглянути допис
    Borys Filatov
    2 мин. ·
    Прямо сейчас Охендовский собирает ЦИК, чтобы аннулировать полномочия городской ТИК и сорвать выборы в Днепропетровске.
    Я обращаюсь к лидерам парламентских фракций, народным депутатам, международным наблюдателям, журналистам, общественности, Президенту Украины выразить четкую позицию по защите волеизъявления жителей города Днепропетровска.
    ну вот и вылез орденоносец)

Дописів
    29 157

Типово

Тьі шото знал....
    Borys Filatovhttps: https://www.facebook.com/permalink.p...88&pnref=story
    1 хв. ·

О блин, апиридили......
    Чувствую новую тему........"А судьи кто?!"
    Первый закон глупости

Дописів
    29 157

Типово

без разницы кто считает, главное кто оглашает результаты. ты домик охендовского видел).
    Видел, мне не нравится, я такой не хочу.....
    Первый закон глупости

Циник
    Guest

Типово

Видел, мне не нравится, я такой не хочу.....
    тогда и ордена тебе не видать)

Дописів
    29 157

Типово

тогда и ордена тебе не видать)
    Ну шо ж......
    Первый закон глупости

Циник
    Guest

Типово

мне сейчас больше интересно каким бредом или событиями нас будут отвлекать от фальсификаций.

кононенко уже заявил что победили всего в 10 городах, поэтому нужно менять закон о выборах)

Типово

мне сейчас больше интересно каким бредом или событиями нас будут отвлекать от фальсификаций.
    Мосийчука еще выпустили например

Сторінка 325 з 370 ПершаПерша ... 225275315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті