| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ruslan Tkachenko
Наше утро началось в Днепре. В Днепропетровском национальном университете UA:ПЕРШИЙ готовит прямой эфир Национальных Дебатов. Ждем Филатова и Вилкула. Начало в 19:30
Зураб Аласания
1 мин ·
Днепр. Сьогодн в Дніпропетровському Національному Університеті о 19.30 UA:ПЕРШИЙ починає прямій ефір Національних Дебатів між кандидатами, яки вийшли в другий тур: Боріс Філатов -- Олександр Вілкул.
Просто не буде.
Штаб Олександра Вілкула досі не надав ані згоди на участь, ані відмови від неї. Чекатимемо до старта прямого ефіру. В разі відсутности одного з учасників план Б передбачає вдвічі від запланованного скороченний час (себто, 35 хв.), і дебати формату "всі проти одного". "Всі" -- це аудиторія, експерти, соцмережі.
Боріс Філатов, який заздалегідь офіційним листом погодився на участь в Дебатах, після вчорашніх подій скоріше за все буде намагатися використати Національний ефір для висловлення позиції. Чи вдастся втримати формат, який практично не містить політичних питань -- тепер залежить від модератора. Анітрохи в ньому не сумніваюсь -- бо це Сергій Рахманін.
что то мне подсказывает что сегодня будут дебаты с креслом дубль -2 )))))
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
это не у Васильева в студии Ахметкиного канала ....
питання гостям/гостю програми можна ставити на офіційній сторінці програми: Національні дебати https://www.facebook.com/debate.ua/?hc_location=ufi
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Внимание, Днепровцы! Мы идем на Киев!
Свободу всем политзаключенным режима Порошенко - добровольцам, патриотам, Мосийчуку, Сиротюку, свободовцам и правосекам - всем защитникам Украины, которых атаковал режим циничных барыг, проходимцев и предателей!
Во вторник, в 9:00 возле Верховной Рады состоится мирная акция. У власти есть последний шанс исправиться и встать на сторону народа Украины!
Все, кому не безразлична судьба нашего города и всей страны - едут вместе с нами!
Сбор желающих централизованно доехать до Киева автобусами - сегодня в 22:00 по адресу Комсомольская, 58 (возле штаба УКРОПа)
Внимание, Днепровцы! Мы идем на Киев!
Свободу всем политзаключенным режима Порошенко - добровольцам, патриотам, Мосийчуку, Сиротюку, свободовцам и правосекам - всем защитникам Украины, которых атаковал режим циничных барыг, проходимцев и предателей!
Во вторник, в 9:00 возле Верховной Рады состоится мирная акция. У власти есть последний шанс исправиться и встать на сторону народа Украины!
Все, кому не безразлична судьба нашего города и всей страны - едут вместе с нами!
Сбор желающих централизованно доехать до Киева автобусами - сегодня в 22:00 по адресу Комсомольская, 58 (возле штаба УКРОПа)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks