Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как переименуем?

Голосували
1153. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Дніпро\Днепр - Дніпровська обл

625 54,21%
  • Дніпровськ\Днепровск - Дніпровська обл

56 4,86%
  • Дніпроград\Днепроград - Дніпроградська обл

28 2,43%
  • Січеслав\Сичеслав - Січеславська обл

67 5,81%
  • Новий Кодак\Новий Кодак - Новокодакська обл

14 1,21%
  • Свой вариант

363 31,48%
Сторінка 263 з 506 ПершаПерша ... 163213253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273313363 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10104, показано з 5 241 по 5 260.

Тема: Переименование Днепропетровска и улиц Днепропетровска

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    В очередной раз сел в лужу...
    Так он же идиот - ему можно.

watra
    Guest

Типово

приблизно години з 2 тому на 5каналі брали у когось нашого (чи депутата, чи хз кого, але точно не рига) інтерв'ю телефонне на цю тему - сказав, що станом на вересень 50/50 голоси розділилися з приводу перейменування, бо молодь почала цікавитися історією назви та комуняцьким минулим країни.

мене дивує, що всього лишень 50% ЗА - це означає, що у нас совєцьких душею людей дофігіща, це ж ганьба, це ж сором який.

поставили запитання і щодо грошової складової перейменування для мешканців міста, області - з відповіді зрозуміло, що платня символічна.

так якщо грошей багато не потребує ця подія, чому у нас стільки людей проти ?

п.с. о.
    http://www.5.ua/live/
    з 16.35
    Востаннє редагував TRavva: 24.09.2015 о 18:55

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від TRavva Переглянути допис

мене дивує, що всього лишень 50% ЗА - це означає, що у нас совєцьких душею людей дофігіща....

п.с. о.
    http://www.5.ua/live/
    з 16.35
    Ваш висновок невірний.
    Оце ми обираємо усіляких депутатів-делегатів. Надаємо їм право в ВР казати від нашого імені. Більшість городян (нікуди не дінешся) проти перейменування. Ch2000 пише "все одно перейменують". То нахера ті депутати нам потрібні? 400 голів - це ж фуражу скільки...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Ваш висновок невірний.
    Оце ми обираємо усіляких депутатів-делегатів. Надаємо їм право в ВР казати від нашого імені. Більшість городян (нікуди не дінешся) проти перейменування. Ch2000 пише "все одно перейменують". То нахера ті депутати нам потрібні? 400 голів - це ж фуражу скільки...
    чому проти ? поясніть мені причину (не грошову - він там каже, що ресурсів не знадобиться) ?
    реально не муляє той факт, що на честь комуніста названо - хавати можна ?

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Ваш висновок невірний.
    это такой способ демократии... проводить громадськи слухання, прислушиваться к мнению народа и в конце концов выполнить его чаяния...
    но только в случае, если народ продудит в нужную дудку...
    а если продудит не туда, то тогда согласно правилу "закон суров, но это закон" мнением большинства можно и пренебречь... тем более вата, шо с неё взять... а их нащадки потом спасибо скажут...

Дописів
    8 427

Типово

Да просто так, из какого-то принципа, типа "а Баба Яга - против!".

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Ваш висновок невірний.
    Ну скажем так.
    Что бы сказать,против большинство,или нет-надо провести референдум.И проконтролировать его прозрачность.
    И как решит ГРОМАДА,которая в этом городе живет-так тому и быть.

А то раньше краснозадые рукамиводители,что народ за скот держали,переименовывали города и села-и теперь то же самое.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Ну скажем так.
    Что бы сказать,против большинство,или нет-надо провести референдум.И проконтролировать его прозрачность.
    И как решит ГРОМАДА,которая в этом городе живет-так тому и быть.
    ты хочешь сказать, что решение местного референдума будет иметь бОльшую юридическую силу, чем закон украины..?

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    ты хочешь сказать, что решение местного референдума будет иметь бОльшую юридическую силу, чем закон украины..?
    Не,я не это хочу сказать.Тем более референдум тоже должен быть законодательно оформлен.

Просто хреново осознавать,что с народа 73 года делали быдло ,и сейчас тоже самое.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Не,я не это хочу сказать.Тем более референдум тоже должен быть законодательно оформлен.

Просто хреново осознавать,что с народа 73 года делали быдло ,и сейчас тоже самое.
    та не, савецкая власть честнее была... она по крайней мере в видимость демократии не играла... решили переименовать и точка... без всяхих громадських слухань...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

поясніть мені причину (не грошову - він там каже, що ресурсів не знадобиться)?
    По 5 каналу вам и не скажут, что на это миллионы или миллиарды надо.
    Канал то Порошенко, а их задача - переименовать иниипет.
    Сами подумайте, сколько может стоить одна табличка с названием улицы (умножить на N для получения коррупционной цены).
    Пусть даже 10 гривен, хотя у наших правителей и 100 может стоить, и 1000).
    И умножьте на количество улиц * количество домов на каждой улице хотя бы только в Днепропетровске...
    Вот вам и "не потребуется" уже не десять и не сто тысяч.
    А по их мнению и нынешнего прожиточного минимума хватит на то, чтобы на канары в отпуск ездить...

реально не муляє той факт, що на честь комуніста названо - хавати можна?
    Меня реально муляє, что на бОльшей части домов и сейчас нет вывесок. НЕ на коммунякских улицах.
    Пусть для начала их сделают, освещение, чтобы вывески видно было, дворы, чтобы туда заехать можно было...
    А вот после этого будет возможно волновать качество воды из крана, но никак не какой-то бывший служитель музея, который вдруг стал чуть ли не джеком-потрошителем-чикатилом...

А если большинство таки ПРОТИВ переименования проголосует, найдутся уроды, который 28 тур выборов будут делать или в очередной раз власть свергать...
    Уже проходили не раз, к сожалению...

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    та не, савецкая власть честнее была....
    Честнее, ага!
    Все делалось не иначе, как "по просьбе трудящихся". И переименования, и повышение цен, и вообще практически все. А что не "по просьбе" - то "интернациональный долг" был.
    Вот такая "честность".

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Да просто так, из какого-то принципа, типа "а Баба Яга - против!".
    це якийсь особистий протест мабуть, що не знайов іншого виходу, але дивний.
    Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    По 5 каналу вам и не скажут, что на это миллионы или миллиарды надо.
    Канал то Порошенко, а их задача - переименовать иниипет.
    Сами подумайте, сколько может стоить одна табличка с названием улицы (умножить на N для получения коррупционной цены).
    Пусть даже 10 гривен, хотя у наших правителей и 100 может стоить, и 1000).
    И умножьте на количество улиц * количество домов на каждой улице хотя бы только в Днепропетровске...
    Вот вам и "не потребуется" уже не десять и не сто тысяч.
    А по их мнению и нынешнего прожиточного минимума хватит на то, чтобы на канары в отпуск ездить...
    Меня реально муляє, что на бОльшей части домов и сейчас нет вывесок. НЕ на коммунякских улицах.
    Пусть для начала их сделают, освещение, чтобы вывески видно было, дворы, чтобы туда заехать можно было...
    А вот после этого будет возможно волновать качество воды из крана, но никак не какой-то бывший служитель музея, который вдруг стал чуть ли не джеком-потрошителем-чикатилом...
    А если большинство таки ПРОТИВ переименования проголосует, найдутся уроды, который 28 тур выборов будут делать или в очередной раз власть свергать...
    Уже проходили не раз, к сожалению...
    ваша родина постраждала внаслідок голодомору ?

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

У меня не от голодомора.
    У меня репрессированы были.
    И детям в школе не дали учиться-выгнали как детей врагов народа.
    Т.е.поломали судьбы и следующему поколению.

В 56-м извинились,пересмотрели дело,реабилитировали.Посмертно.

Но дело не в этом!!!Ибо это уже история.

Не надо им уподобятся,и отбирать право выбора у народа.
    ИНАЧЕ-будет СТОЛЬКО крови,шо писец.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

У вас претензии лично к Петровскому?
    У вас претензии ко всем коммунистам?
    Или все-таки к тем, кто всю эту кашу заварил?

Город переименуют в любом случае, но это не будет виной нашей исполнительной власти.
    Именно потому, что она исполнительная.

Это "умные" вендисы не понимают, что таки савецкая власть была таки честнее, именно потому, что изначально не давала вариантов.
    А нынешняя власть вроде как играет в демократию: пусть народ типо выбирает, а когда народ выбрал не так, как хочется им - то пошел нахер этот народ, будет как они сказали...

Так что претензии в таких случаях и надо адресовать не взагали всем, а более конкретно.
    В голодоморе я считаю виноватых сталиных и прочих бериев, а не петровских или других комуняк, пусть и занимавших какое-то время определенные посты.
    Если есть доказательства, что приказы отдавал лично Петровский (а архивы то уже разсекретили, не проблема кому надо найти приказы), да я лично пойду за переименование горло драть...
    Вот как то так...
    Иначе можно дойти до маразма антикоммунистов...

watra
    Guest

Типово

У меня не от голодомора.
    У меня репрессированы были.
    И детям в школе не дали учиться-выгнали как детей врагов народа.
    Т.е.поломали судьбы и следующему поколению.

В 56-м извинились,пересмотрели дело,реабилитировали.Посмертно.

Но дело не в этом!!!Ибо это уже история.

Не надо им уподобятся,и отбирать право выбора у народа.
    ИНАЧЕ-будет СТОЛЬКО крови,шо писец.
    чому ж не в цьому справа ?
    якщо для вас, наприклад, це вже лише історія, то для інших - може й інакше.
    і що тоді, якщо більшість скаже "ми проти перейменування" з різних причин - частина, наприклад тому, що щиро комуняцька, інша тому що проти всіх і принципово чекає на прозорість, ще хтось, тому що "три гривні" шкода або трохи часу та тілорухів зробити.
    результат буде один - пох мешканцям дніпропетровську, що ім'я у нього славить того, хто допомагав знищувати їхніх родичів.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    У вас претензии лично к Петровскому?
    У вас претензии ко всем коммунистам?
    Или все-таки к тем, кто всю эту кашу заварил?

Город переименуют в любом случае, но это не будет виной нашей исполнительной власти.
    Именно потому, что она исполнительная.

Это "умные" вендисы не понимают, что таки савецкая власть была таки честнее, именно потому, что изначально не давала вариантов.
    А нынешняя власть вроде как играет в демократию: пусть народ типо выбирает, а когда народ выбрал не так, как хочется им - то пошел нахер этот народ, будет как они сказали...

Так что претензии в таких случаях и надо адресовать не взагали всем, а более конкретно.
    В голодоморе я считаю виноватых сталиных и прочих бериев, а не петровских или других комуняк, пусть и занимавших какое-то время определенные посты.
    Если есть доказательства, что приказы отдавал лично Петровский (а архивы то уже разсекретили, не проблема кому надо найти приказы), да я лично пойду за переименование горло драть...
    Вот как то так...
    Иначе можно дойти до маразма антикоммунистов...
    ну а у вас хтось постраждав внаслідок більшовицьких ідей, хто ?
    я зрозуміла, ви поділяєте комуняк на сталіна та берію і на інших, не "причетних", якщо немає доказів зворотного.

Дописів
    13 721

Типово

це якийсь особистий протест мабуть, що не знайов іншого ?
    Та ніякий не особистий.
    Вам вже два рази пояснювали і vict і oleg orenda що як совєтская влада імєла мнєніє народа так і сучасна імєєт. Але ми живемо сьогодні, вже був Майдан і є АТО, скільки загиблих. Тому це імєніє вже напрягає більше аніж якійсь там петровський. Розумієте? Більшість народу вирішила що зараз не час для перейменування, а ВР знову імєєт.
    А вендіс дума що більшість совки ,а він продвинутий.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

watra
    Guest

Типово

Та ніякий не особистий.
    Вам вже два рази пояснювали і vict і oleg orenda що як совєтская влада імєла мнєніє народа так і сучасна імєєт. Але ми живемо сьогодні, вже був Майдан і є АТО, скільки загиблих. Тому це імєніє вже напрягає більше аніж якійсь там петровський. Розумієте? Більшість народу вирішила що зараз не час для перейменування, а ВР знову імєєт.
    А вендіс дума що більшість совки ,а він продвинутий.
    ...а як перейменування чи відмова від нього вплине на АТО ?

ви хочете сказати, що коли закінчиться війна, тоді ті, хто проти перейменування будуть за нього, чи будуть дощик у інший "четвер" чекати ?

Дописів
    13 721

Типово

...а як перейменування чи відмова від нього вплине на АТО ?

ви хочете сказати, що коли закінчиться війна, тоді ті, хто проти перейменування будуть за нього, чи будуть дощик у інший "четвер" чекати ?
    Ці питаннячка туточки вже не раз перетирали

Сторінка 263 з 506 ПершаПерша ... 163213253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273313363 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті