Я в другому регіоні, після 4х50 (чи 5,6)хрєновухи-не можу відповісти негайно,треба прийняти ваннууу, чашечку кохфе...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я в другому регіоні, після 4х50 (чи 5,6)хрєновухи-не можу відповісти негайно,треба прийняти ваннууу, чашечку кохфе...
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Так, зараз жінка підтянется, так шо я це... самоліквідуюсь. Від гріха подальше)
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Видел сегодня два "одногривневых". От автовокзала на Парус и на "еще куда-то" поехали. Но там вроде другой "спонсор". Громадское что-то.
Я бы верил хит-парадам, если бы сам их не делал. (с) А. Градский
ЗЫ Возар, или мне тебе, пиарщику объяснять, что соцопрос одна из технологий предвыборной гонки.
ЗЫ ЗЫ Возар, без обид, но пропагандист одной из сторон не может быть профессионалом с мнение которого можно считаться.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks