| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Адвокати Геннадія Корбана вимагають від омбудсмена вжити негайних заходів для звільнення свого підзахисного з-під варти
4 листопада 2015, 17:28
http://www.ukrop.com.ua/uk/news/cent...go-z-pid-varti
Будь ласка, розумні люди. Роз’ясніть мені склад злочину в цьому смс. Дякую!т.е. человек под арестом, а чего да как адвокатам на момент заседания не известно, т.е. нет предъявы, которую, в свою очередь, лепят(оформляют) задним числом в зале суда ... о том и скрин. Я понял так сюжет этой драмы...Під час судового засідання захист Геннадія Корбана неодноразово наголошував на тому, що їхньому підзахисному не вручено підозру, відповідно, його утримання в ізоляторі тимчасового тримання є незаконним. ...
Ну, тут такое дело... Адвокатам то приходится не только бабло заносить, а еще и законы знать (чтобы аргументировано размер заносимого срезать). А вот прокурорские привыкли что еслишо мы 500 СБУшников на Кугуарах пригоним и клиент наш. А потом яйца в двери и письменное признание. А тут такая незадача - камеры, журналисты. Далеко не каждыйденьгод такое случается. Короче логичный результат естественного отбора.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
"В суді над Корбаном новий скандал: прокурор заявив судді, що Корбану було вручено повідомлення про підозру, адвокати заявляють, що весь робочий час перебували з Корбаном і він не отримував жодних документів. Відразу прокурор надсилає повідомлення з питанням чи були вручені документи? журналісти зафіксували це і повідомили адвокатів.
Викликали поліцію і зараз вимагають затримати прокурора, але поліція відмовляється, прокурор намається видалити відправлене повідомлення
Прокурор відмовився показити повідомлення
Повідомлення було відправлено їй - Довбиш Наталія Вікторівна начальник другого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих"
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
почитайте по ссылке выше, еще на сайте 112 ссылка попадалась с видео происходящего и текстом ... так оно больше понятно будет, чем удаленные комментирования ...
по идее, освободив первый раз (72 часа) прошло, тут же задержав по чему то новому никому неизвестному нарушен закон, под который хотел подстроится задним числом прокурорский, договариваясь и консультируясь из зала суда ... в тоже время защитники и судьи должны были на момент заседания все уже иметь на руках, а отого всего не было ... как то так
Ну в смсці я бачу таке: "Клопотання Руч?" - тобто йдеться про клопотання (а не повідомленні про підозру) і судячи з усього це питання (Руч=Вруч ?):
- "Клопотання вручене?"
Відповідь:
- Не понял
- Основное вручено
Далі взагалі щос незрозуміле:
- Варта сейчас вручена корб
Хто може розшифрувати прокурорський бєспрєдєльний шифр? )
Главное отличие между судьями и врачами это в основных их мотивациях.
Врачами становятся по разным причинам. Это может быть и реально призвание, желание помогать людям или иметь всегда кусок хлеба.
В судьи же попадают люди исключительно с мотивацией власти.
Отсюда врачи могут быть разные. И найти хороших врачей можно.
А вот судьи разными быть не могут, во всяком случае в нашем государстве.
И нет смысла менять судей местами. Разница между ними может быть лишь в родственных или криминальных связях.
Идет война слабоумия с мракобесием.
Ты записался добровольцем?
отут расшифровывают (коменты)
Borys Filatov
https://www.facebook.com/permalink.p...88&pnref=story
2 ч · отредактировано ·
Смотрите?
Это же ад(
Милиция в прямом эфире уничтожает доказательства и освобождает преступника.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks