Що сьогодні в Одесі на Куліковому полі?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Що сьогодні в Одесі на Куліковому полі?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
ахаха Миша удивляется как маленький, первый раз с прОклятыми дело имеет что ли ))
Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі звинуватив Мінфін у шахрайстві через підвищення Одеській митниці в 1,5 рази планів по доходах, починаючи з липня цього року.
Про це Саакашвілі заявив на брифінгу за підсумками першого засідання Ради економічного розвитку, пише Укрінформ.
За його словами, таким чином відомство фактично унеможливлює переведення надпланових коштів на будівництво автодороги Одеса-Рені.
- Міністерство фінансів фактично в півтора рази підвищило щомісячний план доходів Одеській митниці. Хто саме це робить - не знаю, але бачу те, що бачу. Хоч не так давно було оголошено на всю країну: буде більше надходжень, буде фінансування (за рахунок надпланових коштів ремонту - Ред.) дороги Одеса-Рені.
Ось люди запитують: де дорога? Я відповідаю те, що обіцяв: як тільки впорядкуємо роботу митниці, збільшимо вдвічі проти плану надходження - буде дорога. І ось чую: план митниці піднятий загадковим способом на 20 з лишком відсотків, а ще майже 30 відсотків митниці кудись попливли - реально план з початку липня збільшили в півтора рази. Тобто маємо елементарне шулерство, в наперстки з нами грають. Тому що курс валюти не змінювався, і вітчизняна економіка не почала зростати, - зазначив Саакашвілі.
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
Дада, Миха балабол... ))
В Одессе СБУ совместно с Государственной службой финансового мониторинга и милицией задержала генерального директора ГП ЧАО Одесская ТЭЦ, сообщает пресс-служба СБУ.
"Злоумышленник вместе с сообщниками присвоил 38 млн гривень государственных средств. Для легализации этих денег, выходец из Луганщины создал конвертационный центр. Средства перечислялись на личный карточный счет. Затем их часть направлялась для поддержки лидеров террористов на временно оккупированных территориях", - говорится в сообщении ведомства.
Подозреваемый и его соучастники задержаны в здании Одесской облгосадминистрации спецподразделением СБУ Альфа. Сотрудники СБУ предотвратили хищения 12 млн грн из госпредприятия, арестовав счета фиктивных организаций.
__________________________________________________ ____________________________
Начальник міліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе заявив, що не очікував побачити таку погану ситуацію з корупцією в регіоні.
"Це дуже погана ситуація. Я навіть не очікував, що може бути таке. Одна схема працює: міліція-прокуратура-суд. Людину можуть так роздягнути, що ніхто нічого не зрозуміє, і ніхто нічого не доведе. Тому тут роблять гроші, де тільки можна", - цитують Лорткіпанідзе Українські новини.
"Єдине що ДАІ більше не бере гроші. Може, є тільки один або два випадки. Але злочинність і корупцію можна перемогти. Проблема в тому, що тут не вірять, що таке може статися. Люди вважають це нереальним", - додав він.
Він розповів, що проходять звільнення, справи йдуть до прокуратури і суди не тільки проти міліції, але і чиновників.
Також Лорткіпанідзе пообіцяв, що через півроку ситуація в регіоні зміниться. "Через 6 місяців тут вже все буде інакше", - сказав він.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Про планы.
Я думаю ты прекрасно в курсе того, что я сейчас озвучу. Но продолжаешь то что продолжаешь. Хочешь - комментируй.
Инфа от военного прокурора Матиоса. Дело по нашему сбитому ИЛ-76. Подозреваемым там проходит генерал Назаров.
Так вот - прокуратура направила дело в суд. Его освободили под залог. Но суд не может состоятся. Процедурно - обвиняемый сменил защитников - имеет право.
Новые защитники должны ознакомится с делом. А к делу приобщены догументы с грифом "секретно" и "совершенно секретно". По существующему законодательству процедура допуска к документам такого уровня длится - внимание - ДО ГОДА!!! Более того - законодательно нет ограничений по количеству смены защитников.
Изменение замкнутого круга - в руках депутатов. Других законных путей - НЕ СУЩЕСТВУЕТ!
Далее - Назаров продолжает руководить в генштабе и продолжает строить наши ВСУ. Его повысили. Не существует законодательно никаких механизмов на запрет ему занимать свою должность - презумпция невиновности.
Подскажи - где там сладкая зрада?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks