в центре шо ливень?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
в центре шо ливень?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
думал глючина таксоидная...ан нет...реальные заказы...70 штук...новый год штолэ?
ну пасмурно слегка...а шо?
А я про шо...парус диевка ось ось солнышко выйдет и птички зачирикают.
П'ятниця. Місцями ливень. Замовлень 50 висить і тут не так? Ппц
з 26.01.2012 живу новим життям...
хто сказав "не так"...усе гаразд.
ото мабуть люди ніколи не бачили стіни дощу - коли по одній стороні тротуару нажахані стихією люди шукають порятунку у схованках, а на інший стороні сонце і безтурботні громадяни. або коли їдеш по трасі, а за тобою дощ, чи буря женуться
![]()
Ниче не гаразд. Теперь можна колесом в яму влететь. Стекла потеют. И вобще я на северный приплыл. Брызги аж на панели и лобовом. Печка шо зимой навсю. Чаевых руб
Отправлено с моего HTC Desire 601 dual sim через Tapatalk
нормально ваще...определился на коммунаре...захватывает московскую...шо за хрень.
мда, хорошо это когда моросит и ветрюган, а когда ливень, то ям не видно и окна потеют, но от запотевания есть кандишн, без него летом никакая печка не помогает в ливень, тока тряпычка ))
Ага да! Я седня так с квартала ехал. Фильтр поставил дтмой и катюся. На Нигояна начало хватать. Як глянул откуда - чуть серце не стало. Я оказывается досих пор на Кротова. Хорошо шо как всегда не взяло, потому шо десятка устала бороться с ломаными и благополучно, по лузерски забила на это дело, фактически признав свое поражение громадной бизнесс-структуры перед очкастой школотой
Ну у мну четко свктило "шелгунова"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks