| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
пишу про час для діі, гроші для діі та несамостійність в стратегічних планах. балаболити порох вміє, депутати теж, обіцяти -теж.
чому в питанні 20 років, а не 19 чи 17, 5? це про якість питань та розмови, єслі што.
ще з прикладу якісті обміну інформацією з вами . люстрацію хто поставив? "свьіше" ? чи це ініціатива мєстного розліва? пишу, що для реформ потрібні гроші і середовище, а ви про люстрацію. люстрація ніякого відношення до стистемних реформ не має. для чогось запитуєте про міліцію, яка залишилася у більшості таж сама, що і за часи яника, хоча , знов таки, пишу про час та середовище для зносу силовік старого формату.вы пишете реформы,которые на ходу были поставлены и поставлены не порохом,а свыше.
лукавите до ужаса в этом вопросе.
напишите лучше про люстрацию.
как она прошла?
как милиция пропустила сторонников рф и тех,кто помогал боевикам?
а проекты сша понятное дело будут удачными.
Востаннє редагував Rоlа: 03.07.2015 о 15:26
Кстати, если верить Цензору, Штепа опять в мэры собирается![]()
The only easy day was yesterday (c)
так я почему и написал,что нужна детальная программа и сроки.
вы сказали все есть и тут же
зачем брать такие сроки?час для діі 20 років
это же совковое "через 10 лет построим капитализм".
почему популисткие планы не разбить на реальные маленькие?
и пытаться выполнять в срок(конечно с +- разницей во времени)
вот для этого надо 20 лет?
нет.пы.сы вот навскидку вспомнил,что народ просил чистую раду в которой не будет тех,кто голосует за 5х(закон),снять неприкосновенность(закон),тех кто прогуливает(закон),тех кто не отвечает выбранным параметрам в отставку(закон)
Для этого реально надо 20 лет?
за год приняты законы?
BRKNG На Кубани разбился МиГ-29, пилот катапультировался
є окремі програми з термінами, як і презентована реформа МВС у 2014 році, є напрямки, терміни реалізаціі яких залежать від прийняття Радою.
утомляєте. какіє такіє? ви ж не мене цитуєте про 20 років, а те, що самі з моїх слів зліпили.зачем брать такие сроки?час для діі 20 років
утомляєтє-2.это же совковое "через 10 лет построим капитализм".
так розбиті ж на програми реформування різних напрямків. МВС до 2017, прокуратура наче за 5 років. чому все не завтра чи вчора? ще раз, вже утомльонно- супротив силовиків з загрозою внутрішної біди під час активної фази зовнішнього військового втручання і узгоджені зовнішні етапи під фінансування, розтягнуті в періоді.почему популисткие планы не разбить на реальные маленькие?
утомілі. реформа МВС, наприклад, йде за планом. децентралізацію теж намагаються впровадити з оголошеним у 2014 році періоді.и пытаться выполнять в срок(конечно с +- разницей во времени)
вот для этого надо 20 лет?
може досить тримати руки до неба і голосити про 20 років? яку реформу проведуть за 20 років? давайте документальний при клад того, про що руки до неба.
скільки років пройде до формування еліти, яка зміне відповідальність - 20, 15, 17,5 , 3, не знаю.нет.
за год приняты законы?пы.сы вот навскидку вспомнил,что народ просил чистую раду в которой не будет тех,кто голосует за 5х(закон),снять неприкосновенность(закон),тех кто прогуливает(закон),тех кто не отвечает выбранным параметрам в отставку(закон)
Для этого реально надо 20 лет?
повторяю вам
вы говорите о требованиях мвф,сша и ес.вы пишете реформы,которые на ходу были поставлены и поставлены не порохом,а свыше.
лукавите до ужаса в этом вопросе.
напишите лучше про люстрацию.
как она прошла?
как милиция пропустила сторонников рф и тех,кто помогал боевикам?
а проекты сша понятное дело будут удачными.
ну никак не народа,который привел во власть пороха и раду.
у народа первоначальные требования были совсем другие.
или вы хотите сказать,что народ у пороха просил повышение тарифов на жкх?
для розуміння чому не всьо сразу, що реформи потребують фінансів зовні і програми фінансування узгоджені в періоді. бо всьо сразу -многа грошей і одночасового супротиву.
21.01.15
США не намерены сокращать объемы инвестиций в реформирование украинской милиции, заявил посол США в Украине Джеффри Пайетт, сообщает "BBC Украина".
После успешной реализации проекта в столице планируется расширить его и на другие крупные города.
"Мы планируем продолжить инвестиции в этот проект. Наше участие не ограничится первым этапом в Киеве, мы хотим работать с Министерством внутренних дел и далее, после успешного внедрения проекта в Киеве, распространить его на другие крупные города, такие как Харьков и Одесса", - сказал он.
Целью совместного проекта США и украинского МВД является "создание новой украинской полиции, которая не коррумпирована, будет служить народу, у нее будет новая униформа и новые методы работы".
------------------------
08 червня 2015,
серед найважливіших міждержавних питань остаточно оформили угоди допомоги урядів Японії та Канади на підтримку проведення реформи МВС.
Канада надасть безповоротну фінансову допомогу $ 5 млн. В цьому році і продовжить у наступному. Японія - $ 4,2 млн.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
не треба повторювати своє розуміння написаного мною. я пишу те, про що пишу,не про вимоги народу, як ви помітили, а про час, можливості і зовнішню сратегію та фінанси на зміни, а ви запитуєте про вимоги народу ще й пишите, що я шось хочу сказати про комунальні тарифи і з моїх слів складаєте цитати про 20 років, які я не написала. валі кульом без мене.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks