| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Укроп йде до влади і формує себе за алгоритмом ПР, так вибудовоє шлях і як дорветься до Олімпу, буде теж саме, що і за ПР та БПП.
лопата.А НФ БПП купил оптом, там даже министры по 50 кус уе от АП получают)))
не хвилюйся за мою уважність)Батькивщина тут каким боком? Идеологичные - КПУ и Свобода, Батькивщина имеет лишь признаки системной партии с первичной структурой - читайте внимательней Рола
зы. и заметьте, не посылаю вас за ссылками с криком "балаболка")))
як це яким? ти писав що ознаки партіі є у Батьківщини, на від міну від Солідарності-бпп, і при цьому пропускав НФ, а зараз Укроп.
хіба партія може бути без ідеологіі? ні. звісно, що балабол ти.![]()
Мне кажется что из Кремля все вышли и сидят на берегу. Ждут. (интерпретация китайской пословицы)
Востаннє редагував Rоlа: 03.11.2015 о 14:54
двухполюсная шкала правые-левые уже устарела и не отображает весь спектр мнений... у человека или политической силы могут например быть в политической сфере правые взгляды, а в экономической левые...
более корректна счас четырехполюсная шкала... консерваторы, либералы, либертарианцы и тоталитаристы... различаются по уровню вмешательства государства в жизнь общества и личности
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
нє, лопата як вона є:
дивися, новина на сьогодні в УНІАН
В Раде зарегистрирован законопроект о лишении свободы на срок до трех лет за критику власти
01.03.2015 | 04:57
Депутат от Народного фронта Константин Матейченко подал в парламент законопроект, согласно которому будет увеличена ответственность за критику действий власти.
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/105004...ku-vlasti.html
в статті УНІАН посилається на Новое время , за посиланням новина від 1 березня http://nv.ua/ukraine/deputaty-hotyat...ekt-36811.html
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Так від чого нас відволікли? Шо там протягли у Раді під цей галас з Гєною?
Прем'єр Арсеній Яценюк анонсував зміну кадрів у Кабміні у найближчі два тижні.
Про це він сказав в інтерв'ю виданню Politico.
"Яценюк пообіцяв оновити Кабмін після поразки прозахідної коаліції партіям олігархів та симпатикам Росії на місцевих виборах минулого тижня", - пише видання.
За словами прем'єра, були допущені помилки, які він планує виправляти з новими людьми, які прийдуть до Кабміну.
Яценюк повідомив, що протягом двох тижнів планується заміна міністрів енергетики, охорони здоров'я та освіти.
Окрім того, глава уряду хоче запропонувати свою кандидатуру на посаду віце-прем'єра з питань європейської інтеграції, яка буде створена. Конкретних імен Яценюк не назвав.
"Занадто рано, говорити, хто це буде, бо це може зруйнувати коаліцію", - пояснив він.
"Ми ведемо переговори з президентом, і чим швидше ми їх оголосимо, тим краще", - додав прем'єр.
--------------------------
нашо освіти? комусь портфеля не вистачило, відіма. а про коаліцію Сєня казав з думкою про себе)
Они все квота БПП и неуправляемые Сеней
Если его снимут, будет повод сделать вброс на тему политразборок и узурпации))
Да, они не относятся ни к силовому блоку ни к экономике, то есть их замена типа не влияет на обороноспособность и экономическому состоянию (типа лодку он не раскачивает)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks