| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а шо это местные порошки тормозят и не вбрасывают переговоры Бени с Овощем, "внезапно появившиеся в сети"? ))))
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Которое позволяет делать эта система.
И еще. Мне так нравятся наши виртуальные борцы за тюлю и беню...
Я не видела вас ни на Днепровском Майдане зимой 13-14, ни на Киевском. Зато я все время вас читаю здесь. Вы такие героические ребята, которые вместе с Беней дерибанили страну, вместе с Юлей ее грабили. Судя по всему, вы где-то рядом подбирали крохи. И сейчас вы готовы.... К чему? Вы уже в Киеве с покрышками стоите? Неа. Вы сидите тут и п...те. Вы нифига не только не предлагаете, кроме истерических воплей о пете, но и не делаете нихрена. Больше чем уверена, ни волонтерите, ни продвигаете реформы в той или иной степени, ни активно не сотрудничаете с патриотами.
Узбагойтесь, времена Юли прошли, к ней точно возврата не будет.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Пройшли часи вашого кумира - Ющенка, який йшов на свої другі вибори з рейтингом 3%
Пройдуть часи вашого кумира - Порошенка. Цей може взагалі до 2-го терміну не дотягнути...
Юля наразі найрейтинговіший політик і це факт. Наступні вибори (треті для неї) - дуже високі шанси на нормального морального президента а не крадіїв та злочинців як ви весь час обираєте.
П.С. І про майдани не треба монополізувати. На них прихильників Юлі було чимало. А те що ви мене не бачили - так я вас теж не бачив
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Я згоден, але саме президент має завдавати тон реформам. Наприклад в мене немає сумнівів що сиділи б зараз усі хто має сидіти. Чи ви незгодні?
Тільки Юля мала моральне право посадити крадіїв та узурпаторів влади. Порох такого права і бажання не мав, але народ вдруге наступив на ті самі граблі - повівся відверту на брехню.
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Vedma, ну Вы же умный человек. Есть анекдот с ответом:
ВК Маэстро • год назад
Вот-вот, когда дураки дерутся, умные должны делать деньги.:
Старый еврей с балкона наблюдает во дворе большую драку русских, говорит жене:
— Сара, позвони Мойше, путь везет сюда свою бочку кваса, они тут скоро все устанут и захотят пить!
Поворачивается к внуку, говорит
— Запомни мой мальчик, когда дураки дерутся, умные должны на этом делать деньги
3
•
Ответить
•
Поделиться ›
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
.. Ляшка в презы ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks