Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 89 з 1652 ПершаПерша ... 397980818283848586878889909192939495969798991391895891089 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 33029, показано з 1 761 по 1 780.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Кораблем с мацквы???
    А шо такое? Там же Москва река есть.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Хм. А Турция закрывала воздушное пространство?

Циник
    Guest

Типово

Ну как вариант, потягаться силами с русней на полигоне размером с Сирию...
    не потягаться, а потягать русню разве шо)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    отож и я почитал и ни хрена не понял кого там нато бомбить собралось
    ,. против Ассада первоначально воевала и воюет Свободная армия Сирии, которую поддерживают и пендосы, и саудовцы, и часть эмиратов Залива .. вот они с натовской точки зрения "наши сукины дети" ... она же воюет и с ИГИЛ-ом .... но есть еще курды батьки махно .. в общем, там на самом деле Восток - дело тонкое .... кто первый встретил Джавдета - тот и коня забрал ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. а откуда у Бени инфо об no-fly zones ...?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    989

Типово

ишь ты, как Пулер взбеленился.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ,. против Ассада первоначально воевала и воюет Свободная армия Сирии, которую поддерживают и пендосы, и саудовцы, и часть эмиратов Залива .. вот они с натовской точки зрения "наши сукины дети" ... она же воюет и с ИГИЛ-ом .... но есть еще курды батьки махно .. в общем, там на самом деле Восток - дело тонкое .... кто первый встретил Джавдета - тот и коня забрал ...
    ясно, спасибо

Звідки Ви
    Правда
    Дописів
    4 483

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Хм. А Турция закрывала воздушное пространство?
    она его и не открывала изначально!

Дописів
    46 288

Типово

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Кораблем с мацквы???

Расширенная инфа по накачке Россией оружием Асада
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Психопатическая власть, живущая опасными иллюзиями. Самая откровенная речь о России форума Ялтинской Европейской Стратегии

Spoiler Spoiler: мудрая женщина 
    Елена Трибушная

Вчера, 15:58

Фото: YES (C) 2015
    Мы имеем общую границу с психопатической властью, которая живет бесполезными и опасными иллюзиями. Если вы считаете, что можете понять чувства людей с психическими расстройствами, то это не так, считает экс-президент Латвии

Не надо миндальничать с загадочной русской душой, надо быть начеку, когда живешь рядом с психопатом – эта речь Вайры Вике-Фрейберга, бывшего президента Латвии, сорвала самые громкие аплодисменты на YES-2015 в минувшие выходные
    В ситуации с Украиной Запад выступил не так плохо, как можно было опасаться, но и не так хорошо, как можно было надеяться. Поскольку процесс продолжается, я остаюсь все же спокойной и думаю, что мы и дальше улучшаем совместные действия нашего международного сообщества.
    Когда кто-то вламывается на твою территорию, не надо увиливать и кивать во все стороны – надо готовиться к обороне
    У нас есть свои манеры, свои правила поведения, международные соглашения и принципы. Сейчас на все это идет бесцеремонное наступление. Не надо прибегать к психоанализу. Я не согласна с тем, что нам так важно "понять чувства России". Мы только что слышали от президента Порошенко, что нация столь большая и величественная, как Россия, пребывает где-то в своих собственных мечтах.
    Мы имеем общую границу с психопатической властью, которая живет бесполезными и опасными иллюзиями Если вы считаете, что можете понять чувства людей с психическими расстройствами, то это не так. В начале своей карьеры я имела дело с этим. Я видела, что такое психопаты и люди с тяжелыми психическими недугами. Они могут резко менять настроение, впадать в крик и истерию. Неожиданностей можно ожидать даже от руководителей государств. У таких типов некоторые вещи могут быть непредсказуемы.

Фото: YES (C) 2015

Надо надеяться на лучшее, но готовиться к худшему. Мы надеемся, что будет мир, что у нас будут хорошие соседи, чувствительные к нашим потребностям, мирные, а не параноики в разладе с реальностью. Но надо быть начеку. И тогда, когда надо защищаться, надо решительно противостоять каким-то дерзким и безумным попыткам.
    Хорошо получить от Запада одеяла, еще какие-то вещи для украинского войска, но когда вы не имеете патронов, когда на вас падают ракеты, залповый огонь – этого недостаточно. Мы в Латвии, наверное, чувствуем себя спокойно, потому что в свое время присоединились к НАТО. Маленькие территориально и по количеству людей народы, мы не могли бы защищаться сами. А у нас 50 лет была оккупация, мы знаем, что это такое.
    Украина после краха СССР думала, что она себе дальше как-то перебьется, что как-то оно будет и без радикальных изменений. Теперь же заплатили дорогую цену за то, чтобы убедиться, что так не будет.
    Украине не надо думать о том, будет ли Россия довольна, счастлива, рада ее действиям. Вся эта ситуация похожа на то, о чем писал когда Мольер в своей пьесе о мнимом больном, который все время болел и всех вокруг обвинял в своих воображаемых недугах. Когда кто-то вламывается на твою территорию, не надо увиливать и кивать во все стороны – надо готовиться к обороне.
    Очень трогательно слышать беспокойство относительно того, как Россия относится к своему "особому статусу", как мы все в мире должны перед ней преклоняться и уважать. Но, пожалуйста, помните, что русские в этом мире – не одни одинешеньки, и один только тот факт, что они – великая страна, не дает им никаких привилегий относиться свысока к другим. Народы всех стран, которые страдали таким признаком величия, все те бедные крестьяне, которые там жили, вынуждены были страдать из-за этого величия. Как европейка я против этого возражаю.

Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Представниця НАТО: "Росія веде війну і проти України, і проти альянсу, і проти всього світу"

Spoiler Spoiler: НАТО и Россия 
    Сергій Сидоренко, Європейська правда, Брюссель _ Вівторок, 15 вересня 2015, 16:52

Герлінда Нігус – одна з керівників департаменту публічної дипломатії Північноатлантичного альянсу.
    В Україні мало хто чув про існування такої структури, і це не дивно – адже у нас протягом десятиліть вважали, що НАТО – це виключно військова організація. Але в реальності цивільна складова Альянсу є дуже потужною, а нині, в епоху гібридних війн, її роль лише зростає.
    Ідея поспілкуватися з Герліндою Нігус виникла на початку вересня – коли вона під час виступу в Києві визнала: ми перейшли в епоху інформаційної війни з Росією. Згодом, під час відрядження до Брюсселя, "Європейська правда" зустрілася з представницею НАТО, щоби з’ясувати деталі оновленої позиції Альянсу.
    "Ми хочемо зберігати діалог з Росією. Навіть неоднозначний діалог"
    – Майже два тижні тому, на Давоському комунікаційному форумі, ви заявили, що нині доводиться працювати за умов інформаційної війни. Це саме по собі – досить різке визначення, але я спитаю про деталі. Хто з ким воює?
    – Воююча сторона – Росія. Вона дійсно "озброїлася інформацією", вона активно використовує дезінформацію в якості зброї. Щодо того, хто є другою стороною... Очевидно, що Росія веде війну і проти України, і проти НАТО, і проти всього світу.
    Та першою ціллю російської пропаганди є свій, російський народ, а також українці. Водночас очевидно, що за нових умов інформаційна війна ведеться також у нас, в державах-членах НАТО, і в партнерах Альянсу – в Грузії, Молдові та особливо – на Балканах.
    – Якщо Росія атакує, то чи відповідає НАТО на ці атаки?
    – Так, але ми не діємо за принципом "зуб за зуб". Ми не маємо дозволяти собі "платити тією ж монетою".
    Це принципова позиція – НАТО не відповідає на пропаганду пропагандою.
    – Чому?
    – Тут треба провести чітку межу між термінами. "Пропаганда" – це інформація, заснована на неправді та маніпуляції. Якщо ми станемо на цей шлях, то втратимо довіру. А саме на довірі до нас ґрунтується наша сила.
    Саме тому Росія хотіла б, щоб ми почали відповідати на пропаганду симетрично, але нам треба втриматися від цієї спокуси, бо тоді – втратимо перевагу в інформаційному полі.
    Тому ми у відповідь інтенсифікуємо інформування. Але не постачання брехні!
    – Між тим російська пропаганда виявилася досить ефективною, в тому числі в країнах-членах ЄС та НАТО, і навіть впливає на найвищих посадовців. Приміром, від політиків, що згадують про Донбас, ми часто чуємо термін "українська криза". Роль Росії ніби відсувається на периферію...
    – Можливо, в якихось моментах це просто питання лінгвістичної простоти. Але я згодна, російські тези нерідко знаходять підтримку в різних європейських країнах.
    Та я не можу погодитися з думкою про успіх Росії.
    Подивіться на опитування – критичне ставлення до Росії суттєво зросло! В моїй країні, Німеччині, більш ніж 70% людей дуже критично налаштовані до сучасної Росії та політики Путіна. 2-3 роки тому цього не було і близько.
    В інших західних країнах – схожа ситуація. І чим далі, тим очевиднішим для широких кіл стає те, наскільки Росія ґрунтується на власній брехні, як наполегливо вона намагається збити нас з пантелику, заплутати і, зрештою, зробити нездатними на власні висновки.
    Отже, я не думаю, що вони є надто успішними – попри всі гроші, що вони інвестують у ці зусилля. А вони витрачають на це величезні кошти.
    Водночас нам треба піднімати розуміння серед європейських ЗМІ про те, що так звані "російські медіа" насправді не завжди є класичними ЗМІ, не обов’язково сповідують стандарти та принципи, до яких звикли європейці.
    Для українців досить очевидно, що таке "російські ЗМІ", в Європі ж дещо інша ситуація. Хоча чимало західних журналістів вже усвідомлюють, якою є мета Russia Today – що вони покликані маніпулювати свідомістю і роблять це дуже професійно.
    – Можна сперечатися про ефективність російської пропаганди в ЄС, але в самій Росії вона однозначно дуже успішна. 86% підтримки Путіна – лише одне зі свідчень.
    – (зітхає). Ви маєте рацію... Це неймовірно складна проблема.
    Достукатися до російськомовної аудиторії, особливо тієї її частини, що живе в Росії, – надзвичайно важко. Але ми намагаємося.
    І саме тому ми "тримаємо відкритими" канали комунікації. В Москві досі функціонує інформаційний офіс НАТО, хоча це дуже непросто.
    Його керівник Роберт Пшель – досить частий гість на російських телешоу, так званих дебатах, хоча ми чудово розуміємо, що вони не обов’язково відповідають професійним журналістським стандартам (сміється). Та менше з тим, він туди ходить, "тримає прапор НАТО".
    Ми і далі запрошуємо і привозимо журналістів та експертів з Росії на події Альянсу.
    Все це дуже непросто, але ми надсилаємо сигнал – ми хочемо зберігати діалог з Росією. Навіть неоднозначний діалог.
    "Чимало людей щиро вірять, що Україною керує фашистська хунта"
    – До речі, ви знаєте, що заяви західних політиків про "діалог з Росією" в Україні сприймають досить критично? Кожну таку новину супроводжує критика і підозри, що НАТО чи ЄС готові відновити дружбу з Кремлем ціною українських інтересів.
    – Ні, звичайно! Це означало б, що ми жертвуємо своїми цінностями, але ж ми цього не робимо!
    Я уявляю і розумію, що в Україні можуть викликати роздратування будь-які спроби налагодити комунікацію з Росією, але прагнення до діалогу – це також наш принцип. Якщо ви прагнете до мирного вирішення конфлікту, вам потрібен діалог. І якщо обірвані всі канали комунікації, ризики стають значно вищими!
    Не думаю, що це – в інтересах України.
    – Про які ризики ви кажете?
    – Приклад, який неодноразово наводився – ситуація в небі, коли російські військові літаки вимикають транспондери, і через відсутність комунікації з РФ з цього приводу є загроза їх зіткнення з цивільними літаками.
    Та я наведу інший аргумент.
    Росія нині проводить на кордоні з Україною величезну кількість неанонсованих навчань. Такі дії РФ можна хибно трактувати, і є ризик, що ми будемо діяти у відповідь, ґрунтуючись на повністю хибних припущеннях. Якщо буде хоча б базова інформація від РФ, цього можна буде запобігти.
    – Між тим у ЗМІ чимало припущень, що Росія готується залагодити конфлікт із Заходом за допомогою боротьби з "Ісламською державою". Не секрет, що російські військові протидіють ІДІЛ на боці Асада, працюючи "на землі", тоді як Захід навряд чи зважиться на наземне втручання.
    – Не хотілося б спекулювати та висловлювати припущення. Та я не можу не відреагувати на дані про підтримку Москвою Асада в його боротьбі з власним народом.
    Декілька країн-членів НАТО вже висловили думку, що
    це не допомога Заходу, а навпаки – дуже небезпечна та неузгоджена ескалація з боку РФ,
    яка не допомагає розв’язати кризу, а лише ускладнює і без того непросту ситуацію в країні.
    Однак наразі ми на дуже ранній стадії цього процесу, і я не прогнозуватиму, до чого він призведе. Перш за все, через те, що я не знаю, про що саме думає Путін. І, мабуть, ніхто цього не знає.
    – Хто воює з Україною – Кремль, еліти чи російський народ? Адже підтримка дій Путіна, як ми вже згадували, надвисока.
    – Питання непросте. Треба зважати, що за час тривалого правління путінського режиму у значної частки населення просто промиті мізки. І чимало з них щиро вірять у те, що Україною керує фашистська хунта, що Захід організував переворот і зміну влади в Києві і тому подібну маячню.
    Тому населення Росії дійсно вірить, що Путін та його команда – праві. І дуже мало хто в Росії досі здатний сприймати цю інформацію критично.
    Та менше з тим – ані НАТО, ані країни-члени не мають права здаватися і лишати спроби зробити доступною для Росії точнішу, об’єктивнішу інформацію про події у світі. В тому числі вона має бути у відкритому доступі російською. І в цьому питанні Альянс – лише одна з багатьох структур, які докладають зусиль. Над цим працюють і країни-члени, і незалежні медіа в наших країнах (які підтримують російськомовні версії).
    Звісно, це не дозволить змінити ситуацію в короткий термін.
    Але нам у відносинах з РФ потрібне, як я це називаю, "стратегічне терпіння". Ми маємо чекати і робити те, що робимо.
    В іншому разі ми просто визнаємо, що здаємося. І я вважаю, що це буде помилкою.
    Крім того, я впевнена, що відсоток скептиків у Росії значно вищий, ніж це демонструють опитування. Ці люди є частиною "мовчазної більшості" і не готові зізнатися соціологам, що влада робить щось не так. Але глибокий аналіз доводить, що в суспільстві є значний рівень незадоволення і дистанціювання від режиму.
    Це саме ті люди, яких нам варто переконувати. Яким треба показувати, що ми не лишили їх наодинці.
    "НАТО сприймається як військова організація, але це не так"
    – НАТО декларує мету збільшення військових бюджетів через нові реалії – з минулого року Альянс наполягає, що країни-члени повинні витрачати на оборону не менше 2% ВВП, це рішення підтверджене на саміті в Уельсі. А що з невоєнними зусиллями? Адже за часів гібридної війни значення має не лише армія.
    – Важлива деталь: я розумію, що НАТО сприймається передусім як військова організація, але це не зовсім правильно. Альянс – це насамперед організація, якою керують політики. Мандат на ті чи інші дії – навіть військові дії – ми отримуємо не від політиків, а від голів держав та урядів. І лише після того починається роль військових, які радять, як робити те чи інше.
    Тому НАТО – це перш за все політична, а не військова організація. І у нас в штаб-квартирі в Брюсселі працює 1000 осіб цивільного міжнародного персоналу і лише 500 осіб – військових.
    Так, звісно ж, нашим унікальним ресурсом є колективна оборона Альянсу, яка включає спільні структури військового командування.
    Але навіть спільна оборона може бути запущена лише у разі, якщо всі 28 цивільних лідерів, тобто політиків, схвалять такі дії.
    Тому ці витрати у розмірі 2% ВВП призначені переважно для військових, та водночас вони підуть на користь цивільній складовій.
    Є також окремі бюджети на інформаційну діяльність.
    Що стосується бюджету НАТО, то в ньому є три частини – цивільний, військовий та бюджет інфраструктурних проектів. І частка невоєнних витрат є досить високою.

Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

там всё очень сильно запутано, США против режима Асада, но не за ИГИЛ и не за кучку повстанцев.
    Но повстанцам оружие регулярно высылают и не как наи

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    Норм бгг

Ничего смешного.
    Они черег болгарию пролетели спокойно и через ирак,несмотря на запреты

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Ничего смешного.
    Они черег болгарию пролетели спокойно и через ирак,несмотря на запреты
    ... а где можно увидеть список запретов?

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Как думаете, сделают "телефону" секирбашка???

ИГИЛ взял в плен Моторолу и его дегенератов под Дейр-эз-Зор в Сирии
    «Моторола и его дегенераты попали в плен. Об этом трубят во всю боевики в Донецке. Следуя ихним словам боевики ИГИЛ совершили налет на авиабазу в провинции Дейр-эз-Зор. Отступая они сумели взять в плен группу правительственных бойцов среди которых оказался телефон и его дегенераты. Сейчас ФСБ веден переговоры с лидерами сирийских повстанцев по передачи телефона России для того, чтобы не деморализовать оставшихся полоумов на Донбассе»

Звідки Ви
    Pidgorodne
    Дописів
    4 243

Типово

Как думаете, сделают "телефону" секирбашка???

ИГИЛ взял в плен Моторолу и его дегенератов под Дейр-эз-Зор в Сирии

Моторолку снасилуют? В тех краях любят это дело...

Жили три друга-товарища
    В маленьком городе Эн.
    Были три друга-товарища
    Взяты фашистамисирийцами в плен.

Стали допрашивать первого.
    Долго пытали его -
    Умер товарищ замученный
    И не сказал ничего...

Интересно правда захватили?

ЗЫ карма
    Востаннє редагував axeddnepr: 16.09.2015 о 11:45
    Если в жизни что-то не клеится - выбрось клей. Возьми гвозди и забей!

Звідки Ви
    Правда
    Дописів
    4 483

Типово

пока на ютуб не выложат, не поверю. фейкометы работают на износ.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від axeddnepr Переглянути допис
    Интересно правда захватили?
    Ну хз, по крайней мере уже "Подробности" отрапортовали по этому поводу, да и опровержения по свиттеру пока не наблюдаю, подожжем...

Дописів
    14 559

Типово

А я допускаю. Всех их туда. Оттуда так просто в рашу не сбежишь..
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Сторінка 89 з 1652 ПершаПерша ... 397980818283848586878889909192939495969798991391895891089 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті