вроде от бори экзит будет в 20 часов... компанию правда не называет
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
вроде от бори экзит будет в 20 часов... компанию правда не называет
а коли там дебати, сьоні чи завтра? по 11тому каналі?
з 26.01.2012 живу новим життям...
Jury Bereza
Отже, ми на фінішній лінії. Через два дні Дніпро поставить крапку в цьому виборчому забігові.
Я уважно стежу за всіма думками стосовно кандидатів на посаду міського голови. Багато людей звертаються до мене особисто з питанням. за кого голосувати.
Скажу відверто, мені важко щось радити.
З одного боку, Філатов неоднозначна постать. З, як він сам каже, "непростим минулим" та "різними зв'язками". Часто його вчинки йдуть врозріз із його словами. Публічне хамство теж не додає йому балів, особливо в ці останні дні агітації. Крім того, багатьом відома брудна інформаційна кампанія, яку кілька місяців тому розгорнули проти мене особисто і проти полку "Дніпро-1" "гасконці".
З іншого боку Вілкул.
Рожевощокий посіпака, не здатний самостійно навіть слова мовити. Ручний кримінал в погонах. Тисячі заляканих бюджетників. Людські життя, знищені завдяки "експериментальній медичній реформі". Будівник режиму, що призвів до війни на нашій землі. 26 січня 2014 року і тітушня в ОДА...
Хтось скаже: "Доки ми будемо обирати між поганим і найгіршим?" Я скажу одне.
Ми - проміжні. тимчасові політики.
Уже зараз в місцеві ради прийшло багато нових людей. Вперше за десятки років. Вони з числа громадських активістів, волонтерів, управлінців з бізнесу. Найголовніша їхня цінність - вони відомі своїм громадам, і вони будуть давати зовсім іншу якість роботи, ніж попередники.Нехай повільно, але зміни є. І вони дуже важливі.
Так само й з міським головою.
Я не знаю, чи добрим мером буде Філатов. Як мінімум, це вже хоч щось свіже.
Але я точно знаю, яким мером буде Вілкул.
Невидимим.
Його ніхто не побачить і не почує. Він буде продовжувати ховатись від людей за своїх управителів, прес-служби та кримінал. Зло не міняється. Воно передбачуване і організоване. І буде мстивішим і злішим.
У нас з Борис Филатов є багато непорозумінь та конфліктів.
Однак, я закликаю в неділю віддати свій голос за нього.
Дніпро, пам'ятай, ХТО наш справжній ворог!!!
А в своїй хаті самі розберемось.
На 11 канале сейчас начались дебаты кандидатов в мэры.
Но я вижу только Вилкула, Филатов не пришел...
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks