| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Поздравляю нашего президента с Днем Рождения, и желаю ему что бы после 50 у него наконец то появились яйца....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
вітаю. можеш відмічати =)))
З днем народження, Петро Олексійович!
Увесь український народ щиро вдячний вам все, що ви для нас робите. Зокрема за те, що ви виконали свої обіцянки. Перш за все, Ви завершили АТО за лічені години, і наші солдати отримують по 1000 гривень у день.
Завдяки вам бюджетники мають високі зарплати і гідне життя, люди літнього віку мають пенсії, за які можна не просто вижити, а нормальне жити.
Ви, наш дорогий Петро Олексійович, показали свій патріотизм, продавши свій бізнес, в тому числі “5 канал” і Липецьку фабрику.
Ви захистили Донбас і повернули Україні Крим. Ви забезпечили нашій державі демократію, здорову політичну конкуренцію і свободу слова. За часи вашого правління усі забули про політичні репресії часів Кучми і Януковича.
Ви гідно оцінили подвиг усіх Героїв війни та революції.
Вашим вольовим рішенням була покарана регіоналівська банда. Ви рекомендували на посаду Генпрокурора Віктора Шокіна, який посадив Єфремова, Льовочкіна, Бойка, Ахметова, Вілкула та інших злочинців режиму Януковича.
Ви створили справжню партію європейського зразка – “Солідарність/БПП”, сформовану з добровольців і волонтерів, лікарів і вчителів, громадських активістів і патріотичної молоді. Серед членів партії “Солідарність/БПП” немає жодного екс-регіонала, жодного начальника часів Януковича, жодного одіозного екс-судді чи екс-прокурора. Тільки нові люди, готові діяти рішуче заради України.
Саме ви, Петро Олексійович, подолали тотальну корупцію, доручивши це найчеснішим менеджерам вашої команди – Ігорю Кононенко і Борису Ложкіну.
Звичайно, були і болісні моменти – Ілловайський і Д****ьцевський котли. Однак Ви суворо покарали винуватців цієї трагедії – начальника Генштабу Муженка і тодішнього міністра оборони Гелетея.
Ви – наша гордість і наше щастя.
Мені дуже прикро, що я за вас не голосував.
Андрій Лозовий
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
... браво, ребята! я сегодня в новостях своими ушами услышала (и чуть со стула под стол не свалилась!) как мадам порошенко сказала" Я обещаю каждому, кто поздравит с днём рождения моего мужа через соц. сети перечислить по 1 гривне(!!!!!!!!!!) каждому!" Интересно сколько миллионов она думет, чсо поздравят её мужа? и неужели она так дёшево ценит эти поздравления?
...вобщем, кто поздравил ждите на свой счёт 1 гривну в подарок.... лично я и за 1000 долл. этого не сделаю...
По данным супруги, в ходе флешмоба в копилку фонда будет перечислено по 1 гривне за каждый «лайк», «шер», «комментарий» под данным постом и за лайки, распространение, комментарии, ретвиты, добавление в избранное поста на официальных страницах именинника.
слушайте, бог с ней, сумкой.
бог с этими лайками, хотя отлично сказал умница Комаровский «К вопросу о флешмобе 1 голос=1 гривна.
Был уверен - фейк. Не фейк!
Крайняя степень жадности политика - экономить на собственных имиджмейкерах.»
но объясните мне, почему обыскивают свободовцев именно сегодня? что за фигня? неужто к дате делают подарок в лучших советских традициях?
ИМХО, при прочих имеющихся вопросах к ПП, эта акция с обысками для "поздравить" с целью свинью подсунуть, народу поциничничать да поплеваться лишний повод с обстоятельствами дать, с другой стороны у президентов выходных и праздников личных не бывает, а значит и опричники обязаны трудиться в поте лица не покладая ног ))
Я відверто не розумію цей глум..
Через місяць вибори. Ніхто не голосував за нього? Так пи3дуйте і вибирайте кого хочите в політиці і потім все інше. Чи не хочеться? Бабушки самі все зроблять? Тоді не)(уй пи3діти і валяйтесь на дивані сосіть львівське1715.. стратеги ї6ані
Понимаю, время трудное, достаточно у многих оптимизм угасает, хочется быстро, всего и сейчас. Такова суть человеческая. Слабых больше чем сильных Предлагаю прочесть пост-поздравление обычного в общем человека, которого знаю лично, знаю, какую высокую цену пришлось ей заплатить. Она смогла стать сильной. У меня нет оснований ей не верить.
https://www.facebook.com/photo.php?f...0640127&type=3
Присоединяюсь к поздравлениям
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks