| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это на днях.
Сегодняшнее видео опубликую завтра, т.к. события указанные в нем не потеряли своей актуальности, да и вообще такое выкладывать нельзя..))
Востаннє редагував Чорна вівця: 06.10.2015 о 20:10
Боевые потребности Чорной Вівці и его пацанов
Свою Україну любіть. Любіть її во врем'я люте. В останню, тяжкую минуту за неї Господа моліть...
ЧВ, может повременить тогда с опубликованием? Я лично вам на слово поверю. Думаю, что найдутся в этой теме люди с таким же мнением.
Брови нарисовать можно. Мозги - нет.
(с) Ф. Раневская
Да че там временить. По передку работает стрелковое. Как-то уныленько. Пойду-ка я спать.
Тут в видео вначале дана команда ответно применить стрелковое, и тут же вклинился вышестоящий командир с командой о запрете.
Свою Україну любіть. Любіть її во врем'я люте. В останню, тяжкую минуту за неї Господа моліть...
Все упорнее ходят слухи, что в связи с так называемым перемирием, и как бы окончанием войны может быть следующее - 1) Снимат надбавку в зарплате за АТО, 2)могут начать раньше демобилизировать мобилизованных, плюс - соблазнять на полугодовые контракты.
ДЗВ ВСП м. Краматорськ
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
ЧВ. список давай , да.
по сусекам поскребем..
хм!(c)
Интересно, а кровати панцерные Вам нужны? нашел у отца в сарае.
список. у меня не так много времени.
хм!(c)
Друзі-українці.
Зара у Києві, з ранку маю буть у ГШ. Дві доби на ногах, приїхав сюди власною машиною, подавати на убд на весь свій батальон, збором документів яких замість замполіта займався майже три тижні, бо до цього ніхто нічого не робив.
На мене поступив ще 26 вересня якійсь генеральский наказ о переводі в якусь зливну яму невідомо куди й ким. Обговоренню не підлягає. Є тільки номер військової частини й малоінформативна загальна посадова назва, о якой генерали знати не повинні, оскільки вона малозначуща й занизька для того, щоб робити для цього іменной перевод. Тому сам нічого не знаю, а тішать тим що буде якись ланцюжок таких собі переводів з відрядженнями до дуже цікавих місць. Дізнався тільки кілька годин тому, коли взнав, що виєбали весь ланцюг особового складу рівня вище мого до майже комбріга, за те, що я досі не на тому місці, де мене чекають.
Тому за моїх хлопців станом на сьогодні - кричущого нічого, так, в загальному, теплі речі і якщо є можливість - роутер з wi-fi, бо його й досі нема... Як буду здавати посаду, яку вже мав здати за всіма термінами, цінні привезені інструменти передам або у штаб бригади до знайомих та відповідальних хлопців, бо тут все це просеруть, або поверну на Днєпр трохи пізніше, коли хлопці трохи підготуються до зими, бо ще роботи багато. Тим паче що піймали на днях не без моїх хлопців якогось сєпара/мародера на блокпості між Карловкою та Пєсками, який віз тушонку, згущонку та велику кількість електроінструмента й військового спорядження, і все це зара знаходиться в моєму схроні в моєму штабі![]()
Востаннє редагував Чорна вівця: 09.10.2015 о 00:13
Вот это поворот...
ЗЫ: надеюсь, Вівця против не будет.
ЗЫ: ничего не менял. Размеры те же. Только повернул на 180°.
Брови нарисовать можно. Мозги - нет.
(с) Ф. Раневская
Дякую.
До речі, їхав сюди з самого пєрєдка, у машині було кілька стволів (не дрєйфтє, з докУментами), ніхто на блокпостах машину й не зупиняв. Можно було провести неучтьонку РПГ
Зара на Печерську у хлопців з учєбки, вони в шоці. Зброю з собою до центра Києва можуть привезти тільки такі безбашні як я![]()
Уточнение. Во-первых, я привез стволы, которые выданы мне задля власної безпеки, а во-вторых, любой. Повторяю, любой может провести любое оружие через любой блокпост, если этого захочет. В зоне АТО хоть на сепарском танке ездь, говоришь себе пароль на блокпосте - и ехай себе дальше. Другой вопрос. Не каждый их знает. И на посты ВСП это не распространяется, они досматривают всех, и оценивают на трезвость, чего не делают бп зсу и нацгвардии. Как я понимаю ВСП, у них работы - непаханное поле.
Я считаю себя достаточно ответственным не заниматься такой уголовщиной как провоз и торговля оружием, я даже не позволяю себе таких мыслей, так как любое оружие рано или поздно используется. Правда в том, что этим заниматься может каждый офицер, для этого созданы все предпосылки, и возможно я недостаточно мудр говорить об этом без стеснения на открытых ресурсах сети.
Думаю, Микадо все мои мысли подтвердит.
Востаннє редагував Чорна вівця: 09.10.2015 о 01:03
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks