Эта жирная подлая однотуровая свинья что-то затевает со своими обрыганными генералишками.....
«Донбасс» получил приказ покинуть Мариуполь
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Эта жирная подлая однотуровая свинья что-то затевает со своими обрыганными генералишками.....
«Донбасс» получил приказ покинуть Мариуполь
какой нахрен авиаудар по ОГА? ты обкурился что ли? я не знал что выстрел из ПЗРК это авиаудар. выдыхай.
Ну так расследования нет
/ и похоже не будет\
А здесь -
за год накидали так,Это уже давно обсосали. Версия авиаудара не выдерживает никакой критики. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E...BE%D0%B4%D0%B0
что получилась каша -
в конце которой уже и
самолёт российским оказыветсо.
Ну ты комик аднака: даже в твоей ссылке ЭТО так названо - причём тут он...Ещё бы к столбу до*бался
И тут тоже:
https://search.yahoo.com/search?fr=v...9E%D0%94%D0%90
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Разгильдяйство в Минобороны РФ позволило хакерам узнать о размещении Искандеров и атомных подлодок
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/world/1109276-r...-podlodok.html
Интересно, он действительно так сказал, или "тонкощі перекладу"?
Ленс: Війна з Росією все змінила
В інтерв'ю британському таблоїду Daily Star вінгер Сандерленда і збірної Нідерландів Джеремейн Ленс пояснив, чому він прийняв рішення покинути київське Динамо, незважаючи на можливість проявити себе в Лізі чемпіонів у складі команди Сергія Реброва.
"Коли я переїжджав в Україну, мови про яку-небудь загрозу не було, і в перші півроку мені все дуже подобалося. Але потім почалася війна з Росією, яка все змінила.
Для мене це означало, що впродовж півтора років я не міг жити разом зі своєю сім'єю, і можливість возз'єднатися з рідними - головна причина, по якій я прийняв рішення піти з Динамо.
Спочатку ми припускали, що житимемо разом в Києві, але коли почалася війна, я сказав усім залишатися в Нідерландах. Особливо на мене вплинув крах літака Malaysia Airlines - я досі пам'ятаю день, коли він був збитий, хоч і знаходився тоді у відпустці на Ібіці. Я відчув, що війна наближається до Києва, і, природно, коли я летів назад в Україну, то дуже переживав, - цитує Ленса xsport.ua.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.
не слышал я про северокорейский мир в Украине, в отличии от рузкого.
От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Морпехи под мариком сегодня плотно под огонь попали ...обратку опять не дали включать ?
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Бойовики обстрілюють околиці Маріуполя з важкої артилерії
Неділя, 09 серпня 2015, 15:08
В районі Маріуполя бойовики "ДНР" здійснили масований обстріл позицій сил АТО з САУ 122 і 152 мм в районі Орловського, Водяного, Преображенського.
Про це повідомляє місцеве видання 0629.com.ua з посиланням на прес-офіцера сектора "М" Ярослава Чепурного.
За його словами, обстріл вівся з чотирьох позицій одночасно з 9:35 за 9:52.
Селищний голова Сартани Степан Махсма повідомив, що вранці 9 серпня були чутні постріли.
"З 9.30 до 9.50 обстрілювали позиції в трьох кілометрах від Сартани", - повідомив він.
Інформація про жертви і руйнування уточнюється.
Близько 13:00 маріупольці повідомили про канонаді з боку Широкиного, на "Східному" видно чорний дим.
За даними Чепурного, бойовики "ДНР" здійснили обстріл позицій сил АТО з САУ 122 мм під Лебединським.
"Обстріл вівся з 12:25 за 12:41. Пізніше обстріл з САУ повторився з 12:56 за 13:00", - зазначено у повідомленні.
У моря було чутно близько 50 залпів.
О 13:55 знову пролунала потужна канонада, 2 гучних розриву були чутні в центральній частині міста. За даними Чепурного, в районі Лебединського був проведений третій обстріл з САУ з боку "ДНР".
За повідомленнями волонтерів і бійців в соцмережах, у Широкиному загинув один морський піхотинець, ще один поранений.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks