| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
буде і на твоїй вулиці свято
ну поки тільки бумажкою ощасливили))) в ЛК комунальних служб поки даних нема ніяких.. на мило підтвердження нема, заявка на ігові ще в "в роботі".. але переконаний це справа часу
а ти не після 16тої ходила? бо за мною там вже черга була з чоловік 4-5))))
до речі вона сказала в листопаді прийти забрати нове повідомлення з перерахунком за опалення.. я так розумію та бумажка не дуже і потрібна..на комплатежі ж воно автоматом буде відображатись
так
з.і. перестань мені викати))))
з 26.01.2012 живу новим життям...
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Невеличкі новини за темою:
З сьогоднішнього дня при оформленні субсидії, розрахунок повинен надсилатися на емейл, викликати нікого нікуди не повинні. Раніше цього не було, бо існували деякі бюрократичні заморочки. Наразі вони вирішені, тому кого будуть викликати без потреби - пишіть, будемо розбиратись. Можна зразу писати мені в ЛС (ПІБ, телефон, район подання). "Борітеся - поборете!"(с).
alka_dp , ваш випадок також це рішення повинно "проштовхнути". Тому, якщо не було повторної відмови, тримайте мене в курсі, чи опрацювали ваш запит. Строки можуть трохи зміститися, бо їм треба розібрати старі запити, але відповідь, гадаю, впродовж тижня дадуть.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks