| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ооо чем дальше в лес..Ірчик, допоможіть вирішити задачку! Умова: на спеціальність - 5 БМ, претенденти наступні:
Вася 202 Приор 3
Петя 195 Приор 4
Вова 190 Приор 2
Саша 180 Приор 5
Даша 170 Приор 1
Паша 165 Приор 1
Маша 160 Приор 1
Питання: як (імовірно) розподіляться місця на БМ?
такс а куда нести копии или никуда? Ирчик пишет что их уже проверили?![]()
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
короче с такой арифметикой понятно - что все будет понятно 4-8 числа ...![]()
Так! не заплутуйте мене і себе!
Ребенок2 ПЕРШИМ вступив у гру - у нього ВИЩИЙ БАЛ (а це головне).
- Він бере участь в розіграші свого першого пріоритету
-- якщо пройшов - його В ЦЬОМУ КОКУРСІ ВЖЕ НЕМА
-- якщо не пройшов, цей конкурс СТАЄ для нього 1 і маємо:
--- Ребенок 1 - 190, пріоритет 1
--- Ребенок 2 - 192, пріоритет 1
- серед них обираємо з більшим балом, потім наступного...
Почекайте переживати, на сьогодні НІЧОГО не ясно.
Народ просто не здає заяви
Я так не сказала...
Місця на момент доходження до ТВОГО пріоритету можуть бути зайняті людми у яких бал НЕ МЕНШИЙ (більший або дорівнює) твоєму, а пріоритет вищий.
ТАК!
Це я намагаюся 2 місяці пояснити людям, які пишуть 15 заяв у ВСІ найпрестижніші місця, маючи 180-190 балів
Найпрестижніші - дивіться минулий рік - будуть зайняти тими, в кого 200+
А реально розумні діти (бо цього року 180 - це не минулорічні 180!) залишаться або на своїх 12-13-14 пріоритетах, або взагалі без бюджету
Ох
Перевіряють у першій приймальній комісії, куди ви приносите копії!
Якщо все гаразд і ви попали в базу ЄДБО - подавайте решту електронкою, чекайте конкурсу і потім принесесте оригінали
Ksushik: "Пройдут первые 5 по наивысшим балламп, при условии, что на всех прочих (высших) приоритетах они не прошли. Ірчик так?"
Я тоже так считала... до сегодняшнего утра...
одним из главных признаков счастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать
На абитпоиске в гостевой книге дали этот емейл [email protected]
Я им писала, но они не отвечают![]()
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
Мне ответили.
Мое письмо:
Добрый день! Скажите – почему на вступе не отображаются приоритеты, которые в этой вступительной компании играют одну из ключевых ролей?
Звонила в МОН – они посоветовали обратиться с этим вопросом к вам, мотивируя это тем, что они вам предоставляют все данные, включая приоритеты.
Можно надеяться, что колонка с приоритетами все-же будет добавлена на вступ-инфо?
Их ответ:
Доброго дня, пані Оксано!
В нашому договорі з розпорядником ЄДБО прописано пряму заборону публікувати персональні пріоритети.
До вечора ми включимо відображення статистичних даних по пріоритетах для кожного рейтингового списку.
Але поки в договорі прописана заборона - конкретних цифр пріоритетів видно не буде.
З повагою,
Олександр
ІС "Конкурс"
@it.will.be.sweet
Вдруг кому-то тоже пригодиться:
На вступ-инфо, если клацнуть мышкой по сумме баллов, то список будет по баллам, а не по порядковому номеру.
Письмо написала.
а я что-то не пойму - "статистичні данні по пріоритетах для кожного рейтингового списку " - це шо? что в итоге они там включат?
и с цитатой этого ответа тогда можно бомбить ЕДБО
я так думаю - общая статистика - сколько всего детей с приоритетом 1, 2,3 ....
в ЕДБО я вчера звонила (я ниже писала)
они сказали, что сотрудничают только с ВУЗами, а частным лицам ничего не комментируют и отправляют к ИС Конкурс....
Получается замкнутый круг - МОН кивает на ЕДБО (мол мы им предоставляем все, почему ои не все публикуют - знать не знаем), ЕДБО - отправляют на ИС Конкурс, ИС конкурс ссылается на запрет ЕДБО....
я вообще не понимаю - что значит " в договоре запрет" на каком основании???
п.с могу дать телефон ЕДБО - наберите еще вы попробуйте задать вопросы - благо им хоть дозвониться не проблема, не то что на гарячую линию...
044 239 86 20
что-то узнаете - напишите...
@it.will.be.sweet
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks