Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 121 з 710 ПершаПерша ... 2171111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131171221621 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 14190, показано з 2 401 по 2 420.

Тема: Приват банк (Общая тема)

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    рік народження?
    отпало, это я точно не вспомню
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від СераяМышь Переглянути допис
    отпало, это я точно не вспомню
    а дитини?
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

а дитини?
    вот, хороший вариант
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від СераяМышь Переглянути допис
    вот, хороший вариант
    шоб ти без мене робила )))

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

шоб ти без мене робила )))
    і не кажи кума, сама люблю воєнних(С)
    пс
    а може ти мені щось підкажеш ще й по друку? http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=379470

Дописів
    3 379

Типово

тижемать

цирк продовжується.. зранку підійшов до банкомату перевірити як сьогодні поведе себе карта. все нормуль. баланс відображається (чіп не використовується в банкоматах?)
    прийшов на роботу, думаю дай подивлюсь як мій термінал себе поведе з нею.. набираю суму в 10 грн.. потребує карту.. вставляю чіп. питає пін-код.. пін-код не ввожу. натискаю відміна.. вилазить чек оплата. відкриваю приват24 - гроші списались. голд. З ЧІПОМ. БЕЗ ВВОДУ ПІН-КОДА. ГРОШІ ПІШЛИ, КАРЛ!!!
    NortonCommander, добрий день!
    Приносимо вибачення за доставлені незручності. Повторно перевірили інформацію по Вашій картці. Помилка в проведенні операції від 23.07.2015 була викликана тим, що термінал, через який проводилася оплата, не налаштований на считку чіпа, або у еквайєра немає ліцензії в платіжній системі. Операція проводилася в терміналі іншого банку.
    З повагою, ПриватБанк.

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

цирк продовжується.. зранку підійшов до банкомату перевірити як сьогодні поведе себе карта. все нормуль. баланс відображається (чіп не використовується в банкоматах?)
    прийшов на роботу, думаю дай подивлюсь як мій термінал себе поведе з нею.. набираю суму в 10 грн.. потребує карту.. вставляю чіп. питає пін-код.. пін-код не ввожу. натискаю відміна.. вилазить чек оплата. відкриваю приват24 - гроші списались. голд. З ЧІПОМ. БЕЗ ВВОДУ ПІН-КОДА. ГРОШІ ПІШЛИ, КАРЛ!!!
    NortonCommander, кстати, отказ ввода пина не обязательно ведет к отказу транзакции, при некоторой настройке терминала - оплата пройдет таки без ввода пина. На чеке должно быть указано место для подписи.
    I'm not a man of too many faces
    The mask I wear is one

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від Wadim Переглянути допис
    NortonCommander, кстати, отказ ввода пина не обязательно ведет к отказу транзакции, при некоторой настройке терминала - оплата пройдет таки без ввода пина. На чеке должно быть указано место для подписи.
    немає

мій термінал вже карту взагалі не бачить ((( доведеться йти в банк на перевипуск.
    ПБ, перевипуск хоча б безкоштовний?

Дописів
    12 625

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    внучатого шестиюродного через седьмое колено племянника
    или любимой кошки соседки

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

немає

мій термінал вже карту взагалі не бачить ((( доведеться йти в банк на перевипуск.
    А вот это куево. Должно быть или указано, что введен пин и подпись не нужна, или обязательно подпись.Похоже чип таки слетел.

Если не именная - бесплатно.
    The mask I wear is one

Дописів
    12 625

Типово

Если нажата кнопка отмена - транзакция должна быть отменена безусловно. Только так и никак иначе.

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

Цитата Допис від pal Переглянути допис
    Если нажата кнопка отмена - транзакция должна быть отменена безусловно. Только так и никак иначе.
    Нет, в данном случае это просто отказ ввода пин-кода, в терминале предусмотрено несколько сценариев оплаты, и если есть сценарий, позволяющий оплату без ввода пина - он сработает, как если бы карта не требовала пина изначально.
    The mask I wear is one

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

А вот это куево. Должно быть или указано, что введен пин и подпись не нужна, или обязательно подпись.Похоже чип таки слетел.

Если не именная - бесплатно.
    піду
    правда оті черги просто ппц як мене кумарять
    Цитата Допис від pal Переглянути допис
    ну це як би само собою ж то таки так

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Нет, в данном случае это просто отказ ввода пин-кода, в терминале предусмотрено несколько сценариев оплаты, и если есть сценарий, позволяющий оплату без ввода пина - он сработает, как если бы карта не требовала пина изначально.
    та ні. карта запитала пін код. я відмовився і нажав отмена. тут повинна бути отмена і нічого іншого

поспілкувався в онлайн-хелп-мі.. вони стверджуюсь що пін код був введений. 3,14здец громадяни

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

та ні. карта запитала пін код. я відмовився і нажав отмена. тут повинна бути отмена і нічого іншого
    Это - не отмена транзакции, это всего лишь "не хочу вводить пин-код".
    Дальше терминал смотрит - так, с пин-кодом я оплатить не могу, есть ли еще варианты оплаты? О, разрешена оплата без пин-кода, оплачиваю. Или же нет, оплата без пина запрещена, отменяем транзакцию.
    Другое дело, что у привата оплата без пина запрещена, и второй сценарий должен был получить отказ.

Ну и кассиры теряются при первом сценарии:
    После нажатия "отмена" некоторые терминалы отказываются проводить операцию. А некоторые пишут: "клиент отказался от ввода ПИНа, возьмите подпись", после чего операция проходит успешно. Кассиры от этого впадают в ступор и начинают допытываться, почему я не ввожу свой пин, моя ли это карта, звонят куда-то и консультируются, как им поступить...
    The mask I wear is one

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Это - не отмена транзакции, это всего лишь "не хочу вводить пин-код".
    Дальше терминал смотрит - так, с пин-кодом я оплатить не могу, есть ли еще варианты оплаты? О, разрешена оплата без пин-кода, оплачиваю. Или же нет, оплата без пина запрещена, отменяем транзакцию.
    Другое дело, что у привата оплата без пина запрещена, и второй сценарий должен был получить отказ.
    та ну дуристика. ти передумав купляти. відмовляєшся і з тебе все рівно списують.. і повторюсь за 10 років жодного разу не було щоб не спитало пін-код

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

та ну дуристика. ти передумав купляти. відмовляєшся і з тебе все рівно списують.. і повторюсь за 10 років жодного разу не було щоб не спитало пін-код
    Нортон, ну представь карту без пина, кассир вбила сумму ок - и всё, транзакция ушла. Когда будешь отмену жать? Или по пейпассу сработает, там до 100грн пинкод не требует.
    У нас такое не случалось, потому что оплата без пина жестко запрещена.
    Мне кажется глюк из-за недавней попытки привата сделать оплату без пинкода. Прописали второй сценарий и он начал срабатывать.
    The mask I wear is one

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Нортон, ну представь карту без пина, кассир вбила сумму ок - и всё, транзакция ушла. Когда будешь отмену жать? Или по пейпассу сработает, там до 100грн пинкод не требует.
    У нас такое не случалось, потому что оплата без пина жестко запрещена.
    Мне кажется глюк из-за недавней попытки привата сделать оплату без пинкода. Прописали второй сценарий и он начал срабатывать.
    ну чого? є карти без піна..в мене на роботі такі попадались у клієнтів. тут питань нема
    але 6ілять коли пін вбитий в карту, то він сцуко повинен бути вбитий

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

ну чого? є карти без піна..в мене на роботі такі попадались у клієнтів. тут питань нема
    але 6ілять коли пін вбитий в карту, то він сцуко повинен бути вбитий
    Ну вот нет. Я даже больше скажу - оплатить можно даже без использования чипа и магнитной ленты Правда, думаю импринтер в днепре только на складах привата найти можно...

В России кстати ситуация более частая:
    во всех моих случаях терминал выдавал: "Клиент от ввода ПИНа отказался", после того как кассир нажимала "продолжить" выскакивала надпись "Возьмите подпись клиента", я расписывался на чеке и расходились..
    The mask I wear is one

Дописів
    3 379

Типово

немає

NortonCommander, при переоформленні картки, її вартість буде списана з однією з Ваших діючих карток. Однак, у випадку, якщо будуть виявлені помилки в роботі карти з боку банку, буде здійснено повернення вартості картки.
    З повагою, ПриватБанк.

Сторінка 121 з 710 ПершаПерша ... 2171111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131171221621 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті