| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так в первом же сообщении все - menu.dp.ua
Ирочка ,добрый вечер!Пару кг колбасы можно заказать на 31 октября?
Итальянские сумочки,все кожа от 740 грн http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=251149
Пицалетка 20штук
голубцы с рисом и грибами20штук
Равлик” з листкового тіста,
шинки та сиру. На шашличній
паличці 20штук
Ира,спасибо огромное за Ваш труд и за все те вкусности,которые Вы нам готовите! Всё было очень вкусно, "Цезарь" обалденныйВы заправку сами делали или это магазинная?
Семейный фотограф! http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=380660
Если в твоей стране жопа, это не повод быть в ней говном! iqos стики обмен
мне на 17 подготовить заберем самовывозом. только телефончик и где именно там забирать. спасибо большое
Шановні клієнти!
Повідомляю, що з незалежних від мене причин маю оголосити вимушену "відпустку" на жовтень місяць. Відповідно - прошу всіх, хто робив замовлення мене вибачити, адже мушу їх скасувати.
Хто зі мною давно - той знає, що за п'ять років я жодних відпусток не брала і замовлень, якщо вже взялася, не скасовувала) Ласувати смачненьким люди хочуть круглий рік і я цьому лише рада)
Але наразі так склалося. Упродовж місяця просто не матиму можливості готувати.
Прошу поставитись із розумінням, адже це лише на один місяць. І... до зустрічі в листопаді!Тоді відсвяткуємо офіційну 5 річцнию "Фуршетиків", відкриємо оновлений сайт і... будуть сюрпризи
![]()
Ир если ты там чуть раньше решиш выйти с отпуска маякни! Интересует 27.10.. Спасибо!
Если в твоей стране жопа, это не повод быть в ней говном! iqos стики обмен
Аби ще Ірчик хоть відпочивала... Здогадуюсь де буде "відпочивать". Готувать було б не так виснажливо![]()
Ирочка, спасибо огромное за печеночные тортики! Как всегда выше всяких похвал!!!!
Я даже не знала, что может быть так вкусно! Ира, огромное спасибо! Это нечто! Теперь всегда буду у вас заказывать! А вы рецептиками не делитесь?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks