Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 62 з 229 ПершаПерша ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4577, показано з 1 221 по 1 240.

Тема: Геннадий Корбан

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    ну не тупо...

в смьісле не по понятиям тупо....
    а не в смьісле тупости мьісли
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис

в смьісле не по понятиям тупо....
    а не в смьісле тупости мьісли
    ну я понял, просто для поддержания разговора))))

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    отут расшифровывают (коменты)

Borys Filatov
    https://www.facebook.com/permalink.p...88&pnref=story
    Дякую. Там коментарів тьма... Один з них:
    Sergey Voloshchenko Ну и?.. Ад в чем? Я вижу СМС касающиеся процессуальных вопросов. Вижу, как защита загоняет слелствие в цейтнот. Вижу низкий уровень профессионализма следователей. Это наша жестокая повседневная действительность. Рутина и бардак. Ни больше, ни меньше. В чем же АД? Ну, разве что в повсеместной невоспитанности и хамстве народных избранников.
    Ну це я й сам таке бачу, такої ж думки. А чи є розшифровки прихильників Філатова? - За що вони затримали прокурора та зірвали йому краватку та влаштували вечірнє шоу?
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Дякую. Там коментарів тьма... Один з них:

Ну це я й сам таке бачу, такої ж думки. А чи є розшифровки прихильників Філатова? - За що вони затримали прокурора та зірвали йому краватку та влаштували вечірнє шоу?
    попробуйте увидеть другие коменты ) ... или прямой вопрос сами задайте, шоб не рыскать

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

попробуйте увидеть другие коменты ) ... или прямой вопрос сами задайте, шоб не рыскать
    Дайте посилання а ще краще напишіть тут. Я не побачив відповідей на свої питання
    Спитав..
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099

Дописів
    22 012

Типово

Дайте посилання а ще краще напишіть тут. Я не побачив відповідей на свої питання
    Спитав..
    шось мабудь отакое (из комментов)

То есть, я правильно понял? Когда адвокат заявила, что ни ей, ни Корбану не были вручены документы с основанием на арест, охрана быстренько подсуетилась где-то там, где Корбана держат, и сунула ему в руки эти документы - типа на, вручили?
    ну как бы оно еще и под розпись вручается...так шо есть варианты...

Стаття 278. Вручення письмового повідомлення про підозру

1. Письмове повідомлення про підозру вручається в день його складення слідчим або прокурором, а у випадку неможливості такого вручення - у спосіб, передбачений цим Кодексом для вручення повідомлень.

2. Письмове повідомлення про підозру затриманій особі вручається не пізніше двадцяти чотирьох годин з моменту її затримання.

3. У разі якщо особі не вручено повідомлення про підозру після двадцяти чотирьох годин з моменту затримання, така особа підлягає негайному звільненню.

4. Дата та час повідомлення про підозру, правова кваліфікація кримінального правопорушення, у вчиненні якого підозрюється особа, із зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність невідкладно вносяться слідчим, прокурором до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
    т.е. адвокаты судья прокурор в суде, а там кто то что то пока лишь только вручает, что свидетельствует о нарушении

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

шось мабудь отакое (из комментов)

т.е. адвокаты судья прокурор в суде, а там кто то что то пока лишь только вручает, что свидетельствует о нарушении
    Якщо реально не вручили Корбану повідомлення про підозру - звичайно це порушення. Але повернемось до смс-ки як каталізатора скандалу, бійки та мегашоу:

В смсці я не бачу про "повідомлення про підозру". Я бачу про "Клопотання вручене?"
    Клопотання - то стосується судді, якому(якій) подаються клопотання.

Дописів
    22 012

Типово

Якщо реально не вручили Корбану повідомлення про підозру - звичайно це порушення. Але повернемось до смс-ки як каталізатора скандалу, бійки та мегашоу:

В смсці я не бачу про "повідомлення про підозру". Я бачу про "Клопотання вручене?"
    на скрине в момент заседания Печерского "варта сей ... " текст в процессе редактирования и и далее отправки, т.е. была не вручено то что для под "варту (арешт) - т.е. под стражу (арест)" ... слово "клопотання" - ходотайство о чем и кому?, а хз, надо было быть там и знать что знают адвокаты, как я понял ничего не было вручено.

думаю, стоит подождать следующей серии, что бы было понятнее

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

на скрине в момент заседания Печерского "варта сей ... " текст в процессе редактирования и и далее отправки, т.е. была не вручено то что для под "варту - т.е. под арест" ... слово "клопотання" - ходотайство о чем и кому?, а хз, надо было быть там и знать что знают адвокаты, как я понял ничего не было вручено.

думаю, стоит подождать следующей серии, что бы было понятнее
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  480x768.jpg
Переглядів: 108
Розмір:  81,2 КБ
ID:	1867322

Та ну, чекати - то нецікаво. Нє, ну почекаємо, звичайно. Але щось мені здається буде Парасюк з Луценком і ще кілька неврівноважених вибачатися перед прокурором...

Дописів
    22 012

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  480x768.jpg
Переглядів: 108
Розмір:  81,2 КБ
ID:	1867322
    именно на скрине то самое "под стражу сейчас вручено" в переводе и без унифицирования ... что такое "сейчас" сами понимаете, вроде как не вовремя и с нарушениями

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Нудануда.Навіщо тоді видаляти, шифруватися і т.д. Показав телефон воткриту та пояснив всім про що там мова. І ніяких бійок. Тому давайте повідмазуємось.

ЗІ Коли після роздачі гречки Корбан відмазувався що робив це щоб викрити методи влади я "матюкав цього уіпана" що ліпе тупі відмазки. Але тут бачимо що знову викрівається ТАКЕ лайно... Може у них дійсно на меті повскрівати всі ці авгієві конюшні?
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

именно на скрине то самое "под стражу сейчас вручено" в переводе и без унифицирования ... что такое "сейчас" сами понимаете, вроде как не вовремя и с нарушениями
    - Варта сейчас вручена корб

Це є шифр... Алєкс - Юстасу. Ок, хай адвокати Корбана розшифровують.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

- Варта сейчас вручена корб

Це є шифр... Алєкс - Юстасу. Ок, хай адвокати Корбана розшифровують.
    Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Нудануда.Навіщо тоді видаляти, шифруватися і т.д. Показав телефон воткриту та пояснив всім про що там мова. І ніяких бійок. Тому давайте повідмазуємось.

ЗІ Коли після роздачі гречки Корбан відмазувався що робив це щоб викрити методи влади я "матюкав цього уіпана" що ліпе тупі відмазки. Але тут бачимо що знову викрівається ТАКЕ лайно... Може у них дійсно на меті повскрівати всі ці авгієві конюшні?
    Ну я б не показував свого телефона. Може там переписка з коханкою чи щось таке...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

а какое пояснение ждет Лагуна... менты загребут и все красиво дубинками пояснят... или у тебя есть деньги на стольких адвокатов, депутатов и на пару каналов вещания лайв... там поверь мне последнее стоит очень дорого... техника нужна... это если ты адвокатов и депутатов уламаешь за дарма тебя вытягивать...
    ЗЫ обычный беспредел от власти... не более и не менее... просто не Лагуна под него попал...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Похоже шоу продолжается.. https://www.youtube.com/watch?v=UX8wTcajIZ8

Дописів
    186

Типово

Ага, пишут, что привезли Корбана в Печерский суд, адвокатам не сказали, приехали черниговские прокуроры.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від edc2012 Переглянути допис
    Ага, пишут, что привезли Корбана в Печерский суд, адвокатам не сказали, приехали черниговские прокуроры.
    новая тактика адвокатов)

Типово

это какой то позор
    כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Израильский Солдат Переглянути допис
    это какой то позор
    да здравствуют советский суд, самый гуманный суд в мире... (с)

Дописів
    29 157

Типово

В таком деле главное вовремя сье...я.....
    ЗМІ: Шокін пішов у відпустку

Середа, 04 листопада 2015, 20:12
    Генеральний прокурор Віктор Шокін пішов у відпустку.
    Про це "Українським новинам" повідомило інформоване джерело.
    "Він пішов у відпустку", - сказав співрозмовник.
    При цьому він не уточнив, скільки часу Шокін відпочиватиме.
    Водночас прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко не зміг підтвердити цю інформацію, повідомивши тільки, що наразі у кабінеті генпрокурора працюють співробітники СБУ, а сам кабінет закритий.
    Як відомо, головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що увечері 2 листопада снайпер обстріляв кабінет генерального прокурора Віктора Шокіна.
    СБУ почала розслідування за фактом замаху на нього.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Сторінка 62 з 229 ПершаПерша ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті