| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Уже началось, песнями, что начнут валить Коломойского зазывают людей в банк по закрывать счета.
А так как страна банкрот и никто в МВФ и на Западе не хочет без реформ спасать действующий режим, то скачек курса повесить на Коломойского, все по тому же сценарию как в 2008м сливали Тимошенко курсом доллара.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
згодна, різне за обставин. по суті - ні. бабці подивляться кіно про рейдерство та несплачені податки, бізнес у масі не підтримує приват на рівні безумовних рефлексів, а патріоти з індульгенцією вже показали себе на звільненні Бєні.
на арешт цілої юліі володиміровни не відреагували революцією, а тут Філатов.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks