| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тим часом в Кіровограді:
http://www.kr-rada.gov.ua/news/yak-n...8-10-2015.html :
На четвертому засіданні 52-ї сесії міської ради, яка відбулась 28 жовтня, депутати не підтримали пропозицію деяких своїх колег винести на розгляд Верховної Ради України варіант "Єлисаветград" як єдину рекомендовану місцевими обранцями назву для перейменування Кіровограда.
Натомість депутати міської ради підтримали пропозицію про те, щоб подати на розгляд парламенту результати громадських слухань від 27 серпня цього року. Тоді міська рада прийняла сім варіантів для перейменування Кіровограда: Інгульськ, Златопіль, Ексампей, Єлисаветград, Кропивницький, Козацький, Благомир.
посмотрим... счас в раде проблем выше крыши... закон о выборах в донбассе надо пропихивать, изменения в конституцию, бо меркель и обамка давят на пороха...
может пересрутся там все нахрен и петя разгонит контору... потом перевыборы, дележка портфелей... так оно и забудется про днепр...![]()
От хто радикальний, так це львів'яни. Разом рубанули - і все. Нема Петровського.
одна вулиця у Львові має бути перейменована в обов’язковому порядку. Це вулиця, яка знаходиться у Шевченківському районі і названа на честь Григорія Петровського – радянського державного і політичного діяча, який був одним з ініціаторів створення Всеросійської надзвичайної комісії та причетний до організації Голодомору 1932-1933 років. Зокрема, саме Петровський керував колективізацією села та вилученням хліба.За словами Михайла Мороза, комісія пропонує прізвище Петровського залишити, однак змінити ім’я, таким чином назвавши вулицю на честь науковця Миколи Петровського – українського історика та археографа, який також жив у радянський час, але став жертвою сталінських репресій.
Щодо перейменування вулиць у Львові поки що не провели громадського обговорення. «Я думаю, що якщо ми змінюватимемо Петровського на Петровського, то мешканці вулиці та інші львів’яни не будуть проти. По інших вулицях, якщо будуть прийняті рекомендації щодо їхнього перейменування, обов’язково буде громадське обговорення», – сказав Микола Мороз.
Він також зазначив, що у разі перейменування вулиці Г. Петровського на вулицю М. Петровського, зміни будуть мінімальними. «У багатьох документах навіть ініціали не пишуться. Виготовимо хіба кілька нових табличок. Необхідності мешканцям вулиці міняти документи негайно немає», – зауважив він.
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
.. да ... надо так же использовать имя одного футболиста из Эквадора (жаль, не Гондураса, хотя надо поискать), чтобы тоже переименовать улицы и проспекты Ленина ...
Lenin Porozo (17 de julio de 1990, Guayaquil, Ecuador) es un futbolista ecuatoriano. Juega de centrocampista y su equipo actual es el Mushuc Runa Sporting Club de la Serie A de Ecuador.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
http://gorod.dp.ua/news/110704
До 21.11 нова міськрада точно не збереться. Ще навіть немає результатів на сайті ЦВК.«К сожалению депутаты не решились выносить эти вопросы на сегодняшнюю сессию, поэтому, если до указанного в законе о декоммунизации срока (21 ноября) не соберется сессия следующего созыва, я как исполняющая обязанности городского головы должна буду подписать решение, касающееся переименования улиц Днепропетровска, — прокомментировала Галина Булавка. – Что касается решения по памятникам – то его уже наверняка будут принимать депутаты следующего созыва».
Отже, щодо назви міста - переклали повністю на ВР
Про що й писали на перших сторінках цієї теми. За городян все порішають. Ньюсовок, нічого не змінилося.
Але, люди, не спиняйтеся - продовжуйте пропонувати варіанти...
Оце смішно - зараз майже усі проти перейменування міста - і вілкул, і філатов, і булавка, і хто там ще...
Що буде після виборів мера?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
ильичевцы проголосовали за черноморск...
Как показал первый тур выборов, пока что, действительно, ничего не изменилось - большинство населения города по прежнему составляют не городяни, а бараны.
А позволять баранам что-то решать - смертельно опасно и в масштабах города, и для страны.
Пока не вымрет большинство активной ваты, а из голов ей сочувствующих не выветрится совок - ни о какой истинной демократии и речи быть не должно! До демократии еще дорасти нужно, выбороть ее и выстрадать, выдавливая из себя совка по капле.
Пока некоторые не перестанут мыслить штампами, вложенными им в головы ретрансляторами тех, кто разделяет, чтобы и им нашлось место повластвовать, ничего действительно и не изменится.
И "бараны", как Вы выразились, в данном контексте - это куда более широкое по факту понятие, включающее в себя отнюдь не только электорат Вилкула и оппоблока.
И пора бы уже это увидеть, как ни сильна, быть может, наложенная инфоматрица. Попробуйте, быть свободным человеком гораздо приятнее, чем рабом с мнением строго по идеологическим методичкам.![]()
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks