А шо на участку всі 140 будуть сидіти та наблюдати?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А шо на участку всі 140 будуть сидіти та наблюдати?
Тільки що було розблоковано 3 автобуси з спостерігачами, які їдуть контролювати хід виборчого процесу на 205-й виборчий округ.
Всі вони мають офіційний статус і спроба міліції разом з батальйоном "Чернігів" не пустити їх в місто є свавольним втручанням у виборчий процес і злочином, передбаченим ст. 157 КК.
https://www.facebook.com/vitaliy.kup...10364122330851
но как я понимаю дали будет...
Зато ....
Березенко: У Чернігові зараз перебуває більше половини фракції БПП
П'ятниця, 24 липня 2015, 21:06
Кандидат у народні депутати на 205 окрузі Сергій Березенко заявив, що у Чернігові наразі перебуває більше половини фракції Блоку Петра Порошенка.
Про це він заявив в ефірі "Громадського ТБ" в п'ятницю ввечері.
"Зараз тут знаходиться більше половини фракції. А чому вас це дивує? Ви заїдьте, подивіться, що тут відбувається, і ви зрозумієте..", - сказав Березенко.
На запитання про те, чому народні депутати не працюють на своїх округах, а вирушили до Чернігова, він повідомив, що штаби його команди піддаються атакам.
Березенко пояснив, що звернувся по допомогу саме до депутатів, а не до правоохоронців, бо "міліція приїжджає і лише констатує факт побиття".
Як відомо, вибори на 205 окрузі у Чернігові мають відбутися 26 липня. Найзатятішими конкурентами там нині є Геннадій Корбан та Сергій Березенко.
22 липня Чернігівський окружний адміністративний суд не визнав роздачу продуктових наборів та обідів кандидатом в нардепи від партії "Укроп" Геннадієм Корбаном підкупом виборців.
У той же час у Сергія Березенка, який наразі очолює Державне управління справами при президенті, раніше виявили автомобіль зі значною кількістю грошей, зброєю і списками ймовірно підкуплених виборців. Сам Березенко називає провокацією інформацію про це.
Українська правда
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
О! Слушайте, порохоботы, щас я вам одну вещь скажу ...вы только не обижайтесь(с)
Порошенко, прийдя к власти получил от народа его выбравшего, охеренный карт-бланш на многие вещи.
И что же он сделал?
Он все это просрал.
Потратил на договорняки .
И что еще заметила: как только порох пропихивает очередную зраду, он начинает нас пугать наступлением козломордых.
Совпадение?
и ваще я считаю, что пора как минимум три темы объединять: эту, про пороха и про войну с РФ.
да, тут у меня на нервной почве крыша едет. выезжать собрались в половину восьмого утром, еле перевозчиков нашли - был негласный приказ большой группой из днепра не выпускать.
то вы все тут врете... тут только Шурик с Глобусом и еще парой упоротых воду мутит... а остальные поддерживают президента Украины.. ну не может же Возар плохо работать он же гениальный пиарщик...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
вообщем до места расположения ребята вчера добрались поздно ночью. А утром вот такая фихня:
https://www.facebook.com/andriy.deny...2%3A%22R%22%7D
СБУ залякує перевізників, погрожує, якщо возитимуть їх з турбази в місто
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks