| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Все просто: название города - это как имя. Если узнаешь, что твое имя произошло от не нравящегося тебе предмета или действия побежишь менять? Так и здесь все привыкли к Днепропетровску, мало того, это не просто название - это брэнд! Его знают во многих странах. И давно его не ассоциируют с Григорием Ивановичем, если бы эту тему не поднимали, то о нем бы тихо забыли. Ну памятник демонтировали бы (не завалили, а демонтировали!) и следа бы в памяти не осталось!
Востаннє редагував Большой Боб: 04.07.2015 о 14:52
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Я не хочу головняка - це перше і головне! Скільки людей - стільки й обставин. Серед моїх знайомих немає жодного, хто б волів витрачати свої гроші заради перейменовання. А витрачати прийдеться не там , так туточки. Скількі разів наша влада нас най-----ла попри свої обіцянки-цяцянки .
І, доречі, чому мене не питають - хочу я переіменовуватися чи ні?!
Ось чому потрібно змінити назву "жовтневий "? Шо крамольного? Квітневий, вересневий...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
кто ходит на эти заседания ?
http://gorod.dp.ua/news/105660
Не называйте улицы фамилией и именами людей!
Не превращайте город в кладбище!
Смена дорожного полотна, лифта или клумбы не предполагает неудобств с документами, и личных затрат населения.
Жадность и мудрость несовместимы
Говорят на Октябрьской площади новые таблички появились "Соборная площадь"
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
И форум dp.ua будет неактуален - надо будет или ds или di![]()
Жадность и мудрость несовместимы
"себе" -це кому?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks