| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кому це 2 бали поставити треба? КодаЦЬка область буде.Новокодакська обл
Особисто мені до вподоби лише справжні історичні варіанти: (Новий) Кодак та Стара Самара.
Дніпер/Дніпро місто не має права приватизувати. Це занадто цінний культурний образ для всієї країни.
Але моя думка неважлива, адже я харків'янин.Кодáк.
Новинні сайти пишуть, що радше за все назвуть Дніпрослав. Краще б тоді Славутин. Дніпро+Слава ліпити при наявності альтернативних назв ріки Славута, Славутич тощо - це якийсь несмак.
Декан исторического факультета ДНУ, что в комиссии по переименованию, считает что 80% населения нашего города -"вороги України". Пишет, что вороги хотят оставить тоже название. А кто знает, был ли он член КПСС? Профессор- историк всю жизнь учил студентов руководящей роли партии, а теперь так же прогибается под нынешних. Это самые отвратительные люди- хамелеоны. Никогда не знаешь что он на самом деле думает.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks