Сеня чей?
Яценюк запропонував покарати Саакашвілі
http://24tv.ua/ukrayina/yatsenyuk_za...shvili/n597605
Ну шо, Сеню снимут?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сеня чей?
Яценюк запропонував покарати Саакашвілі
http://24tv.ua/ukrayina/yatsenyuk_za...shvili/n597605
Ну шо, Сеню снимут?
Если в жизни что-то не клеится - выбрось клей. Возьми гвозди и забей!
ага, і Кучма. кияни ні разу Кучму президентом не робили)
Шурі, шапіто в Чернігові і пост виправдання аж ніяк не пішли в політичну карму і проект посилення "Укропу" за для виходу з регіональних рамок. гастрольнули і повернулося на своє місце. і добре, якщо те своє місце залишилося в розмірах 2014 року.
ні я звичайно розумію 2002 рік давно вже був, чи коли там акція Україна без Кучми розпочалася... всі нинішні звідти вийши...
ЗІ шапіто в Чернігові це пройоб влади і лише влади, який вона зараз хоче повісити на будь кого, щоб виторгувати для себе ще пару місяців поворовать... ала кінець ниточки вже видно...так і передайте своїм знайомим в Києві..
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Країнамрійперманентної зради.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Беня хочет увеличить кол-во своих людей в ВР чтобы сильнее влиять на петю.
Филатов написал, что весь укроп был против гречки, а корбан сказал хочу показать цирк.
В нашем городе укроп бесплатно поет водой и проводит гавноразвлечения для детей, это тоже все корбан или все же подкуп ради местных выборов?
я уже тут пять лет говорю могу еще раз повторить.. тут НИКОГДА не выберут власть, которая сможет дать шанс Украине... и кстати Корбан это с успехом доказал в Чернигове... та власть которая даст шанс, придет к власти "не законным" путем.... а электоральные предпочтения у нас одни... кто больше даст ништяков...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
..какая осенью власть? ... это ж местные сельсоветы ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks