Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: За какую партию Вы будете голосовать на местных выборах

Голосували
449. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • БПП

24 5,35%
  • НФ

2 0,45%
  • Оппоблок

35 7,80%
  • РПЛ (Ляшко)

5 1,11%
  • Самопомощь

37 8,24%
  • Батькивщина

7 1,56%
  • Свобода

2 0,45%
  • ПС

40 8,91%
  • УкрОП

173 38,53%
  • Громадська сила

16 3,56%
  • Возрождение

7 1,56%
  • Блок левых сил (КПУ+Витренко)

4 0,89%
  • др

21 4,68%
  • не пойду на выборы

76 16,93%
Сторінка 65 з 101 ПершаПерша ... 15555657585960616263646566676869707172737475 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2015, показано з 1 281 по 1 300.

Тема: Местные выборы 2015

Дописів
    35 019

Типово

Шо делается-то:
    - Пеця (с) объединился с оппоблоком (Лёвочкин, Фирташ, Ахметов), только чтоб не допустить прихода к власти Бени
    - Беня в ответ объединился с....оппоблоком! (Лёвочкин, Фирташ, Ахметов), ЮВТ за компанию тоже прихватил, только чтоб Пецю (с) изгнать
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    я розумію... але мені пох проблеми Пєті... він не виправдав надій... й буде викинутий на узбіччя історію.... це вже питання лише часу... його вже ніхто не підртимує, а "олігархи" навідь об"єдналися проти нього... чекаємо іншого...
    ЗІ не хвилюйтесь, Бєня в політику вже не полізе... в нього для цього є спеціально навчені люди...
    по фіг Пєтя. немає значення хто, коли, війна з олігархами неминуча. ціну питання можно вивчати на Донбасі.
    звісно, що олєгархи взялися за руки. до них ще додадуться роздріб з БПП та НФ, яких зараз крутят за відмивання грошей.

Бєня не просто поліз в політику а ввалив очєєнь много дєнєг на рівень місцевих виборів. я нічого не чула про І.В, як людину, яка просто не рахує гроші.

Геннадій пропонує вірити, віриш?):

"Українське об'єднання патріотів – УКРОП" має намір провести реальну деолігархізацію економіки України. Про це заявив голова політради УКРОПу Геннадій Корбан в ефірі програми "Каток" на радіо "Голос столиці" в п'ятницю ввечері. "Деолігархізація передбачає, що протягом року всі олігархи, котрі володіють стратегічними галузями української економіки, будуть зобов'язані продати свої контрольні пакети на публічних майданчиках не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми готуємо відповідний законопроект на цю тему", – сказав він. За словами Корбана, подібна м'яка націоналізація активів відбувалась у Франції, Німеччині та інших країнах.

Політик зазначив, що для звільнення економіки України від олігархів потрібно "вибити з-під них монополію". За словами Корбана, Ігор Коломойський запевнив його, що готовий піти на продаж активів першим. Утім, це має стосуватися всіх тих, хто підпадає під визначення "олігарх", наголосив лідер УКРОПу: "Ми приймемо правила гри, які будуть однаковими для всіх олігархів".
    На уточнююче запитання ведучого про те, що буде запорукою того, що, отримавши владу, УКРОП саме так і вчинить, Геннадій Корбан заявив: "Вірити потрібно тим людям, які захищають країну,
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/korban-vseryo...mi-492175.html

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Will cool Переглянути допис
    Если не утратит поддержку Запада, спокойно будет править до 2020, потому что никто не осмелится сбросить его и пойти тем самым против воли Европы и США.
    уже утратил....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 412

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Шо делается-то:
    - Пеця (с) объединился с оппоблоком (Лёвочкин, Фирташ, Ахметов), только чтоб не допустить прихода к власти Бени
    - Беня в ответ объединился с....оппоблоком! (Лёвочкин, Фирташ, Ахметов), ЮВТ за компанию тоже прихватил, только чтоб Пецю (с) изгнать
    ЖюльВерн-отдыхает с Конан Дойлем на пару.

Дописів
    39 400

Типово

Шо делается-то:
    тобто, питання держави, державності знов не на полі гри) вболювальники команд "проти когось" на дроті)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    по фіг Пєтя. немає значення хто, коли, війна з олігархами неминуча. ціну питання можно вивчати на Донбасі.
    звісно, що олєгархи взялися за руки. до них ще додадуться роздріб з БПП та НФ, яких зараз крутят за відмивання грошей.

Бєня не просто поліз в політику а ввалив очєєнь много дєнєг на рівень місцевих виборів. я нічого не чула про І.В, як людину, яка просто не рахує гроші.

Геннадій пропонує вірити, віриш?):

"Українське об'єднання патріотів – УКРОП" має намір провести реальну деолігархізацію економіки України. Про це заявив голова політради УКРОПу Геннадій Корбан в ефірі програми "Каток" на радіо "Голос столиці" в п'ятницю ввечері. "Деолігархізація передбачає, що протягом року всі олігархи, котрі володіють стратегічними галузями української економіки, будуть зобов'язані продати свої контрольні пакети на публічних майданчиках не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми готуємо відповідний законопроект на цю тему", – сказав він. За словами Корбана, подібна м'яка націоналізація активів відбувалась у Франції, Німеччині та інших країнах.

Політик зазначив, що для звільнення економіки України від олігархів потрібно "вибити з-під них монополію". За словами Корбана, Ігор Коломойський запевнив його, що готовий піти на продаж активів першим. Утім, це має стосуватися всіх тих, хто підпадає під визначення "олігарх", наголосив лідер УКРОПу: "Ми приймемо правила гри, які будуть однаковими для всіх олігархів".
    На уточнююче запитання ведучого про те, що буде запорукою того, що, отримавши владу, УКРОП саме так і вчинить, Геннадій Корбан заявив: "Вірити потрібно тим людям, які захищають країну,
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/korban-vseryo...mi-492175.html
    я просто зашел на сайт УКРОПа и прочел их программу... а веришь не веришь то для религии... политику будем посмотреть..
    ЗІ единственное в что я верю, єто в то, что єта система доживает... и скоро рухнет... в то что мьі ее перестроим я не верю...

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Yalochka Переглянути допис
    Ды уж, имела честь сегодня с бабушками пообщаться в коммунальных учреждениях. В "электросетях" чуть не скушали за попытку взять бланк чтобы не терять время. Мою бабушку, из-за которой я вношу изменения, чуть не побили (попыталась объяснить, что проклинать меня не за что, и их очередь никто нарушать не будет). Под конец очень хотелось взять чей-нить костыль, и отправить шоблу на улицу... Ох, и злые же сейчас люди то! Еще одна красотка в достопочтенном возрасте, заперлась с фразой я Ща морды буду бить гадам! Они мне 2 тыЩи ни за что насчитали... Я к чему? Тут ни выборов уже не надо, ни титушек. Вы просто давно не заходили в подобные заведения (избави меня Господи еще тудЫ зайти). Люди очень изменились(
    Ага!!!! А кто в меня кидал тапками,что я говорил,шо пенсов надо с ПК расстреливать???
    Так это я ,ребенок с интеллигентной семьи,не знающий ни слова матом,был вынужден общаться с бабко-дедками нескольких домов на протяжении нескольких лет.)))))

ЗЫ
    Люди очень изменились
    Люди, как люди. Любят деньги, но ведь это всегда было... Человечество любит деньги, из чего бы те ни были сделаны, из кожи ли, из бумаги ли, из бронзы или золота. Ну, легкомысленны... ну, что ж... обыкновенные люди... в общем, напоминают прежних... квартирный вопрос только испортил их...(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Шо делается-то:
    где то так оно и есть... сначала объединились против Бени, потому что всех съест, а потом объединились с Беней, потому что не делится... а потом уже будут разбираться кто кого съест... Пэтя оказался большей угрозой чем Беня...

Дописів
    39 400

Типово

уже утратил....
    як би втратив, сидів би вдома.
    але на волоскє. дзвіночки сипляться через підозру Ложкіна та інших з близького кола за відмивання грошей, заяви госдепу щодо мертвої прокуратури, інше.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    як би втратив, сидів би вдома.
    але на волоскє. дзвіночки сипляться через підозру Ложкіна та інших з близького кола за відмивання грошей, завяви госдепу щодо мертвої прокуратури, інше.
    ходют слухи что Ложкин то инициатива Григоришина... такая себе внутрення борьба за власть... претензии к Пэти более серьезные... генпрокуратура...

Дописів
    39 400

Типово

я просто зашел на сайт УКРОПа и прочел их программу... а веришь не веришь то для религии... политику будем посмотреть..
    ЗІ единственное в что я верю, єто в то, что єта система доживает... и скоро рухнет... в то что мьі ее перестроим я не верю...
    а. треба просто прочитати програму. ) ми нє- пінкамє мвф, бажаючих інвестувати в порти, пінкамє госдепу-нато - так.
    скоро-це коли? ти ж розуміє, що руки олєгархів будут утримувати систему як життєвий орган.

Дописів
    39 400

Типово

ходют слухи что Ложкин то инициатива Григоришина... такая себе внутрення борьба за власть... претензии к Пэти более серьезные... генпрокуратура...
    Григоришин, не Григоришин - не має значення, ресурсу все меньше, боротьба за корито набуває. і уламки соціальної біди України на голову Європі теж не потрібні, тому будуть притримуватися стратегіі заміни системи, а не обвалу.

Дописів
    1 824

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Ага!!!! А кто в меня кидал тапками,что я говорил,шо пенсов надо с ПК расстреливать???
    Так это я ,ребенок с интеллигентной семьи,не знающий ни слова матом,был вынужден общаться с бабко-дедками нескольких домов на протяжении нескольких лет.)))))
    Олег, они реально перебить друг друга готовы Говорю же, они драться кидаются! Причем моя бабуля весит 44 килограмма! Тоже воспитывали, как положено, но угомонилось оно только после обещания - отвечу вместо нее так, что даже слово милиция не сможете пропищать - Фу, до сих пор мерзко( И она не конфликтовала! Попыталась объяснить, что никто не собирается проходить без очереди! Придется развивать коррупцию, и передвигаться через черный вход? У меня еще одно внесение изменений в документы.... На выборы не пойду....

Люди, как люди. Любят деньги, но ведь это всегда было... Человечество любит деньги, из чего бы те ни были сделаны, из кожи ли, из бумаги ли, из бронзы или золота. Ну, легкомысленны... ну, что ж... обыкновенные люди... в общем, напоминают прежних... квартирный вопрос только испортил их...(с)
    Да нет, тут что-то другое теперь (ИМХО)

Дописів
    1 824

Типово

...

Звідки Ви
    Мэстний шаломний хасид
    Дописів
    6 530

Типово

Цитата Допис від Yalochka Переглянути допис
    Ды уж, имела честь сегодня с бабушками пообщаться в коммунальных учреждениях. В "электросетях" чуть не скушали за попытку взять бланк чтобы не терять время. Мою бабушку, из-за которой я вношу изменения, чуть не побили (попыталась объяснить, что проклинать меня не за что, и их очередь никто нарушать не будет). Под конец очень хотелось взять чей-нить костыль, и отправить шоблу на улицу... Ох, и злые же сейчас люди то! Еще одна красотка в достопочтенном возрасте, заперлась с фразой я Ща морды буду бить гадам! Они мне 2 тыЩи ни за что насчитали... Я к чему? Тут ни выборов уже не надо, ни титушек. Вы просто давно не заходили в подобные заведения (избави меня Господи еще тудЫ зайти). Люди очень изменились(
    А с чего им быть добрыми,
    получая около 2 доллара в день? -
    В мире это уровень нищеты.

Дописів
    1 824

Типово

Цитата Допис від Funeral director Переглянути допис
    А ведь вы правы. Попробуйте сейчас на штуку прожить! Ото и бегают сейчас с субсидиями. Жаль их конечно, очень.

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Funeral director Переглянути допис
    Имхо они недобрые совсем не поэтому, а, скорее всего из-за теперешнего понимания того, сколько сейчас стоит то, что они всю жизнь строили - и как это у них в одночасье спритнi "таварищи-гаспада" отобрали... получается, их кинули дважды: сначала при совке работали за похл**ку, а потом, когда сказали - "ну, теперь вы хозяева будете" - обобрали повторно...
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

смешнее всего читать обещания про деолигирхизацию от Порошенко и укропоКоломойского

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

что то палаток с гречкой не видно, видимо Корбан черниговчан больше любил чем земляков из днепра

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Maza11 Переглянути допис
    смешнее всего читать обещания про деолигирхизацию от Порошенко и укропоКоломойского
    І в контексті - що під цим словом криється
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Сторінка 65 з 101 ПершаПерша ... 15555657585960616263646566676869707172737475 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті