| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а колись вболювальники народного фронту писалє, що переміг НФ)
навряд, що термін партія має відношення до бпп , нф та й до укропу.
як скажетеНо виноват во всем бардаке в стране Беня с ведром и ильменитом![]()
у мене інша думка - винні вр та президент.
кстатє, постійна стрєлочка від симпатиків укропу з укропувідра на бппрегів дорівнює ці дніща.
Глобус, вы случаем в депутаты не идете?
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
Рола, ну скажи мне, кто не вешает.
Потому то мне уже тошнит от предвыборного говна и я разрываюсь между желанием испортить бюллетень матюками или проголосовать за Відродження. А шо? Промышленность возродят, ща как заводы заработают, я не буду успевать премии в ящик складывать за перевыполнение плана. Весь мир завалим украинской химией и сталью, там, в мире, ща така нехватка, така нехватка![]()
ті, хто не має грошей на лозунги не мають шансів за існуючої системи виборів. сподівалася, що актив Дніпра піде за мажоритарною, бац, мажоритарку прибрали.
Мімі, не знаю за кого голосувати на цих виборах. звісно, що піду і поставлю за якусь партію з найменьшою кількістю регів та комсомольців, ще не знаю що це за партія)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
подскажите , вот сижу читаю про своих кандидатов по 12 округу , а где дома какие входят в этот округ чихлы не собиру ?
http://www.cvk.gov.ua/pls/vm2015/PVM...00_t001f01=100
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks