| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...."Йовбак - это должность при мвд!"(с)
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"ребята"(с) Геращенко брали заложником ребенка?
еще точно не вырисовалось - кто такие эти йовбики )
Сергей Наумович @sernaum 2h2 hours ago
При Януковиче были титушки, а теперь будут "йовбаки")))Хроники Хунты @JuntaChronicles 44m44 minutes ago
В воскресенье на Львов арене состояться состязания йовбиков против титушек. Призовой фонд - сандалики со встроенным носками.
Теоретически могло. Поэтому за текущим отсутствием информации у меня две наиболее вероятные версии - 1-2 "не стойких на голову" (с) , гм, бойца ПС (были там пара чуд при малейшем шухере стрелявшие поверх голов) на общем неблагополучном фоне, или провокация. В порядке убывания вероятности.
А третий - таки да, бандитские разборки и "они так привыкли".
Востаннє редагував habubabur: 13.07.2015 о 19:43
та ні, не всіх добробатів , а персонажа сємьонбатальйон. турбувалася, кому це б.у потрібне за планом генералаБ феодального закріплення добробатів.)
а. ще Днєпр-1 більш не в фаворі у Бєня -к.
http://obozrevatel.com/interview/378...kto-ustoit.htm
Официально!
Зростання напруги на лінії зіткнення на Донбасі дивним чином синхронізувалось зі спробою дестабілізувати ситуацію у глибокому тилу, за тисячу кілометрів від фронту, де з’явилися люди з важким озброєнням, заявив президент України Петро Порошенко на засіданні Воєнного кабінету
«Це дискредитація справжніх патріотів України. Жодна політична сила не повинна і не буде мати жодних озброєних осередків. Жодна політична організація не має права обзаводитися банальними кримінальними угрупуваннями», – заявив президент, якого цитує його прес-служба.
Він наголосив, що МВС, СБУ та інші правоохоронні органи мають виконати свій обов’язок та роззброїти всі незаконні збройні формування.
Глава держави також дав доручення зробити кадрові висновки в регіоні за результатами розслідування.
«Контрабанда не є суто закарпатською проблемою. Тільки ми почали затискати гайки – одразу вся ця нечисть повистрибувала. Контрабандисти Закарпаття кинули виклик усій Україні. Я хочу заявити – ми цей виклик приймаємо», – заявив Петро Порошенко.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Полиция Чехии идентифицировала угнанное авто, которое фигурирует на видео перестрелки в Мукачево, - Deutsche Welle
"Это авто значится в базе данных угнанных автомобилей - в Шенгенской информационной системе. В связи с этим мы обратимся к нашим украинским коллегам", - сообщил спикер чешской полиции.
Интересно когда нас возьмут в Европу, лет через стопятьсот?
Если честно-я в акуе....
На Донбассе-война,в Западной-тоже война намечается...
А у нас тут прямо островок спокойствия (слава Богу) в центре тайфуна...
А ваще,это писец,граждане...![]()
есть охотники тут? на что сейчас можно охотиться?
От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks