| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Можно еще раз)))
читаю правила:
V. Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання
1. Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання визначаються Правилами прийому з дотриманням вимог пунктів 2 - 10 цього розділу.
2. Прийом заяв та документів у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання розпочинається 10 липня.
3. Прийом заяв у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується о 18.00 годині 31 липня, крім випадків, передбачених пунктами 4, 5 і 12 цього розділу.
и:
2 - Рекомендація до зарахування на навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб надається за всіма пріоритетами, зазначеними вступником під час подання заяв.
Значит ли это, что на контракт ты можешь идти только туда, куда подавал заявления на бюджет?
Например- мы вдруг решаем пойти на контракт в КНУ - но мы туда на бюджет заявление не подавали - можем мы сейчас написать заявление на контракт?
Я считаю,что нет... но теперь вижу как меняется кол-во заяв на вступе и начинаю сомневаться,а для нас этот момент крайне важен...
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
Это-НЕВЕРНО. С прошлого года ты можешь поступить в ЛЮБУЮ магистратуру. Там только доп. экзамен, но я не утверждаю, на 100%. Сразу-или потом.
А еще есть так называемые специфические категории. Например-административный менеджмент , управление проектами, интеллектуальна властнисть, стандартизация...Это-те, что у нас, название м.б. не точным. Я рассчитывала для дочки такой вариант .
А в горке есть магистратура англ.перевод? У нас ток недавно специалист, что с магистратурой будет-не знаю...
ЗНО-на второе высшее-д.б.Мы так с третьего не пошли, т.к. не знали, что надо досдать один предмет. Теперь же-опять 3. Но у нас есть еще один вариант классный и сокращенный, дама, которой нужны только корочки, напомните мне осенью, я узнаю. Елки, вылетело название ф-та.
Ксюшик, звоните в приемную комиссию.
Кстати, есть информация, что в ДНУ на информатике один ребенок отказался от бюджета
Ксюшик, я не хочу огорчать, но не кажется ли Вам, там девочка с баллами чуть выше чем у вас-положила доки уже....
И не поняла, а что-в металле и НГУ-разные ЗНО на переклад???
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks