Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 326 з 415 ПершаПерша ... 226276316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336376 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8283, показано з 6 501 по 6 520.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    і що?
    прикордонна поліція Словакіі ставить, прикордонна поліціі Румуніі ставить, пп Угорщини ставить.
    имею в виду, что сравнивать страны в середине одной Еврозоны, где контрабанды и незаконных пересечений границы не может быть в принципе с Украиной - достаточно некорректно
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    имею в виду, что сравнивать страны в середине одной Еврозоны, где контрабанды и незаконных пересечений границы не может быть в принципе с Украиной - достаточно некорректно
    згадувала Грузію -корректно?
    це був приклад охорони кордону прикордонною поліцією, як існування пп, а не порівняння функціоналу. ще немає законодавчого наповнення функціями, щоб порівнювати.

Дописів
    46 288

Типово

ні, не смішно.

я не знаю скільки машин іхало. ви теж. коли іду на Донбас з Дніпра по трасі не так вже й багато вантажіков, у порівнянні з іншими роками. може контрабас йде іншою дорогою.

ви вигадуєте питання і хочете щоб у мене були відповіді на ваші "ілі"? у мене немає.

почєму? відповідайте на своє питання з 100% відповідальністю за інформацію. нє? на що ви розраховуєте, коли ставите на форумі питання до фахівців кількох спецслужб? на те , що не отримаєте відповідь і напишите про мінстець?

почитайте новини, більш ніж в них є я не знаю.
    у нас корумпована вся держава. хто "самьій" мені не відомо, може СБУ.
    Зря Рола.. Я давно за ним наблюдаю... Мальчик явно растёт. По сравнению с прошлогодними несмелыми фотачкамэ про Крым это персонаж вещает в каждой полит теме. И делает это именно так как вы заметили - хлопает ресничками на конкретную тему обсуждения и засыпает риторическими революционными вопросами на говнонаправленные. От фсепропало до почему не расстреляли.
    Талантливый гобусовский зам.

Обычный революционный провокатор.

И я не шучу.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Зря Рола.. Я давно за ним наблюдаю... Мальчик явно растёт. По сравнению с прошлогодними несмелыми фотачкамэ про Крым это персонаж вещает в каждой полит теме. И делает это именно так как вы заметили - хлопает ресничками на конкретную тему обсуждения и засыпает риторическими революционными вопросами на говнонаправленные. От фсепропало до почему не расстреляли.
    Талантливый гобусовский зам.

Обычный революционный провокатор.

И я не шучу.
    ну не знаю. не підтримую ваші оцінки про щодо профілю то й розмову про персонаж скасовую)

а революційні бубубу -це ж саме просте, наче революція сама по собі шось змінювала, включно майдани. еволюційні зміни довші, складніші, кому охота та воськатися.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

згадувала Грузію -корректно?
    це був приклад охорони кордону прикордонною поліцією, як існування пп, а не порівняння функціоналу. ще немає законодавчого наповнення функціями, щоб порівнювати.
    ничего не могу сказать по эффективности грузинских полицейских-пограничников, почитаю скажу
    мне лично в данном законе не нравится, что МВД увеличится как минимум на 150 тыс - раз, две силовые вертикали готовят под объединение - два, функционал погранцов и охрана общественного порядка сильно разная - три
    если уж и объединять с кем либо, то было бы логичней это сделать СБУ
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

ну не знаю. не підтримую ваші оцінки про щодо профілю то й розмову про персонаж скасовую)

а революційні бубубу -це ж саме просте, наче революція сама по собі шось змінювала, включно майдани. еволюційні зміни довші, складніші, кому охота та воськатися.
    а революційні бубубу -це ж саме просте
    согласен,что критиковать легче всего.
    видели уже и на примере тимошенко и на примере яценюка
    наче революція сама по собі шось змінювала
    как это не изменила?
    она привела нового президента.
    она привела новую раду.(измененную под нужды президента)
    все это народ сделал под опр.условия.
    еволюційні зміни довші
    долгосрочные-да.
    но есть же быстрые решения.
    вот на примере михи.
    и это никак не оправдывает то,что назначают предателей и вату.
    кому охота та воськатися.
    многие готовы терпеть,но при условии четкой программы и выполнении поставленных шагов.
    тут нет ни одного ни другого.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис

как это не изменила?
    она привела нового президента.она привела новую раду.(измененную под нужды президента)
    все это народ сделал под опр.условия.
    нова приведе нового, чергова -нового. нічого революція не змінює, крім персон. ви ж самі пишите про 20 річну угоду між суспільством і владою : ми тебе/вас на трон привели, умови оголосили з нас всьо) є час для компромісів, є час для диктатури на кшталт Міхо, а це еволюційні процеси. формування нових еліт , нових вимог суспільства та розумяння громадянами своєї сили та впливу це- еволюція. реакція піплу на популізм 1558-1 -краплинка цього процесу.

долгосрочные-да.
    но есть же быстрые решения.
    вот на примере михи.
    и это никак не оправдывает то,что назначают предателей и вату.
    не всі діі Міхо законні, депутати не поспішають допомогти правовим полем, швидкі рішення тільки через втручання пороха. крім того, Міхо - це проект. якщо олєгархи не перевернуть Одесу та Україну, Міхо відкатає на Одесі децентралізацію і цільові програмні інвестиціі в регіон, а не в абстрактну Україну.

многие готовы терпеть,но при условии четкой программы и выполнении поставленных шагов.
    тут нет ни одного ни другого.
    є, це ті самі закони про вибори, децентралізація, закони про прокуратору, функціонал НАБ, реформа МВС, реформа ВСУ. так само існувала програма реформування МВС з 2014, а сьогодні виявляється , що поставлєнньіх шагов і программьі не бачили і при цьому Киів днями отримає нових патрульних.
    Реформи -це гроші. У госдепа три задачі: утримати володю, утримати внутрішню ситуацію в Україні і знайти гроші для системних реформ під реперним контролем та пошаговим фінансуванням. гроші на реформи Грузіі- мізер у порівнянні з Україною.
    порох не самостіний в стратегіі, в внутрішніх мутках- так. за рік санкціями трохи вимотали бензоколонку, одночасо в 2014 році проводити вируб силовиків, які кришують потоки, олєгархів та отримувати активні фази АТО на Донбасі - х.з. з якого б боку розбили країну.

модель - Одеса, якщо Україну не рознесе внутрішній роздрай алєгархів, а бюрократична машина ЄС та США продовже санкціонний тиск на апетит володі- може буде щось схоже на свєт в тунелє. навсяк, це моє імхо.
    Востаннє редагував Rоlа: 03.07.2015 о 14:28

Дописів
    39 400

Типово

ничего не могу сказать по эффективности грузинских полицейских-пограничников, почитаю скажу
    румунських, словацьких .
    мне лично в данном законе не нравится, что МВД увеличится как минимум на 150 тыс - раз, две силовые вертикали готовят под объединение - два, функционал погранцов и охрана общественного порядка сильно разная - три
    як нарахували+150?
    скільки буде загалом під мвс? скільки зараз в мвс та окремо ?
    про функціонал погранців в ролі прикордонної поліціі пропоную оговорювати після відповідних законів та деталізаціі реформування.
    до розмови http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/02/4/7057429/

Дописів
    3 938

Типово

функционал погранцов и охрана общественного порядка сильно разная
    Вот
    Собственно, при Союзе же, погранвойска были в подчинении КГБ.

Я почему-то так и думал, что проведут параллели.
    The only easy day was yesterday (c)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Кайзер Билл Переглянути допис
    Вот

Собственно, при Союзе же, погранвойска были в подчинении КГБ.

Я почему-то так и думал, что проведут параллели.
    паралель проводять з Європою.

Дописів
    46 288

Типово

нова приведе нового, чергова -нового. нічого революція не змінює, крім персон. ви ж самі пишите про 20 річну угоду між суспільством і владою : ми тебе/вас на трон привели, умови оголосили з нас всьо) є час для компромісів, є час для диктатури на кшталт Міхо, а це еволюційні процеси. формування нових еліт , нових вимог суспільства та розумяння громадянами своєї сили та впливу це- еволюція. реакція піплу на популізм 1558-1 -краплинка цього процесу.

не всі діі Міхо законні, депутати не поспішають допомогти правовим полем, швидкі рішення тільки через втручання пороха. крім того, Міхо - це проект. якщо олєгархи не перевернуть Одесу та Україну, Міхо відкатає на Одесі децентралізацію і цільові програмні інвестиціі в регіон, а не в абстрактну Україну.

є, це ті самі закони про вибори, децентралізація, закони про прокуратору, функціонал НАБ, реформа МВС, реформа ВСУ. так само існувала програма реформування МВС з 2014, а сьогодні виявляється , що поставлєнньіх шагов і программьі не бачили і при цьому Киів днями отримає нових патрульних.
    Реформи -це гроші. У госдепа три задачі: утримати володю, утримати внутрішню ситуацію в Україні і знайти гроші для системних реформ під реперним контролем та пошаговим фінансуванням. гроші на реформи Грузіі- мізер у порівнянні з Україною.
    порох не самостіних в стратегіі, в внутрішніх мутках- так. за рік санкціями трохи вимотали бензоколонку, одночасо в 2014 році проводити вируб силовиків, які кришують потоки, олєгархів та отримувати активні фази АТО на Донбасі - х.з. з якого б боку розбили країну.

модель - Одеса, якщо Україну не рознесе внутрішній роздрай алєгархів, а бюрократична машина ЄС та США продовже санкціонний тиск на апетит володі- може буде щось схоже на свєт в тунелє. навсяк, це моє імхо.
    Я только добавлю к этой блистательной речи один нюанс, если позволите.
    Для того что бы удержать страну и дать возможность выстрелить Одессе - строится реальная вертикаль президентской власти. Успешно.

Дописів
    3 938

Типово

паралель проводять з Європою.
    Им бы параллели проводить в части соблюдения законов самими властями

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Я только добавлю к этой блистательной речи один нюанс, если позволите.
    Для того что бы удержать страну и дать возможность выстрелить Одессе - строится реальная вертикаль президентской власти. Успешно.
    вот именно это нас скатывает в российскую жоппу

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Кайзер Билл Переглянути допис
    Им бы параллели проводить в части соблюдения законов самими властями
    ета да. но ми ж про паралель моделі реформування.

Vozar, я означених успіхів не бачу і іх не може бути через кадрову кризу, квоти на крісла , інтереси олєгархів до бюджету рукамє кнопкодавів та перманетні вибори)
    тобто, в межах повноважень та підпорядкованих пороху структур -так, кладається те, що повинно бути. а "вертикаль" - нє.

Дописів
    758

Типово

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 443

Типово

румунських, словацьких .
    як нарахували+150?
    скільки буде загалом під мвс? скільки зараз в мвс та окремо ?
    про функціонал погранців в ролі прикордонної поліціі пропоную оговорювати після відповідних законів та деталізаціі реформування.
    до розмови http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/02/4/7057429/
    виноват, было 40 стало 50т тыс
    МВД - 170 тыс
    НГ - 60 тыс
    игого 270-280 тыс

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

порох не самостіний в стратегіі, в внутрішніх мутках- так. за рік санкціями трохи вимотали бензоколонку, одночасо в 2014 році проводити вируб силовиків, які кришують потоки, олєгархів та отримувати активні фази АТО на Донбасі - х.з. з якого б боку розбили країну.

правильно.
    революция случается тогда,когда старый правитель уже не может,но уходить не хочет.
    поэтому силой приводят нового для выполнения требований народа.

после майдана были четкие пункты насчет наказания убийц,наказания рыгов и т.д и т.п.
    под это ,а потом и под войну за час подписался порох.
    это по краткосрочным планам.
    в более длительные реформы вошли вступление в ес и т.д
    вот это можно отнести к 20 годам,а прошлые нет.
    кто из рыгов сейчас сидит?
    так же можно спросить вопрос за сепартизм по главарям,что я задавал олегу.
    из тех кто сидит,я только помню штепу и то это такая пешка,которая попала под раздачу

не забываем,что михо делает не все законно лишь потому,что у него ,как у гебернатора,на это нет прав.
    а кто ограничивает пороха и ко в законности?
    люди готовы терпеть диктат некоторое время для установления порядка.
    и это по теориям революции правильно.
    но порох же решил пойти путем ющенко,где все хорошие.
    даже по закону порох много чего не выполняет,но это ему не мешает
    поэтому замечание крайне неуместное

вы пишете реформы,которые на ходу были поставлены и поставлены не порохом,а свыше.
    лукавите до ужаса в этом вопросе.
    напишите лучше про люстрацию.
    как она прошла?
    как милиция пропустила сторонников рф и тех,кто помогал боевикам?
    а проекты сша понятное дело будут удачными.

что будет с остальной украиной,пока одесса становится на путь?
    выживет ли население с такими тарифами ,зп и ценами на все остальное?

пы.сы вот навскидку вспомнил,что народ просил чистую раду в которой не будет тех,кто голосует за 5х(закон),снять неприкосновенность(закон),тех кто прогуливает(закон),тех кто не отвечает выбранным параметрам в отставку(закон)
    Для этого реально надо 20 лет?

Дописів
    3 938

Типово

Верно, увлекся

Циник
    Guest

Типово

возар с агитацией не справился и рыги запустили ролу))))

Дописів
    46 288

Типово

Vozar, я означених успіхів не бачу і іх не може бути через кадрову кризу, квоти на крісла , інтереси олєгархів до бюджету рукамє кнопкодавів та перманетні вибори)
    тобто, в межах повноважень та підпорядкованих пороху структур -так, кладається те, що повинно бути. а "вертикаль" - нє.
    Я только напомню ваши слова по эволюционность перемен. В стране, которая после коллапса всех властных структур и развала силовых начинает постепенно понимать кого слушаться...))

Сторінка 326 з 415 ПершаПерша ... 226276316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336376 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті