Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 85 з 141 ПершаПерша ... 35757677787980818283848586878889909192939495135 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2818, показано з 1 681 по 1 700.

Тема: Что там в Мукачево?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    4 826

Типово

Цитата Допис від AK-47 Переглянути допис
    ага, и еще посты удаляют те которые им не нравятся...

ну прям демократия, гласность, свобода слова

огород скатился на уровень севинфо
    это частный ресурс, если ШО. Или у тебя дома можно делать все что я хочу, или все же согласно твоих правил?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Злив - это на основании радости Привата от совместной с государством тяжбы с Россией или ещё причины есть? ))
    перелік феодалів і до них батальйонав. злив Бєня клубом Семенабатальона з інфорпростору та прокачки, як медіа проекту. у моєму реченні знакав прєпінія бракує) крапка відсутня після "ітак далєє".

сорі, а про що Ви запитуєте?
    Востаннє редагував Rоlа: 13.07.2015 о 18:47

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    4 826

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    ох уж еті с.

Артем Шевченко
    54 мин. ·
    Щоб остаточно зняти всі інсінуації щодо тієї однієї особи у спортивних штанях і камуфляжній куртці із зброєю. Саме він - НЕ працівник МВС, його звати Йовбак Микола Миколайович. Він - мисливець, 1972 року народження, має зареєстрований легально мисливський карабін "Форт 205" дозвіл дійсний до 2017 року. Проїзджаючи повз озброєних міліціонерів вже після перестрілки він зупинився із власної ініціативи і приєднався до співробітників міліції. Саме у цей час його зняли на відео. Згодом міліціонери його змусили заховати зброю і залишити місце пригоди.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Папіредники вже намагался таке зробити і де вони опинилися.
    там де ВО Свобода і Стьопа Б.?

Дописів
    39 400

Типово

Разница в том , что сейчас ПС сам себя съедает. Власти особо и делать ничего не надо...
    не їсть, а очіщаєтся. так рупор ДУК пояснив перехід бійців в Азов.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

"Йовбак - это должность при мвд!"(с)
    ....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    46 288

Типово

перелік феодалів і до них батальйонав. злив Бєня клубом Семенабатальона з інфорпростору та прокачки, як медіа проекту. у моєму реченні знакав прєпінія бракує) крапка відсутня після "ітак далєє".

сорі, а про що Ви запитуєте?

Я уточнял про слив Беней добробатов. Если я правильно вас понял. Почему так решили?
    А как же любимый ПС?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

"ребята"(с) Геращенко брали заложником ребенка?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    572

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    "Йовбак - это должность при мвд!"(с)
    еще точно не вырисовалось - кто такие эти йовбики )
    Сергей Наумович ‏@sernaum 2h2 hours ago
    При Януковиче были титушки, а теперь будут "йовбаки")))
    Хроники Хунты ‏@JuntaChronicles 44m44 minutes ago

В воскресенье на Львов арене состояться состязания йовбиков против титушек. Призовой фонд - сандалики со встроенным носками.

Дописів
    19

Типово

Дописів
    8 924

Типово

Цитата Допис від m.a.p Переглянути допис
    А кто сказал что стреляли с одной стороны? И не было , к примеру, стрелка от третьей стороны?
    Теоретически могло. Поэтому за текущим отсутствием информации у меня две наиболее вероятные версии - 1-2 "не стойких на голову" (с) , гм, бойца ПС (были там пара чуд при малейшем шухере стрелявшие поверх голов) на общем неблагополучном фоне, или провокация. В порядке убывания вероятности.
    А третий - таки да, бандитские разборки и "они так привыкли".
    Востаннє редагував habubabur: 13.07.2015 о 19:43

Дописів
    39 400

Типово

Я уточнял про слив Беней добробатов. Если я правильно вас понял. Почему так решили?
    А как же любимый ПС?
    та ні, не всіх добробатів , а персонажа сємьонбатальйон. турбувалася, кому це б.у потрібне за планом генералаБ феодального закріплення добробатів.)

а. ще Днєпр-1 більш не в фаворі у Бєня -к.

http://obozrevatel.com/interview/378...kto-ustoit.htm

Дописів
    46 288

Типово

Официально!

Зростання напруги на лінії зіткнення на Донбасі дивним чином синхронізувалось зі спробою дестабілізувати ситуацію у глибокому тилу, за тисячу кілометрів від фронту, де з’явилися люди з важким озброєнням, заявив президент України Петро Порошенко на засіданні Воєнного кабінету

«Це дискредитація справжніх патріотів України. Жодна політична сила не повинна і не буде мати жодних озброєних осередків. Жодна політична організація не має права обзаводитися банальними кримінальними угрупуваннями», – заявив президент, якого цитує його прес-служба.

Він наголосив, що МВС, СБУ та інші правоохоронні органи мають виконати свій обов’язок та роззброїти всі незаконні збройні формування.
    Глава держави також дав доручення зробити кадрові висновки в регіоні за результатами розслідування.

«Контрабанда не є суто закарпатською проблемою. Тільки ми почали затискати гайки – одразу вся ця нечисть повистрибувала. Контрабандисти Закарпаття кинули виклик усій Україні. Я хочу заявити – ми цей виклик приймаємо», – заявив Петро Порошенко.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    39 400

Типово

Официально!

Зростання напруги на лінії зіткнення на Донбасі дивним чином синхронізувалось зі спробою дестабілізувати ситуацію у глибокому тилу, за тисячу кілометрів від фронту, де з’явилися люди з важким озброєнням, заявив президент України Петро Порошенко на засіданні Воєнного кабінету

«Це дискредитація справжніх патріотів України. Жодна політична сила не повинна і не буде мати жодних озброєних осередків. Жодна політична організація не має права обзаводитися банальними кримінальними угрупуваннями», – заявив президент, якого цитує його прес-служба.

Він наголосив, що МВС, СБУ та інші правоохоронні органи мають виконати свій обов’язок та роззброїти всі незаконні збройні формування.
    Глава держави також дав доручення зробити кадрові висновки в регіоні за результатами розслідування.

«Контрабанда не є суто закарпатською проблемою. Тільки ми почали затискати гайки – одразу вся ця нечисть повистрибувала. Контрабандисти Закарпаття кинули виклик усій Україні. Я хочу заявити – ми цей виклик приймаємо», – заявив Петро Порошенко.
    мисливців Йобікав порох в які ряди поставив? до політика-депутата чи таки до артьомок авакових? тобто, чи законні угрупування йобікав?

Дописів
    19

Типово

Полиция Чехии идентифицировала угнанное авто, которое фигурирует на видео перестрелки в Мукачево, - Deutsche Welle

"Это авто значится в базе данных угнанных автомобилей - в Шенгенской информационной системе. В связи с этим мы обратимся к нашим украинским коллегам", - сообщил спикер чешской полиции.

Интересно когда нас возьмут в Европу, лет через стопятьсот?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Может кофейка к опроснику? Мороженко? ))

ЗЫ Губа на месте? Давно проверял? ))
    Да ты просто боишься,что у вас с Флексо просто аргументов потом не будет т.к все будет видно

Дописів
    26 616

Типово

ох уж еті с.

Артем Шевченко
    54 мин. ·
    Щоб остаточно зняти всі інсінуації щодо тієї однієї особи у спортивних штанях і камуфляжній куртці із зброєю. Саме він - НЕ працівник МВС, його звати Йовбак Микола Миколайович. Він - мисливець, 1972 року народження, має зареєстрований легально мисливський карабін "Форт 205" дозвіл дійсний до 2017 року. Проїзджаючи повз озброєних міліціонерів вже після перестрілки він зупинився із власної ініціативи і приєднався до співробітників міліції. Саме у цей час його зняли на відео. Згодом міліціонери його змусили заховати зброю і залишити місце пригоди.

Орлы Кравченко. Титушки Захарченко. Йовбаки Ланьо..
    хм!(c)

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Если честно-я в акуе....
    На Донбассе-война,в Западной-тоже война намечается...
    А у нас тут прямо островок спокойствия (слава Богу) в центре тайфуна...
    А ваще,это писец,граждане...

Дописів
    3 938

Типово

Цитата Допис від Заблудившийся Переглянути допис

Орлы Кравченко. Титушки Захарченко. Йовбаки Ланьо..
    Так это косплей был
    The only easy day was yesterday (c)

Дописів
    5 629

Типово

есть охотники тут? на что сейчас можно охотиться?
    От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.

Сторінка 85 з 141 ПершаПерша ... 35757677787980818283848586878889909192939495135 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті