| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну и где за 1,5 года от революции достоинства посаженные силовики?
Всех, кого могли, кто хотел, выпустили за границу с нажитыми деньгами.
Площадка для экономики была бы, если бы год назад их всех задержали, провели расследование и отобрали то, что неправильно взяли.
А теперь, увы, поезд ушел. там много чего с поездом ушло
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
та писала ж. глобального результату немає. є перший і початковий - МВС та прокуратура. Рік тому був оголошений план реформ в цих структурах, йдуть за заявленим планом у часі.
рік тому був пік зовнішньої агресіі, силовики і олєгархи сидять на потоках . одночасова внутрішня війна і зовнішня - я не знаю як було б. може б і вийшло за умов диктатури.Площадка для экономики была бы, если бы год назад их всех задержали, провели расследование и отобрали то, что неправильно взяли.
А теперь, увы, поезд ушел. там много чего с поездом ушло
...как может закончиться шара, если богатство наших олигархов превышает все мыслимые пропорции для крещеного мира? .... именно пропорции .... ну дофуя у них денех ... и не просто дофуя, а слишком дофуя .... чо бы не бросить морковку за хоровое пение "славься, барин, наш кормилец!" ...????
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
для "відмінніці" РолиПерший заступник начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимир Шапакін вніс заставу у 6,4 млн грн та вийшов з СІЗО.
Про це повідомляє ТСН.
Шапакін вже вдруге вносить за себе заставу. Вперше суд призначив суму у 3,2 млн грн – 9 липня прокурор вийшов з-під варти.
Під час судового засідання, коли йому було збільшено заставу, Шапакін пояснював, що перші 3,2 мільйони гривень за нього внесли друзі.
Після цього рішення суду першої інстанції оскаржили у Апеляційному суді. Сторона обвинувачення вимагала призначити заставу у 30 млн грн, але суд обрав значно нижчу суму.
Тепер Шапакін доплатив ще 3,2 мільйони до першої застави.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks