| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ТУШЕНКА по днепропетровски (стекло и реторт-пакеты). Подарочные наборы. 066-949-16-25 или 067-965-76-61 Зоя
ТУШЕНКА по днепропетровски (стекло и реторт-пакеты). Подарочные наборы. 066-949-16-25 или 067-965-76-61 Зоя
Женечка, целуй!Шо за нахрен вискас? Обидно.
И я тебя тоже очень цёмаю!![]()
Где вы все взялись с этим сахором? Заехал в Сельпо на Миронова сахара нет, правда ценник стоит 13,38.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
я купила в варусе сегодня на развес по 13,50 килограмма полтора.
А вчера не было.
А капусты нет - разгребли ))))
яйца сегодня подорожали и лук.На 12 квартале яйца в начале недели были по 18., сегодня-19, это на развес. Лук 10грн. Зато лимоны как были по 30, а бананы по 24-так и остались.
А я депутатского лука купила, правда мало))) И если не была первой, когда они разгружаться стали-не покупала б. Но у меня мама с сестрой-через несколько часов взяли еще лук и картошку.
На бульварі?)))
з 26.01.2012 живу новим життям...
Ні. Я не зрозуміла, це ще одну машину дали, чи вирішили розсередитись.У кінці Китайки, але не з твоєї сторони.
Я йшла зазвичай на базар, побачила, що вигружають, народа зовсім не було. Потім, да. набіжали, але все одно, не стільки, як на бульварі, як кажуть.
Anenja, це така агітація. Хто-маршрутки дешеві, хто майданчики. Від Порошенка-лук, картоплю. Не задаром, але дешевше. Кино та й годі. Добре над іншими сміятися було. Ось не знаю я, стояла б за безкоштовною гречкою...А як першою підійшла б(((((
Депутатский лук, это наверное в тему одежды, какой сегодня у нас лук![]()
-=Ремонт и обслуживание лазерных принтеров=- -=Заправка и ремонт картриджей=- 095 7О 5О 444
Качественные расходники, низкие цены, выезд
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks