| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На то, что кажется тебе, нормальные люди и не ориентируются... Тебе врач еще об этом не сообщил? Ну подожди смирненько обхода...
Ну а загонять тебя в психушку или в твои любимые штаты отправлять - это не демократично, так уж и быть, существуй дальше на этой многострадальной земле...
В психушку ты и подобные тебе и так эту страну уже превратили...
К сожалению...
Ну да.Так ведь если не просто переименовывать, а "возвращать историческое название", то расходы, о которых так активно кудахчут ОППО, знааачительно ниже.
Если посолить красное холодным, то получится удивительно правильная картина...
Это ж надо в одну кучу свалить совершенно разные весчи... Браво!![]()
внезапно
ПРЕС-РЕЛІЗИ ТА ЗВІТИДУМКИ І ПОГЛЯДИ ЖИТЕЛІВ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ МІСТА: ВЕРЕСЕНЬ 2015 РОКУ
З 11 по 20 вересня 2015 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів на замовлення Всеукраїнської громадської організації «Громадська сила» опитування громадської думки жителів м. Дніпропетровська. Методом вуличних інтерв'ю за стохастичною вибіркою з квотним відбором на останньому етапі, репрезентативною для населення м. Дніпропетровська віком від 18 років, опитано 1200 респондентів.
Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0.95 і без врахування дизайн–ефекту) не перевищує: 2.9% для показників близьких до 50%, 2,5% — для показників близьких до 25%, 1,9% — для показників близьких до 12%, 1,3% — для показників близьких до 5%.
На запитання «Як Ви, можливо, знаєте, зараз відбувають громадські слухання, обговорення з приводу перейменування Дніпропетровська. На цій картці вказані найбільш популярні варіанти. Скажіть, будь ласка, який з цих варіантів Ви б обрали у першу чергу?» відповіді респондентів розподілилися таким чином:
- 90,5% обрали варіант Дніпропетровськ,
- 4,6% — Дніпро,
- 1,4% — Січеслав,
- 1,0% — Дніпровськ,
- 0,7% — Дніпрослав,
- 0,3% — Дніпрополь,
- 0,1% — Кодак,
- 0,1% — Новий Кодак,
- 0,1% — Святослав,
- 0,8% — не визначилися зі своєю думкою,
- 0,5% — відмовилися відповісти.
http://www.kiis.com.ua/?lang=ukr&cat...&id=545&page=1
Трохи раніше тільки 80% були проти перейменування...Шо такое...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Нет. Я тут гажу исключительно корыстно.
Точнее, пытаюсь делать это для своей пользы.
Именно это, у меня, совка, и означает то слово, которое ты привел...
ЗЫ. Я же не знаю, откуда ты черпаешь понятие слова "корысть"...
Наверно по своей омериканской натуре из вики?
Сразу тебе скажу, оно не соответствует его истинному русскому смыслу (на свою користь).
Місто перейминують. Ватани що відписалися в темі можуть починати скиглити, або вішатися.![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks