| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Просто з'їздила в магазин. По дорозі, спостерігала як 5-ро автівок спокійно проїжджали на червоне світло.
Інші сипали сміття на дорогу.
Це місто безнадійне.
Знову таксісти п... показали себе вобщім. Знак "дати дорогу" повилазило шо з одного шо з другого боку, на ю.словацького (це там де перекрили далі по плеханова). Перекриття вулиці, по понятіям, скасовує знаки пріоритету ага?
і ше один п спинився перед перехрестям на аварієчці прямо перед носом. Вишневий ланос, бгг.
Кармашек там есть. Если я видел встречного -ждал возле него.
Березинка, такая березинка, считаю рег прав, сколько раз там ездил всегда пропускали заезжающие, но был бы на месте ланоса какойнить БЧЖ, я думаю автор бы прыгнул в карманчик)
Не, не прыгнул бы т.к. карманчик остался далеко позади, или вы называете карманчиком поворот налево вглубь територии? Так он слишком узкий чтобы там стоять.
Встретилось 2 оленя,на месте рега заехал бы плавно колесом на бордюр и все дела.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks